Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Gayboy15
Oduvijek sam znao da sam drugačiji,i uvijek me je čudilo kako se to moji drugovi zaljubljuju u djevojke,kad meni uopšte nisu bile zanimljive.Od prije dvije godine sam shvatio da me privlače momci,ali sam mislio da je to pubertet,da će to proći....Negdje u junu 2008. sam shvatio da ne prolazi,i da sam gej,i jako mi je drago zbog toga.
Korisnikov avatar
By lazarus
Oduvijek sam znao da volim muskarce. Jedino, mislio sam da sam jedini na svijetu i to me nije plasilo. Imao sam srecu da moji roditelju nisu insistirali na tradicionalnom vaspitanju ( djevojka, brak, potomstvo, i druga poistovjecivanja sa okolinom), nego su razvijali moje individualne teznje pa sam svoju seksualnost dozivljavao kao neki talenat. Ali ne zadugo; kad je doslo vrijeme da napustim roditeljsku sigurnost i da se sam potvrdujem u drustvu ( a tada niko nije nezainteresovan kako izgleda u ocima drugih), upoznao sam dramu seksualnog identiteta.
Najranije sjecanje koje je potvrda moje homoseksualnosti je san u kome jedan misicavi, visoki Indijanac duge sjajne kose ulazi u nasu kucu i pred roditeljima me podize sebi iza vrata. Uh, blazenstvo tog sna mi tako nedostaje. Inace, sanjao sam ga u godinama kad dijete uspijeva da verbalizuje svoje iskustvo sna kao takvog, dakle veoma rano, mislim 5 ili 6 god. I, ponavljao se taj san.
By iWanna
bio sam jedan napaljeni klinac, manijak. imao sam razna iskustva, eksperimentisao sam... sa mnogima.... :shrug: :zvizdi:

i believe it was around age of 10 kada sam prvi put poceo da se lozim na musko telo :bale: i odmah sam znao o cemu se radi.
ali pre tog perioda sam se lozio na devojcice, sanjao sex sa njima itd.
ne znam sta me je "preobratilo". :ozbiljan: ali bilo mi je dovoljno da vidim gej poljubac i eto materijala za jerking
nikad me vise nije privukla devojka/zena

E SAD

druga je stvar sto to dugo nisam mogao da izgovorim
ne znam kako ni zasto ali jednostavno nisam
bas dugo

i ostavilo je posledice

i nije mi jasno uopste zasto svi osudjuju "klozetirane tetke" pa ako neko zeli da mi objasni..... oh well ^^
:dancing:

:kreten:
Korisnikov avatar
By Allkey
Imao sam nekih 15ak.
Tada sam već pronašao čari interneta i pričao sa jednim divnim čovekom koji mi je odličan prijatelj i danas.
Okultista, astrolog, numerolog, magičar, po struci diplomirani psiholog od skoro. :)

I pronalaženje sebe me nikako nije uvuklo u bedak, nego naprotiv - izvuklo me je iz njega. Bio sam jako srećan.

Mada sam prvo mislio da sam bi. Dok nije došlo do (pokušaja) prvog seksa sa devojkom.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..pa ne znam/Bas sam bila rastrzana mnogo sta sam i ko sam..mislila sam da nema toga bi..ii mislila sam da cu samo da probam.medjutim pre 2 godien sam upoznala dewojku sa kojom sam posle mesec dana druzenja pocela da je gledam kao kada mi se svidja decko koji me muwa i shvatila sam da tu ima neceg dubljeg..ali jos uvek nisam vodila ljubav as dewojkom tako da ne znam,mozda kao kad dodje do toga necu moci,mada lupam...///Ali u globalu sa 22:zastava:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Meni su u 5. razredu osnovne na casu fizickog rekli da sm peder jer ne zelim da igram fudbal, i ja sam rekao super. Te veceri sam prvi put i pomislio da bi to mogla biti istina, i osetio sam olaksanje. Cak mi je, na neki nacin, i bilo drago zbog toga.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by E. M. O.
Meni su u 5. razredu osnovne na casu fizickog rekli da sm peder jer ne zelim da igram fudbal, i ja sam rekao super. Te veceri sam prvi put i pomislio da bi to mogla biti istina, i osetio sam olaksanje. Cak mi je, na neki nacin, i bilo drago zbog toga.
Da, da secam se ... :skuter:
Korisnikov avatar
By Minie
sa 14/15 godina sam upoznala jednu devojku i taj je pocelo sve da mi bude jasno.
:teletabisi:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Minie
sa 14/15 godina sam upoznala jednu devojku i taj je pocelo sve da mi bude jasno.
A pre toga to nisi osetila u sebi, onako sama od sebe ?
:puzzle:
Korisnikov avatar
By Billy boy
jao meni je bash bilo ql kada sam shvatio da sam homo, negde sa 7 godina. ono drugaciji od drugij. hell jea :)
By Kragi
U latentnom obliku (sto bi rekla kreatorka ove teme) od kad znam za svoju sexualnost :)
Prvi sex sa nepunih 18 godina, leta 2000-te ... Bio sam zbunjen i uplasen ali sam znao sta hocu :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Od kad znam za sebe:lol:
Svidjala mi se u obdanistu jedna S. i tako....:love:
Korisnikov avatar
By Minie
Originally posted by Daliborka
Nisam.
I nakon sto sam je upoznala trebalo mi je vremena da shvatim.
Ali tu sam.
Mada sam pre svega toga, jako simpatisala jednu medicinsku sestru ;)
...ali nisam na to gledala na "onaj" nacin.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Nisam.
Aha sad shvatam. Rezonujem da je kod tebe bio slucaj da si do upoznavanja te cure mislila da lezbejke ne postoje i nisi prepoznavala pravu prirodu simpatija i cudne naklonosti koju si sigurno i pre upoznavanja te cure osecala prema zenama.
Dugo nisi uspevala da definises taj osecaj nabijen mesavinom simpatija i erotike...
Ali tu sam.
To je od svega i posle svega najbitnije.
:yes:

