Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Michael JacksonNe znam cemu poredjenje?????
Nesto ne znam da je neko prodao vise albuma, ili generalno ostvario veci uspeh.
Cak ni Madonna mu nije blizu. Jedino Whitney H sto je u Ginisu kao najprodavaniji zenski debitant,
ali i to je "tricavih" 20 miliona primeraka. Majklov Thriller je prodat u vise od 50 miliona.
Originally posted by smaugAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAOriginally posted by ~anAMORphOsé~Ja se izvinjavam. Zaboravila sam da je ovde samo za porodicu...Originally posted by sleepingsuni ja mislim da su sale u ovoj temi stvarno krajnje neukusne!!!!!Originally posted by makaovo daleko da je smesno
niej umro,evo ga na forumu![]()
![]()
ima jos jedna tema u trac areni gde mozete da se sprdate
et toq!
![]()
Originally posted by Michael JacksonPrvo, prestani da budes bezobrazan i sarkastican...
Black Lady, po tome se mere pevaci. Tako da zali se izdavackim kucama sto te zivcira njihov nacin
skaliranja, koji je, uzgred, potpuno neprirodan. Ja bih skalirao pevace prema kilazi ili boji kose.
Originally posted by Dominion
http://www.tmz.com/2009/06/26/michael-j ... -911-call/
Originally posted by жњ
brate mili.... doktor, diler... danas je to izgleda, svejedno
Originally posted by Birthday_girl
how sweet! degradiraj sad celu profesiju al seti se toga sl. put kad ti bude trebao doktor pa idi kod vidovnjaka!
Originally posted by жњ
Originally posted by жњOriginally posted by Birthday_girl
how sweet! degradiraj sad celu profesiju al seti se toga sl. put kad ti bude trebao doktor pa idi kod vidovnjaka!
Originally posted by жњ
draga, jesi li ti upucena u temu ili mi se obracas sa intelektom kapaciteta zlatne ribice? ako je u pitanju ovo drugo, molila bih te da me zaobidjes![]()
Originally posted by Birthday_girlOriginally posted by жњOriginally posted by Birthday_girl
Originally posted by жњ
draga, jesi li ti upucena u temu ili mi se obracas sa intelektom kapaciteta zlatne ribice? ako je u pitanju ovo drugo, molila bih te da me zaobidjes![]()
bravo ti, kako si me samo prepoznala, "draga"!![]()
Originally posted by Dupli NalogOriginally posted by жњOriginally posted by Birthday_girl
Originally posted by жњ
![]()
konacno da lezbejke zazvuce kao pederi![]()
u svakom slučaju, obratila Vam se INTELEKTOM, nikako SA INTELEKTOM.![]()
RIP Majkl. :-(
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!