Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Li
Ja volim kada ima lepe usne, jedino na to obracam paznju. Sve ostalo varira od osobe do osobe. :hypno:
By J...
Iskrena da budem, kod nekih devojaka najvise mi se svidjaju sise i dupe. Takve mi se svidjaju cisto fizicki i kratkotrajno. :cowboy:

Kod nekih drugih devojaka svidja mi se kada npr. imaju nesto sto nije tipicno zenstveno na sebi (do odredjene granice koju znam) bilo u izgledu ili oblacenju ali mi se one svidjaju na drugi nacin - kao osobe, sto se za ovu prvu vrstu ne moze uvek reci. :D

E sad, ako se nadje neka savrsena kombinacija svega toga to mi se najvise svidja.

I svidja mi se kada je kao stvorena za mazenje.

I kada flertuje.

Itd.

:kokice:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mozda cu biti indiskretan... ali nije li djana izvor svega, pa i najvecih pobuda i pozuda za lizanjem iste? :eureka:
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Dirrty
Mozda cu biti indiskretan... ali nije li djana izvor svega, pa i najvecih pobuda i pozuda za lizanjem iste? :eureka:
:lol:

nekako se tu pravi razlika izmedju muskaraca i zena. nije sve u djoci i djani ima nesto i u sisi i dupetu :lol: ponesto i u mirisu, pokretima, ponasanju..ma vecina stvari sto je ovde vec nabrojana.
a tu i tamo nije lose da ima ponesto i u glavi.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne znam....jednostavno ne znam, svaka je drugacija na svoj nacin...

a ONO sto mene privuce - bolje da o tome ne pricamo:lol:
Korisnikov avatar
By Blentavo savrsena...
Originally posted by PlasticBrain
Ciste patike... :nokti:
Bez njih i personaliti i IQ i izgled padaju u vodu.. :novine:

hahaha
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
jednom neko reche

''lucidna, otrovna, verbalno izuzetno jaka, voli da igra mentalne igrice, po mogucnosti - da te u vecini slucajeva pobedjuje u njima da bi se osetila "mentalno" iz'ebanom, da nosi sex u pogledu i govoru tela, da je izrazito karakteristicnog izgleda, da poseduje neku autenticnost u izgledu i ponasanju, da je oslobodjena svih socijalnih stigmi a da ima besprekorne manire deeply within herself
i - da ume da te potcini na pravi nacin!
da se osetis predanom, a ne potlacenom'':fuckbed:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by shmizllica
Originally posted by Black Lady
Originally posted by *carmen*
Samo ti je to bitno a? :)
Paaaaaaa sad.... Nije samo TO bitno. :smilegrin:

CUTIIIIIIIIIIIIIIII BRE! :trep:
Nekog si htela da zavaras sa avatarom :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dirrty
Muskarci se zaljube u kurac? :shok:

Pa, mhm, pozeljno je da ima lepu djanu, al to nekako ne mozes da znas pre nego sto pozelis da je vidis uopste. (osim ako se javis na neki oglas koji je жњ na ovom sajtu videla pre oko 3-4 godine i zapanjeno pisala o iskustvu)
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by *carmen*
Samo ti je to bitno a? :)
Paaaaaaa sad.... Nije samo TO bitno. :smilegrin:

Jok ja! To vi radite. :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
i like big butts and i cannot lie :sirmixalot:
:maja slusa los rap od ranog jutra: :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by shmizllica Paaaaaaa sad.... Nije samo TO bitno. :smilegrin:

Jok ja! To vi radite. :)
:tos:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Tesko je mene privuci :lol: ali ako devojka ima lepu guzu onda ima izgleda da mi se svidi. Guza mi je najlepsi deo zenskog tela :love:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Witch Princess
Tesko je mene privuci :lol: ali ako devojka ima lepu guzu onda ima izgleda da mi se svidi. Guza mi je najlepsi deo zenskog tela :love:

pre neki dan mama me pitala za neku devojku kakve sise ima (poslednji put kad su se videle ova je bila mala, pa kao je l su joj porasle sise itd...).

moj odgovor bukvalno je bio: "nemam pojma kakve sise ima (ali sto ima dooobru guzu)!".

deo u zagradi naravno nije bio izgovoren, ali zamalo :lol:

neverovatno koliko mi grudi nisu bitne (velicina, oblik ipak jeste), ali sto sam guzoholicar...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by m..
Pa, mhm, pozeljno je da ima lepu djanu, al to nekako ne mozes da znas pre nego sto pozelis da je vidis uopste. (osim ako se javis na neki oglas koji je жњ na ovom sajtu videla pre oko 3-4 godine i zapanjeno pisala o iskustvu)
Mene sad zanima šta je to videla. :hyper:

жњ?
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by m..
Mene sad zanima šta je to videla. :hyper:

жњ?
videla oglas sa sve genitalnim autoportretom, cini mi se.

neka je ufotkala svoju ribicu i okacila, lmao.
Korisnikov avatar
By m..
jebte se guzoholicari. ja uopste nemam dupe. milslim, imam nesto malo, i neko salce da glumi, ali dajem ruku da je 90% tipova na forumu trtastije od mene. moracu da metnem one brazilske silikone.

mada, nije da me je nesto manjak dupeta ometao u ljubavnim pohodima.
By жњ
STAV!!

izgled je zaista sekundaran. ionako sve izlazi iz glave :)
Korisnikov avatar
By tamanoir
^Upravo to udjoh da napisem.. Dakle, mentalni sklop, nacin razmisljanja, inteligencija, smisao za humor, cinjenica da moze da me ostavi bez texta i bez daha necim sto kaze, to sto je uvek zanimljiva i nikad monotona, to sto je nacitana, elokventna, bistra, otkacena.. Da mogu da je slusam satima i da mi cak ni to nije dovoljno.. Da cini da zelim ceo zivot da provedem sa njom..

