- 19 Nov 2008, 14:35
"Glumica Ema Tompson nece se vratiti kao profesorka Sibil Triloni u ekrnizaciji završnog romana u serijalu o decaku-carobnjaku “Hari Poter i relikvije smrti”. Glumica je odlucila da umesto toga radi na nastavku ostvarenja porodicnog fantazijskog filma “Nanny McPhee” (2005) kojeg je ona pisala i producirala.
Glumica se na ovaj korak odlucila zato što je “Hari Poter velika franšiza za koju nisam emotivno vezana ili kreativno angažovana, dok je ‘Nanny McPhee’ nešto što sam napisala”. Nastavak njenog filma iz 2005. godine ce se zvati “Nanny McPhee and The Big Bang” i dogadja ce se stotinu godina nakon radnje opisane u prvom filmu."
Koliko se ja secam, Trilejnijeve u opste i nema u sedmom delu
Ali dobro, ako je njoj tako lakse, ona je sama "odbila" ulogu, nije da nije bila ni potrebna...
Glumica se na ovaj korak odlucila zato što je “Hari Poter velika franšiza za koju nisam emotivno vezana ili kreativno angažovana, dok je ‘Nanny McPhee’ nešto što sam napisala”. Nastavak njenog filma iz 2005. godine ce se zvati “Nanny McPhee and The Big Bang” i dogadja ce se stotinu godina nakon radnje opisane u prvom filmu."
Koliko se ja secam, Trilejnijeve u opste i nema u sedmom delu