Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Neka mu je laka Zemlja.

Sam je umnogome doprineo svojoj zdravstvenoj propasti, no šta je tu je, nije jedini.
Inače, nemam neki emotivan odnos prema njegovoj smrti.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Uf sad kad krenu teorije zavere, ubistva i samoubistva, ubio ga hausmajstor, zli brat blizanac mu metnuo arsenik u čaj, živ je al' na Marsu, michaelisalive.com ... stay tuned! :teletabisi:
Korisnikov avatar
By m..
Jbt bedak. Covek nije pristojno ni ziveo, a onda je umro.
By ~ Le Saint X ~
Za sada je jedino
CELINE DION[/b[
i na facebooku
i MySpace-u
ostavila statemenet povodom njegove smrti

:hail: Celine
Korisnikov avatar
By KiWi
i timberlake je na svom sajtu
Korisnikov avatar
By m..
ma brdo ih je nesto... al ne merem...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Michael Jackson
Nesto ne znam da je neko prodao vise albuma, ili generalno ostvario veci uspeh.
Cak ni Madonna mu nije blizu. Jedino Whitney H sto je u Ginisu kao najprodavaniji zenski debitant,
ali i to je "tricavih" 20 miliona primeraka. Majklov Thriller je prodat u vise od 50 miliona.
Ne znam cemu poredjenje?????
Meni je zao sto je on umro.. i mislim da je tema o tome, a ne ko je vise prodao albuma... uh.. kako me to zivcira vise...
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by smaug
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Originally posted by sleepingsun
Originally posted by maka
niej umro,evo ga na forumu :smeh:
ovo daleko da je smesno :lizalica:
i ja mislim da su sale u ovoj temi stvarno krajnje neukusne!!!!!

ima jos jedna tema u trac areni gde mozete da se sprdate

et toq!
:snob:
Ja se izvinjavam. Zaboravila sam da je ovde samo za porodicu...
AHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHA

oprostite mi :shrug:
Korisnikov avatar
By SmoothCriminal
Black Lady, po tome se mere pevaci. Tako da zali se izdavackim kucama sto te zivcira njihov nacin
skaliranja, koji je, uzgred, potpuno neprirodan. Ja bih skalirao pevace prema kilazi ili boji kose.
Korisnikov avatar
By spliff
Serena Williams
On her reaction: "Words can't express my shock and horror. My thoughts and prayers go out to him and his family. It's just a terrible, terrible thing."

On Jackson's work: "Everyone listens to his music. You think of the Beatles, you think of Elvis Presley, you think of Michael Jackson - those are lifetime icons I've never forgotten. The things he did were beyond iconic. No one did the things he did. Thriller is the best video ever made. The videos he made for his songs, no one ever went that far. The dances, the singing, the beats, everything. He's just the greatest entertainer of all time."

On meeting Jackson: "I've met him a few times. I was honored to meet him. He had such a great heart and wonderful kids. He was an ultimate celebrity. Any celebrity who met Michael Jackson was in complete awe. I know I was. I kept thinking, 'Oh my God, it's him.' He was the celebrity of all celebrities."

On parallels between she and Venus and Jackson, in that they all started their careers at a young age: "I wouldn't even mention my name and his in the same sentence."

