- 20 Jun 2008, 02:05
Ako sam na nesto alergican to je pozivanje na "normalnost".Izvini mozda tebe koci tvoja autohomofobija,ali ja sam uvek znao da sam gay,startovao momke koji mi se svidjaju u skoli(sto mi mozda nije bila pametna ideja).Ali nikada nije rano za ljubav,sorry ...seres!
(Zapravo pokusavas da kazes da si ti bolji,a posto nemas muda da to kazes direktno,onda si ti ponosan na svoj "jaz")
Sigurno nije pametan ako se stidi ljubavi....
Originally posted by vaga-strelacKAKVE GLUPOSTI!!!
to dete.
nije normalno da dete osmog razreda oseti takav poriv,"ljubav",i jos da pokusa da ga realizuje.
roditelji su trebali vise da se posvete tom detetu i tako ono ne bi osetilo tu emotivnu prazninu i ne bi mu palo na pamet tako nesto.
naravno,ne opravdavam akt tog ubice.
Ako sam na nesto alergican to je pozivanje na "normalnost".Izvini mozda tebe koci tvoja autohomofobija,ali ja sam uvek znao da sam gay,startovao momke koji mi se svidjaju u skoli(sto mi mozda nije bila pametna ideja).Ali nikada nije rano za ljubav,sorry ...seres!
Originally posted by vaga-strelacJaoooo kakvo moralisanje ....uzas...on je ponosan!
ja se time ne bih hvalio.
to samo pokazuje koliki je jaz izmedju osoba kao sto si ti i ja,i veoma sam ponosan zbog toga.

(Zapravo pokusavas da kazes da si ti bolji,a posto nemas muda da to kazes direktno,onda si ti ponosan na svoj "jaz")
Originally posted by 2Q2Bstr8Narodna imbecilna?
@vaga-strelac: znaš onu narodnu: "čega se pametan stidi..."?
Sigurno nije pametan ako se stidi ljubavi....