Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
"Glumica Ema Tompson nece se vratiti kao profesorka Sibil Triloni u ekrnizaciji završnog romana u serijalu o decaku-carobnjaku “Hari Poter i relikvije smrti”. Glumica je odlucila da umesto toga radi na nastavku ostvarenja porodicnog fantazijskog filma “Nanny McPhee” (2005) kojeg je ona pisala i producirala.
Glumica se na ovaj korak odlucila zato što je “Hari Poter velika franšiza za koju nisam emotivno vezana ili kreativno angažovana, dok je ‘Nanny McPhee’ nešto što sam napisala”. Nastavak njenog filma iz 2005. godine ce se zvati “Nanny McPhee and The Big Bang” i dogadja ce se stotinu godina nakon radnje opisane u prvom filmu."

Koliko se ja secam, Trilejnijeve u opste i nema u sedmom delu :lol: Ali dobro, ako je njoj tako lakse, ona je sama "odbila" ulogu, nije da nije bila ni potrebna...:D
Korisnikov avatar
By Hton
Kako samo besramno lazu :nope:

"Tuck je zvanicno objavio datum pocetka prikazivanja filma “Hari Poter i Polukrvni Princ”. Film u srpske bioskope dolazi 16. jula 2009. godine, jedan dan pre nego sto ce se poceti sa prikazivanje u Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u. Jos uvek nemamo informacije o premijeri, ali ona ce se najverovatnije odrzati 16. jula."
Korisnikov avatar
By maka
Htone,jel imas igricu,prvi deo?
Korisnikov avatar
By Hton
igrao sam je nekad jako davno... :mini: :D
ali je vise nemam...
Korisnikov avatar
By Hton
5 promo video

Prica
''

Ljubav na Hogvortsu
''

Upoznajte profesora Puzoroga
''

Prica Tom Ridla
''

Komedija
''
By Sixto
I kad ce taj film, mrzi me da skrolujem?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Svi prethodni delovi nisu bili dovoljno mracni... cak i kada su prikazivali borbe i umiranja... nesto je falilo!

Nadam se da ce u ovom, a i poslednjem delu biti to mnogo bolje i jezivije odradjeno!
By Sixto
Zasto li se meni ovaj nastavak ne gleda nikako! Ralf Fajns mi je super, ali nekako me Poteromanija prosla. Valjda od onog nastavka gde se ko blesavi vozaju busom, valjda oda londonskim dabldekerima pred odlazak u gvozdje!
Korisnikov avatar
By Hton
Poslednji traliker mi se najvise svidja :yay:
Narci sa je ogavna, zasto nisu uzeli Naomi Vots!!! :rida:
Je l se pojavljuje Ralf u opste u ovom delu?
Jedva cekam da Dambldor umre :molise: Mrzim ovog glumca! Prvi je bio savrsen,a ovaj mali debeli akrep u ljubicastoj haljinici... :rafal:
Korisnikov avatar
By impressive_instant
Meni nije jasno kako ovaj film moze biti PG, a prethodna dva PG-13. Hocu koljazu!!!
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ja sam vatreni HP fun!

Ali u pisanom obliku.

Filmovi su mi vec nakon prvog dela ( koji me je odusevio ), postali trash.
Svaki sledeci deo je toliko iskasapljen da mi uopste nije jasno kako misle da zavrse serijal kad su izbacili gomilu bitnih delova za samu radnju...pogotovo u cetvrtom i petom delu...

Da ne duzim, svi koji su procitali knjige znaju o cemu pricam...

:P
Korisnikov avatar
By impressive_instant
Of kors.

Mada, meni su treci i peti deo, koji su najvise odlazili od knjige, najbolji. :S
Korisnikov avatar
By haemoglobin
jedva cekam da ga pogledam..i vidim kako ce se Rade Sherbedzija snaci u ulozi
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by haemoglobin87
jedva cekam da ga pogledam..i vidim kako ce se Rade Sherbedzija snaci u ulozi
A, on ce da igra - koga?

:misli:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Bome, zbog ovoga ce se ici u BG da se lepo odgleda na veeeelikom ekranu kako i dolikuje.. :D
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by tamanoir
Bome, zbog ovoga ce se ici u BG da se lepo odgleda na veeeelikom ekranu kako i dolikuje.. :D
drugi najveci grad u Srbiji i nema bioskop :rida:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Originally posted by kenozoik
A da, kao ima onaj skrnavi na spensu, a mene sramota tamo da idem, a ko zna i kad ce stici Poterche u taj bioskop.. Lepo pravac Tuckwood ili koji vec, nek kosta koliko kosta, ali da se lepo uziva u filmu, sa sve FOTELJAMA od sedista, surround sound, etc..

A cek cek, jel to ridanje znaci da si iz NSa? :D
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by tamanoir
A da, kao ima onaj skrnavi na spensu, a mene sramota tamo da idem, a ko zna i kad ce stici Poterche u taj bioskop.. Lepo pravac Tuckwood ili koji vec, nek kosta koliko kosta, ali da se lepo uziva u filmu, sa sve FOTELJAMA od sedista, surround sound, etc..

A cek cek, jel to ridanje znaci da si iz NSa? :D
nisam iz NS. Ridam zbog vas iz NS i zbog toga sto zivimo u jadnoj zemlji :rida:
jbte i Indijci imaju makar(i) one pokretne bioskope pa zalaze i u neke zabiti gde ljudi prvo pazljivo obilaze oko platna i skepticno ga pipaju. Ne bi me cudilo da se ponavlja i onaj Lumière trip gde ljudi beze u 'naletu' nekog vozila :D
Ja bi ove pokretne uvela i po Srbiji. :auto:
Korisnikov avatar
By kenozoik
zaboravila sam da dodam da bih volela da kod nas postoje i drive-in bioskopi :sigh:
Korisnikov avatar
By tamanoir
nisam iz NS. Ridam zbog vas iz NS i zbog toga sto zivimo u jadnoj zemlji :rida:
jbte i Indijci imaju makar(i) one pokretne bioskope pa zalaze i u neke zabiti gde ljudi prvo pazljivo obilaze oko platna i skepticno ga pipaju. Ne bi me cudilo da se ponavlja i onaj Lumière trip gde ljudi beze u 'naletu' nekog vozila :D
Ja bi ove pokretne uvela i po Srbiji. :auto:
zaboravila sam da dodam da bih volela da kod nas postoje i drive-in bioskopi
Lucky bastards ti Indijci.. :P Ma dobro, od nas je naprednije i najnenaprednije drustvo, vec smo navikli na to.. Gledam bas sad, prvi taj drive-in (sto je super ideja) je patentiran 1930-ih.. Pa ti vidi koliko smo zaostali, haha.. Mada kontam da nece toga ni biti, bar ne uskorije vreme.. Mene inace dobro sto nije srchka strefila kad sam cula za novosadske bioskope, i ne, ne preterujem.. Uzas..

Inace, za svetsku premijeru se zna kad je, a kod nas kad ce da bude HP?
Korisnikov avatar
By Hton
16. jula je premijera u beogradu :hyper:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Ma, radije bih cekala i godinu dana na neke filmove da se prikazu u bioskopu, nego da ih gledam sa neke skrnave cam verzije sa neta..
Neka hvala.. Me loves the theater! :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!