On his impact in the black community: "Michael Jackson goes way beyond the black community. Everyone of every color, every nation and every race are Michael Jackson fans. The guy literally couldn't walk the streets. Even though I met him and knew him, if I saw him on the streets, I still would have been like, 'Ahhhh.' He's just iconic on all levels."
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Michael Jackson
Black Lady, po tome se mere pevaci. Tako da zali se izdavackim kucama sto te zivcira njihov nacin
skaliranja, koji je, uzgred, potpuno neprirodan. Ja bih skalirao pevace prema kilazi ili boji kose.
Prvo, prestani da budes bezobrazan i sarkastican...
Nemam nameru da se raspravljam sa tobom, procitaj temu jos jednom...
Zaista nigde ne vidim, da treba da se pise o tome koliko je ko prodao, i da li Madonna manje prodala ili vise...
Vrlo dobro znam po cemu se pevaci vrednuju, ali je tema o srmti Majkla Dzeksona, s toga ne znam kakve veze ima da li je Vitni ili Madonna, prodala vise ili manje...
Pozz
Korisnikov avatar
By SmoothCriminal
Naravno, tema je njegova smrt. Samo zato i imam potrebu da formalno iskazem
koliko je bio uspesan za zivota.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nikada nisam bio preveliki fan, ali se zna da je on jedan jedini.
Licno ne verujem da ce ga iko ikada sustici, a kamoli prestici.

Kralju PoP-a R.I.P.
By жњ
I dalje se ne mogu oteti utisku zbog toga sto je otisao tako naglo... u stilu Prislija, Monroove, Hendriksa, Morisona, Dzoplinke... Nije delovao kao takav tip :sigh:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
how sweet! degradiraj sad celu profesiju al seti se toga sl. put kad ti bude trebao doktor pa idi kod vidovnjaka!
Originally posted by жњ

brate mili.... doktor, diler... danas je to izgleda, svejedno
By жњ
Originally posted by Birthday_girl
how sweet! degradiraj sad celu profesiju al seti se toga sl. put kad ti bude trebao doktor pa idi kod vidovnjaka!

Izvini, o cemu ti? :eureka:
By жњ
Originally posted by жњ

draga, jesi li ti upucena u temu ili mi se obracas sa intelektom kapaciteta zlatne ribice? ako je u pitanju ovo drugo, molila bih te da me zaobidjes :trep:
By жњ
ovde mi je bio najleeeepsiiiii :love:

''
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by жњ
Originally posted by жњ

draga, jesi li ti upucena u temu ili mi se obracas sa intelektom kapaciteta zlatne ribice? ako je u pitanju ovo drugo, molila bih te da me zaobidjes :trep:

bravo ti, kako si me samo prepoznala, "draga"! :klap:
By жњ
Originally posted by жњ
Originally posted by жњ

bravo ti, kako si me samo prepoznala, "draga"! :klap:

ajde de... :roll:

http://www.foxnews.com/story/0,2933,529169,00.html

http://www.foxnews.com/story/0,2933,529168,00.html
By жњ
Originally posted by Dupli Nalog
Originally posted by жњ
Originally posted by жњ

:lol:

konacno da lezbejke zazvuce kao pederi :sweet:

u svakom slučaju, obratila Vam se INTELEKTOM, nikako SA INTELEKTOM. :merlinka:

RIP Majkl. :-(

a vala i nek si se ti registrovala samo da bi me ispravila :sweet:

kad smo kod pravopisa, i ti omanjujes c umesto "č"... i dobro dosla ili dobro dosao (po ko zna koji put :sesir: )
Korisnikov avatar
By KiWi
CNN javio da su odneli telo iz mrtvačnice ... Lisa Meri Prisli rekla da je očekivala da Džekson umre od srca jer je imao previše "slučajnih" sličnosti sa njenim ocem koji je takođe umro od srca, samo to nije smela da kaže ranije kako ne bi izbaksuzirala (moj slobodan prevod). Pokušaću ponovo da pronađem ono "Sličnosti Džeksona i Prislija - Kralj Popa i Kralj Roka"
Korisnikov avatar
By Daliborka
A da li ste videli duet Majkl Đekson feat. Nada Obrić ?
To kad i Nada jednog dana ispusti svoju estradno-bosansku dušu, će da se pušta po forumima sa naznakom RIP2.
''
Korisnikov avatar
By castor
Na B92.net!:
Neka je Carstvo Nebesko kralju pop muzike i nek' mu Bog dragi oprosti sva njegova sagresenja. R.I.P.

:doh:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!