Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Progenitor
Originally posted by vaga-strelac
to dete.
nije normalno da dete osmog razreda oseti takav poriv,"ljubav",i jos da pokusa da ga realizuje.
roditelji su trebali vise da se posvete tom detetu i tako ono ne bi osetilo tu emotivnu prazninu i ne bi mu palo na pamet tako nesto.
naravno,ne opravdavam akt tog ubice.
KAKVE GLUPOSTI!!!
Ako sam na nesto alergican to je pozivanje na "normalnost".Izvini mozda tebe koci tvoja autohomofobija,ali ja sam uvek znao da sam gay,startovao momke koji mi se svidjaju u skoli(sto mi mozda nije bila pametna ideja).Ali nikada nije rano za ljubav,sorry ...seres!

ja se time ne bih hvalio.
to samo pokazuje koliki je jaz izmedju osoba kao sto si ti i ja,i veoma sam ponosan zbog toga.
Jaoooo kakvo moralisanje ....uzas...on je ponosan! :barf:
(Zapravo pokusavas da kazes da si ti bolji,a posto nemas muda da to kazes direktno,onda si ti ponosan na svoj "jaz")
Originally posted by 2Q2Bstr8
@vaga-strelac: znaš onu narodnu: "čega se pametan stidi..."?
Narodna imbecilna?
Sigurno nije pametan ako se stidi ljubavi....:roll:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Progenitor
ja sam uvek znao da sam gay
Pa, ja sam od neke sedme ili osme godine
:)

sa 11 sam totalno vec bio svestan da sam gay
:)

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Hton
:rida:

@vaga-strelac: izvini sto moram da budem ovako explicitan, ali ti si kreten! To je isto kao kada bi se str8 decko od 15god. obratio psihologu(ili jos gore-psihijatru) zbog toga sto mu se svidja neka devojka. Cak mislim da je taj decko koji je ubijen znao nesto sto mi ne znamo o sexsualnom opredeljenju svog ubice(ma koliko bio iziritiran tako nekim pitanjem ili provokacijom, ukoliko nije u fazi'sexualno zbunjene' osobe, sumnjam da bi nekoga ubio-mislim na vrshnjaka ubicu)
Korisnikov avatar
By ljubav91
jbg imam spor net pa ne mogu da odgledam snimak :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by 2Q2Bstr8
daj, Laki, ti nekad kao da si pao s Marsa. je l' izlaziš ti na ulicu i sl.? te američke grupe nisu ni blizu ovih koje ovde deluju. tamo se makar bore protiv zakona, a ovde nemaju ni protiv čega da se bore. koliko godišnje prajdova bude u Americi, a koliko u Srbiji? itd i sl. ne mislim da je Amerika liberalna, ali jeste napredna, makar u poređenju sa Srbijom.
daj, ti, shta je to Lakiboy krivo rekao opisavshi bash pravo stanje u Americi, pa si ovako skochio na njega? Nije Lakiboy nazvao Ameriku nekim Iranom ni nishta tako, vec je verodostojno opisao bash kako je Amerika razocharenje shto se tiche prava gej ljudi imajuci u vidu da ta zemlja sebe kiti epitetima svetionika ljudskih prava zapadnog sveta. Tim vishe shto se ovakva antigej ubistva i sve druge vrste nasilja u Americi deshavaju skoro svakodnevno.
Dabome da je neshto vrlo trulo i licemerno u ovom svetioniku ljudskih prava zapadnog sveta zvanom SAD a to je krupno-korumpirani desnicharski konzervativni establishment i etatizam koji ohrabruje ignorance, violence and intimidation towards all who are different, especially gays.
Konachno, zashto da i uporedjujemo Ameriku sa nekom tamo Srbijom? Amerika se treba porediti sa susedom joj Kanadom te sa zemljama zapadne polovine Evrope i tu je Amerika u zachelju shto se tiche svih ljudskih prava, a hoce da joj se klanja i tepa da je najbolja.

Puna podrshka postu Hton-a :up:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Vel boy
Konachno, zashto da i uporedjujemo Ameriku sa nekom tamo Srbijom? Amerika se treba porediti sa susedom joj Kanadom te sa zemljama zapadne polovine Evrope i tu je Amerika u zachelju shto se tiche svih ljudskih prava
:up:
Korisnikov avatar
By banne_nsad
Sta reci,tuzno i tragicno.Bas sam se rasplakao dok sam gledao njegove slike.
By Paranoid Androgynoid
to dete.
nije normalno da dete osmog razreda oseti takav poriv,"ljubav",i jos da pokusa da ga realizuje.
roditelji su trebali vise da se posvete tom detetu i tako ono ne bi osetilo tu emotivnu prazninu i ne bi mu palo na pamet tako nesto.

