Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Dzelajza Rouz
Nabaviš mi "The Story of Lolly Madonna" i automatski se predajem... ili prodajem. :giggle:
Bad Dzelajza! :bic:

Pazi sta si rekla. Ovde se radi o javnom obecanju nagrade :zvizdi:
Predaces mi se al pod mojim uslovima, eventualno cu ih napisati sutra.
Korisnikov avatar
By kenozoik
U ovaj kratkoj prici je moj skromni uslov i ono kako ja zamisljam da ce izgledati ispunjenje tvog obecanja :)

Kada si mi dala zadatak da ti nadjem "The Story of Lolly Madonna" u prvom momentu sam pomislila na Kirby Sweetman iz “Cigarette Burns” I iskreno se ponadala da ja necu proci kao on. Srecom po mene, ni izbliza nije bilo tako jer imam poznanika koji je strastveni kolekcionar filmova.
‘Koliko sam duzna za film?’
‘Nista, uzivaj!’
‘Hvala! Uzivacu, nemoj nista da brines’

Sve sto sam trazila od tebe je da obuces haljinu koja je malo iznad kolena. Nista svecano, laganu, leprsavu haljinicu bez rukava, tik iznad kolena. Rekla si mi da imas nesto sto odgovara mom opisu.
’Kako cu ja tebe prepoznati?’
’Docicu u Jaguar E-Type S1 Roadster Cabrio’
’Ali ja zaista ne znam kako izgleda taj automobil.’
’To je stari Jaguar iz `63. Kabriolet, crvene boje.’

Nikada te nisam videla, a gotovo sam sigurna da ces mi se svideti. Ne znam zasto je to tako - osecaj, nema sta drugo da bude. Osecaj me nikada nije prevario. Osecaj ne vara,samo se ljudi sve manje ili nikako oslanjaju na njega. Osacaj ti ne kaze da je 2+2=4 ali ti kaze ’pravu stvar’ bez sabiranja, oduzimanja, mnozenja i svih ostalih, bespotrebnih, matematemtaickih radnji. Racio je suvisan u ovakvim trenucima. Da sam previse razmisljala o tome : koliko si visoka, koja ti je boja ociju, da li volis kisu ili Sunce, koliko imas godina, da li si pretezno srecna ili ne, da li... Nikada ne bih dosla. Ovako, evo me u dogovoreno vreme, na dogovorenom mestu.

Samo sto sam se parkirala, prilazis mom automobilu.
’Cao Rouz’
’Cao! Kako znas da sam ja?’
’Znam’
A nije zbog haljine koja je malo kraca nego sto sam ja imala na umu, ali nista za to.

’Kuda idemo?’
’Vozicemo se, pa gde stignemo. Idemo u pravcu mora.’

Kasno je popodne, letnji dan. Volim da se vozim ovim automobilom kada je ovako lep dan. Oseca se miris leta pomesan sa mirisom tvog parfema. Divno mirises. To mi je jedna od mnogobrojnih slabosti – padam na dobar zenski parfem. Uz to si i lepa, moram li da napominjem da mi je i to jedna od slabosti – zenska lepota u svim svojim oblicima.

Pricamo o svemu. Od politike preko sporta do filmova sa zadrskom na njima. Uglavnom se slazemo, a tamo gde se ne slazemo, drcno drzis da si ti u pravu.

Vidim da se i ja tebi svidjam. Smejes se sve vreme, ali ne od nervoze vec zato sto ti je lepo u mom drustvu. Gledas me. Gledas mi kosu, oci, ruke..Nista napadno, ali ja vidim da me ti gledas.

Vozimo se vec sat vremena, vazduh postaje sve tezi. Neka je zapara. Malo smo usporili sa pricom. Ti si se zavalila u svom sedistu i gledas prirodu sa strane. Prvi put se oseca neka vrsta tenzije. U krivini, kad sam posegla rukom ka menjacu da smanjim brzinu, slucajno sam te dotakla po butini. Trgla si se. Pogledala si me .. Pogledala si me i rekla da stanem sa strane puta. Kada sam stala, blago si podigla haljinu i opkoracila me na mom sedistu. Kako se dobro ljubis! Tvoj parfem mi je jos blizi. Poludecu! Cvrsto te drzim za butine kojima ti mene jos cvrsce stezes sedeci mi u krilu. Podigla sam te da sednes na volan i..

Dovezla sam te na isto mesto gde smo se i sastali. Nezno si me poljubila u obraz i izasla iz auta.