Eto, ukratko.. :D
Korisnikov avatar
By Aisha
It's all about the attitude!!!
Svi na kraju dobijemo lice svoje istine!

Primetila sam da sto se bolje osecam to bolje izgledam...verujem da je to univerzalno pravilo.
Sve ide 'izunutra' :astral2:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ako devojka ne moze da me nasmeje ne vredi joj ni telo Gisele Bundchen, ni usne Andje... Ni faca ne znam ni ja cija:lol: Sve pada u vodu ako nema smisla za humor:odbij:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Blond Brat
Ako devojka ne moze da me nasmeje ne vredi joj ni telo Gisele Bundchen, ni usne Andje... Ni faca ne znam ni ja cija:lol: Sve pada u vodu ako nema smisla za humor:odbij:

:up:
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
Originally posted by Birthday_girl
Originally posted by Witch Princess

pre neki dan mama me pitala za neku devojku kakve sise ima (poslednji put kad su se videle ova je bila mala, pa kao je l su joj porasle sise itd...).

moj odgovor bukvalno je bio: "nemam pojma kakve sise ima (ali sto ima dooobru guzu)!".

deo u zagradi naravno nije bio izgovoren, ali zamalo :lol:

neverovatno koliko mi grudi nisu bitne (velicina, oblik ipak jeste), ali sto sam guzoholicar...

ma ti si manijak :D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by жњ
STAV!!

izgled je zaista sekundaran. ionako sve izlazi iz glave :)
nego, jel si bese ti naletela na onaj foto vagine u oglasima, ili sam ja to umislila?
By RuznaGlupaZla
Ma ne svidja mi se nesto ovih dana nista... nista, nista, NISTA!!!
Korisnikov avatar
By starsailor
ma kakva guza , sise, lice ovo ono.
samo shake primetim (prvi put)
Korisnikov avatar
By Hys.
Jao ima negde neki post, dal je o fetisima il cemu vec, de sam bas sa suncicom nesto se slagala oko tipologije...hmmm...moracu da nadjem.

Ali ZANEMARICU sve ono tipa "stav, pamet, smisao za humor"

Samo izgled znaci...

oci, definitivno....Mada, iskrena da budem, prvo primetim da li ima kratku kosu ili ne, i kako se krece...Dal je, jelte, dovoljno muzevna :D Meni se najvise svidja maskulinost u zeni :)

A onda oci i osmeh :) Pa sake...i ramena... :bale:

a cek cek ima i ono "do stvari koje radi"

Pa privlaci me dzentlmensko ponasanje...da ne kazem dJentlmensko :lol:

Definicija dzentlmena:

A well-mannered and considerate man with high standards of proper behavior. (stim sto slobodno moze da psuje, pije, pusi i sve to a i dalje da bude gentlmen sto se mene tice)

cccc za ovo man :doh:

:sigh:

Mada, moram da priznam, nisam bas upoznala mnogo decki, cak vrlo malo koje imaju to drzanje...

Iako volim maskulinost u zeni, odusevim se kada u decki osetim neznost i "devojcicu" koju se cesto trude da sakriju...mnogo lep trip, oseti se nekako...rod unutar roda unutar roda... :sweet: Uvek mi nekako bude...pa ne znam...raznezim se :D

E da-miris...Mora da mi mirise onako kako treba...njusnem ja to odma.. :lol:

guzu i grudi u principu ne primecujem... :novine:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Originally posted by Hys.
Jao ima negde neki post, dal je o fetisima il cemu vec, de sam bas sa suncicom nesto se slagala oko tipologije...hmmm...moracu da nadjem.

Ali ZANEMARICU sve ono tipa "stav, pamet, smisao za humor"

Samo izgled znaci...

oci, definitivno....Mada, iskrena da budem, prvo primetim da li ima kratku kosu ili ne, i kako se krece...Dal je, jelte, dovoljno muzevna :D Meni se najvise svidja maskulinost u zeni :)

A onda oci i osmeh :) Pa sake...i ramena... :bale:

a cek cek ima i ono "do stvari koje radi"

Pa privlaci me dzentlmensko ponasanje...da ne kazem dJentlmensko :lol:

Definicija dzentlmena:

A well-mannered and considerate man with high standards of proper behavior. (stim sto slobodno moze da psuje, pije, pusi i sve to a i dalje da bude gentlmen sto se mene tice)

cccc za ovo man :doh:

:sigh:

Mada, moram da priznam, nisam bas upoznala mnogo decki, cak vrlo malo koje imaju to drzanje...

Iako volim maskulinost u zeni, odusevim se kada u decki osetim neznost i "devojcicu" koju se cesto trude da sakriju...mnogo lep trip, oseti se nekako...rod unutar roda unutar roda... :sweet: Uvek mi nekako bude...pa ne znam...raznezim se :D

E da-miris...Mora da mi mirise onako kako treba...njusnem ja to odma.. :lol:

grudi u principu ne primecujem... :novine:
:klap: super receno, potpisujem, osim sto je, naravno, kod mene guza na prvom mestu :D
Korisnikov avatar
By toni79
karakter. i to me zivcira. uz to, volim pravilne crte lica, osmjeh. ali mora biti kul.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!