Pa da, to je upravo ono sto sam gore napisala...

I da jos jednom podvucemo ono sto je u ovom momentu najbitnije ------>
Ali tu sam.
:oskar:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Tek sa 20... Do tada sam struchno izbegavao sve potencijalne prilike za bilo kakvo homosexualno iskustvo, a bilo ih je na pretek... :roll:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
pa ne znam kako da se autujem kada josh uvek ne znam shta sam tachno :redaljka:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
jos u zabavistu sam bila zaljubljena u jednu devojcicu (tako sam ja to dozivljavala) ali jeeeeel to nije bilo normalno pa sam imala decka :smeh: i onda sam u osnovnoj shvatila da se malo zaljubim u decaka, malo u devojcicu, i tako, a ne secam se tacno koliko sam godina imala kad sam stala i pomislila "pa ja volim oba pola"... :zvezdice:
Korisnikov avatar
By fica
Oduvek su mi se svidjali muskarci.
Sebi sam priznao sa 14 i uopste se nisam lose osecao zbog toga :cool2:
Korisnikov avatar
By Minie
Nisam.
Aha sad shvatam. Rezonujem da je kod tebe bio slucaj da si do upoznavanja te cure mislila da lezbejke ne postoje i nisi prepoznavala pravu prirodu simpatija i cudne naklonosti koju si sigurno i pre upoznavanja te cure osecala prema zenama.
Dugo nisi uspevala da definises taj osecaj nabijen mesavinom simpatija i erotike...
Ali tu sam.
To je od svega i posle svega najbitnije.
:yes:

Pa da, to je upravo ono sto sam gore napisala...

I da jos jednom podvucemo ono sto je u ovom momentu najbitnije ------>
Ali tu sam.
:oskar:
Ne, do tad sam mislila da lezbejke postoje samo na tv-u. :lol:

To je bila prva 'ozbiljnija' zenska simpatija.
I ona na osnovu koje sam shvatila.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Sa 15 sam se zaljubila u devojku, i po prvi put zapravo bila svesna toga. A sada, kada vratim film, setim se onog osecaja "naklonosti", ili kako sam ja kao dete to definisala - "zelja za druzenjem", a koji je u stvari bio prva naznaka moje biseksualnosti i pre tog zaljubljivanja koje mi je otvorilo oci.

Pretpostavljam da bih ranije bila nacisto sa tim da sam dvanaestogodisnjakinja koja zivi u 2009. godini., jer se ta granica svesti o homoseksualnosti, ali i nekim drugim konceptima danasnjice dosta pomerila. Evo, sad na primer posmatram svoju mladju sestru i uvidjam da ja sa tih njenih 10 godina nisam znala ni za sta sem za "Mocne rendzere" i "Nindza Kornjace".. koje crne Gej parade, severnokorejski nuklearni program i predsednicka trka Baraka Obame i McCaine-a o kojoj ona zna maltene sve.