:qqlele:
sta li ti trazis na forumu zivo me zanima.
da mu se posvete zasto, jer je rekao decaku "be my valentine" sa, oh my lord, 15 godina?
ti cekao da budes potpuno zreo da bi se prvi put zaljubio?!

banalno. i tuzno da neko ovako razmislja. do you live, at all?! :hmm:

ont:
r.i.p. :(
ne ponovilo se vise ikome.
Korisnikov avatar
By BellyButton
@vaga-strelac
Ja sam se prvi put zaljubio u dechka sa svojih 14 godina... Nisam osetio da je ishta chudno u tome shto na rodjendanima volim da budem u sobi gde je on... Chak sam ga jednom pitao da igramo zajedno... Meni je sve to izgledalo potpuno normalno... Jedino shto sam oduvek bio previshe stidljiv da ga pitam konkretnu stvar...
Kakav sam poriv ja imao?
Je l' trebalo da posetim psihijatra? Shta?
Ne kapiram shta ti prichash...
:wtf:

on topic: Ovo me je zaista potreslo... strashno... :(
Korisnikov avatar
By ivanazuh
:( Bez komentara...

Posle me pitaju zasto "strejtera" gadjam kriglom...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
amerika je jako heterogena i po tome se razlikuje od (nasilno homogenizovanih) evropskih drzava. u nekim oblastima je tolerancija jako visoka a u nekima je situacija grozna. ipak treba imati u vidu da je homoseksualnost prihvacena kao deo zivota i da su slucajevi nasilja --koje se, nota bene, goni i kaznjava po specijalnom zakonu o zlocinima iz mrznje-- prakticno zanemarljivi kad se uzme u obzir brojnost i vidljivost gej populacije.

situacija jeste losija nego u kanadi ali to je sve i dalje tesko uporedivo sa srbijom, da ne kazem neuporedivo. (koliko u srbiji ima gejeva koji zive kao gejevi? koliko crkava u srbiji ima na ulazu zastavicu duginih boja i natpis "all are welcome"?)

druga bitna razlika sad u odnosu na evropu je visok procenat religioznih (80%), pa i to utice na konacnu sliku (mada i tu ima izuzetaka npr. italija, poljska, portugal).

:france:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by AngraMaina
ipak treba imati u vidu da je homoseksualnost prihvacena kao deo zivota
Ovo mozda vazi za istocnu/zapadnu obalu i par gradova tu i tamo. Za ostatak Amerike ja bih promenio samo jednu rec u tvojoj izjavi:

ipak treba imati u vidu da je homoseksualnost tolerisana kao deo zivota
:pop:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
pa to, ne prihvacena u smislu odusevljenja i padanja u nesvest od srece, nego kao nesto sto postoji, ponekad i kao nuzno zlo. ako te zadesi nesreca pa se rodis u zapadnoj virdziniji, recimo.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by AngraMaina
ako te zadesi nesreca pa se rodis u zapadnoj virdziniji, recimo.
:osama:

Tamo jedu rakune i niko nema zube :jbg: , valjda od silnog ukrstanja :lol:
A onda se ja lepo pitam, kad nekom fale prednji zubi, jel to onda lakse pusi? :shocked:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by ivanazuh
:( Bez komentara...

Posle me pitaju zasto "strejtera" gadjam kriglom...
:shrug:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Doxar

Posle sam razbio zabludu koju sam imao shvativsi da su gay prava dosta skromnije regulisana u SAD u odnosu na neke evropske zemlje.
Koliko drzava cine SAD
toliko zakona

neki su liberalni
neki puritanski
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Moj koment. na sve ovo je da oba decaka NISU kriva! A imam i vrlo logicno objasnjenje za to. Problem je bio u roditeljima.sigurna sam,da ako je mali koji je ubijen,dobar deo vremena provodio sa decakom koji ga je ubio.(Kako bi drugacije i bio zaljubljen u njega??)
I sigurna sam da su RODITELJI ti koji stoje iza svega!
Decak nikada ne bi ubio svog druga da nije bio prepun straha,i predrasuda koje su mu njegovi roditelji usadili u glavu.Realno,sta dete od 14 godina zna?Ne bas puno,pogotovo ne o gay ljubavi ili ljubavi uopste! Dakle Ovo je ubistvo iz nehata,decak je to uradio iz nekog straha, na zalost.I sigurna sam da dete koja je ubijeno ni samo nije bilo u poziciji da se odbrani od tako brutalnog"odgovora".
sta god ko od svih nas radio u 14-oj ,15-oj, godini...Svi odlicno znamo koliko su klinci u americi daleko "iza" nas!
Ovde mi imamo makar tu vrstu slobode da kazemo da smo zaljubljeni a da ne budemo UBIJENI zbog toga!
Ne mogu da krivim decu. roditeljska greska..jedna od.Cista patologija!
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Mystica_lady

Ovde mi imamo makar tu vrstu slobode da kazemo da smo zaljubljeni a da ne budemo UBIJENI zbog toga!
Gde ovde? U Srbiji? I kome imamo tu slobodu da kazemo?

Nije mi jasna recenica

A za roditelje si upravu, predpostavljam
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!