’Hej! Evo ti film!’
’Drugi put ces mi dati’
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Izgleda da "Lolly Madonna" ne navodi ljude na krvoproliće kao "Le Fin Absolue du Monde", ali zato ga prati prokletstvo podizanja suknje na volanu, svake krepke djeve (okeeej) koja ga zatraži. :)
Korisnikov avatar
By kenozoik
Ah, kada bi bilo vise filmova sa takvim 'prokletstvom' :sigh:

A sad pitanje :
Bili je izasao iz zatvora, svojima prodaje pricu da je uspesan u poslu i da ima zenu(inace, devojku koju je kidnapovao da mu glumi zenu iz jedne baletske skole u koju je slucajno svratio jer mu se islo u WC)
Keva mu je opsednuta NFL-om, preciznije Bills-ima i Biliu nikada nece oprostiti to sto je bila da se poradja sa njim kada su Bills-i poslednji put osvojili titulu.

Kako se zove film? :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Buffalo '66

Trebalo mi je sto godina da se setim, a sve vreme mi se po mozgu vrzmala Kristina Riči.

Hajde jedno lako:

Kako se zove lik, kog tumači Čarls Bronson, koji ubija strašnog belog bizona u istoimenom filmu?

Btw, da je više takvih filmova, ja bih bila pirat nad piratima. :crnobradi:
Korisnikov avatar
By erkondisn
wild bill ?

evo nesto lako... koji kultni film iz '71 s Dustinom Hoffmanom je dozivio konacno necenzuriranu verziju tek 31 godinu kasnije :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Da nisu Pekinpoovi "Psi od slame"?

A jeste - Wild Bill Hickok :)
Korisnikov avatar
By erkondisn
je je, ociti su tragovi s hoffmanom i cenzurom :) nedavno je slovenska drzavna tv emitirala film pa se konacno i upoznah s tim djelom :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
A ja sam ga poslednji put gledala na HRT-u. :D

A moja pitanjca su:

Ko je komponovao muziku za Kendimena 1?

I po čijoj priči je nastao scenario?
Korisnikov avatar
By kenozoik
Znam da ja Clive Barker pisao pricu a ne znam ko je komponovao muziku.
Meni je skroz interesantno sto je Clive gay :)
Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu
Scenario je napsian po Clive Barker-ovoj priči, soundtrack Philip Glass dok je jednu od glavnih tema filma napisao Vangelis (imam ovaj disk he he)..

Ko ovo izgovara (Ime glumca/glumice u filmu i pravo ime i u kojem filmu):

"We didn't need dialogue. We had faces." :volinevoli:
By alexandermagic
Lik Norma Desmond, glumica Gloria Swanson, film "Sunset Boulevard". :zev2:

Jednostavno pitanje:

Slika

O kojem filmu se radi?
Korisnikov avatar
By Island
mozda Drustvo mrtvih pesnika?
U slucaju da je odgovor tacan sledece pitanje: ko glumi partnerku Vinsentu Kaselu u filmu Agents secrets
By alexandermagic
* Da, tačan odgovor.

* * Monica Bellucci.

Pitanje: Koji film je, u istoriji kinematografije, imao najviše nastavaka?
By Storm
Originally posted by alexandermagicU kojem filmu virusi imaju imena dva mitska bića: Belerefona i Himere?
Mission Impossible II

Novo pitanje:
Richard Hannay je ime glavnog lika u kom Hičkokovom filmu?
Korisnikov avatar
By Island
39 stepenika

Next: Navedite bar jedan spanski film koji je dobio Oskara za najbolji strani film?
Korisnikov avatar
By deran
Aj konačno nešto...

Zlatno doba

Toliko pecam prEliku... :D

U kom filmu je prikazana eksplicitna scena oralnog seksa...:panker:
By Ulix
Ima ih toliko...

Od starijih ako se dobro sećam ima scena oralnog seksa u Kaliguli. Od novijih u Shortbusu i u filmu Intimnost snimljenog po romanu Hanifa Kurejšija. Sjajnom romanu, kad smo već kod toga. :)
Korisnikov avatar
By deran
Pa ja znam samo za ovaj-zadnja scena,ako se dobro sećam, je odsecanje polnog organa...:povez:
By Ulix
Trebalo bi da znam, ali ne mogu da se setim. :povez:

U onom nebuloznom filmu Hostel 2 ima neka trash scena odscanja kurca, ali se ne sećam i oralnog seksa. :kesa:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
a pitanje? a pitanje? :eya:
koji se glumac/reziser prvi pojavio na naslovnici plejboja?
By Ulix
Originally posted by Birthday_girl
A da prvo odgovoriš na ono prethodno? :nokti:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Ulix
Originally posted by Birthday_girl
A da prvo odgovoriš na ono prethodno? :nokti:
pa odgovorio si ti... intimnost. ne?
Korisnikov avatar
By deran
Japanski je film-zvinjavam se na loše koncipiranom pitanju...:povez:
By Ulix
Pa ne znam derane, ja sve mislim da i u Kaliguli ima neka kastracija. Spava mi se, pa mi je sve konfuzno. :seronjo:

Ali to nije japanski film.

Ne poznajem dobro azijske filmove. Valjda će se neko javiti.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!