E sad vec odoh u off.
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
U osnovnoj sam samo ponekad pomisljala kako bi bilo biti sa devojkom, mozda cak i mastala o tome... Ali sam se tada iskjucivo palila na frajere... E onda sam se, u prvom srednje, ludacki zaljubila u devojku... Prvo je nisam primetila, a kada sam par puta na sebi osetila dug, nezan pogled... Hm, pomislila sam da je lez... I tako malo po malo mi se uvukla pod kozu :B ... Nikad nisam bila nesrecna sto mi se ona svidja, jedino sam patila sto ne smem da je startujem jer nisam bila sigurna u njeno opredeljenje itd. Od tada sam bi :bouncy:
Korisnikov avatar
By beodecko
U petom osnovne dva druga pricala o drkanju na casu likovnog. Ja ih gledao belo i oni mi objasne kako im je neko stariji bas prosle nedelje otovrio nove vidike lol. Dosao kuci, sa strahom probao i na moje opste zaprepascenje uspelo. Po uputstvu, mislio na neke mnogo hot ribe. Kao prale haubu automobila u perionici. I tako se ja navadio i svaki dan masturbirao na istu sliku. Ribe u sapunici peru automobile, svi znojavi i mokri. A onda, nakon jedno mesec dana, provalim da je mnogo zanimljivije kada mi misli skrenu na vlasnika perionice koji sve to posmatra na monitoru i drka lol
I tako je neko vreme glavni akter mojih fantazija bio vlasnik perionice, onda ga je smenio komsija koji je u mojoj glavi bio samnom u kolima... I tu su mi neke stvari vec postajale jasnije lol
Onda sam poceo da gledam decake u svacionici na fizickom... Dakle shvatio sam sebe sa nekih 12 godine, do najvise 13 godina.
Ipak, trebalo mi je uzano mnogo vremena da postanem dovoljno slobodan i komforan sa svojom sekusalnoscu pa da je i konzumiram sa nekim, tako da sam prvi sex imao tek u 20. godini i bilo je grozno. Onda sam sacekao godinu dana, dok me je trauma prosla i od 21. godine sam vrlo istrajan u tome da sam gay lol :saint:
Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
Ja sam 9-17 mislila da sam lezbejka,od 17-20 da sam bi [uglavnom bila u vezicama sa gay frajerima],a nedavno sam skapirala da muskarce volim samo kao drugove i da sam bila malo zbunjena i da sam ustvari najveca lezbacha.

Eh,da sto se ovih frajera tice uvek sam pre njih znala da su gay tako da me svi bivsi frajeri [nije ih bilo mnogo] zovu Grace.:pervert:
By RuznaGlupaZla
sa 17 sam potpuno rascistila sa sobom i prihvatila sebe onakvu kakva jesam
By Luce
12 ili 13, ne secam se. Nisam to dozivela kao neko veliko cudo. Trenirala sam kosarku i najvise volela onaj deo treninga kada nas naredjaju u krug, a izvesna Sandra vodi vezbe istezanja. Sta reci? Koncentracija nula, previse istegnutih tetiva hiljadu, ali ne da mi je bilo lepo... I stvarno mi je bilo lepo, na neki jadan nacin. Skapirala sam sta je u pitanju, skapirala sam da to treba kriti od nekih, ali nisam se nesto tu potresla; krila sam tada toliko toga da je bisexualnost bila samo kap u moru. A jadno je bilo sto sam krila, ali takva sam, ne volim da mi se drugi petljaju u intiman zivot, sem ako im bas nije neophodan izgovor za korektivnu operaciju nosa.
Korisnikov avatar
By but_thats_not_Artistic
U prvom razredu osnovne skole su mi se svidjali jedan Milos i jedna Vesna. Godinu dana kasnije sam shvatio da mi se dize samo na Mikija.... :) ))
Korisnikov avatar
By Loreley
Ja znam da me privlače dečki od kad znam za sebe, i takvu sam sebe prihvatila od svoje 4-te-5-te godine. Takođe sam kapirala i to da celu priču treba da čuvam za sebe, zato što sam bila okružena ne-trans, str8 ljudima koji su me non-stop zapitkivali "jel ima neka devojčica koja mi se sviđa, bla bla"... Možda zvuči glupo, ali još u obdaništu, kad sam imala 4 godine i dok hormoni još nisu bili aktivni u seksualnom smislu, meni se istinski sviđao jedan dečko... Još uvek se sećam da sam osećala nešto prema njemu... neku neobičnu bliskost. To se naravno, manifestovalo na načine primerene tim godinama - jurila sam da spavam u krevetiću pored njegovog, da sednem pored njega za stočićem dok se igramo ili jedemo, da stanem pored njega na slici, itd.
Zvao se Milan...
Korisnikov avatar
By ::Elongac!ja::
Nisam imala neki odredjen trenutak "prosvetljenja". Nekako mi to oduvek bila normalna stvar, mada nisam znala da definisem osecaje koje sam imala prema nekim "tetama", i zasto toliko jurcam da budem u njihovoj blizini, zasto blenem ko kreten u tv... :astral2: Malo kasnije mi se bas onako jasno (pri)kazalo... :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!