Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by E. M. O.Da, da secam se ...
Meni su u 5. razredu osnovne na casu fizickog rekli da sm peder jer ne zelim da igram fudbal, i ja sam rekao super. Te veceri sam prvi put i pomislio da bi to mogla biti istina, i osetio sam olaksanje. Cak mi je, na neki nacin, i bilo drago zbog toga.
Originally posted by DaliborkaNisam.Originally posted by MinieA pre toga to nisi osetila u sebi, onako sama od sebe ?
sa 14/15 godina sam upoznala jednu devojku i taj je pocelo sve da mi bude jasno.
![]()
![]()
Originally posted by MinieAha sad shvatam. Rezonujem da je kod tebe bio slucaj da si do upoznavanja te cure mislila da lezbejke ne postoje i nisi prepoznavala pravu prirodu simpatija i cudne naklonosti koju si sigurno i pre upoznavanja te cure osecala prema zenama.Originally posted by DaliborkaNisam.Originally posted by MinieA pre toga to nisi osetila u sebi, onako sama od sebe ?
sa 14/15 godina sam upoznala jednu devojku i taj je pocelo sve da mi bude jasno.
![]()
![]()
I nakon sto sam je upoznala trebalo mi je vremena da shvatim.
Originally posted by MinieTo je od svega i posle svega najbitnije.
Ali tu sam.
Originally posted by MiniePa da, to je upravo ono sto sam gore napisala...
Mada sam pre svega toga, jako simpatisala jednu medicinsku sestru![]()
...ali nisam na to gledala na "onaj" nacin.
Originally posted by Minie
Ali tu sam.
Originally posted by DaliborkaNe, do tad sam mislila da lezbejke postoje samo na tv-u.Originally posted by MinieAha sad shvatam. Rezonujem da je kod tebe bio slucaj da si do upoznavanja te cure mislila da lezbejke ne postoje i nisi prepoznavala pravu prirodu simpatija i cudne naklonosti koju si sigurno i pre upoznavanja te cure osecala prema zenama.Originally posted by DaliborkaNisam.Originally posted by MinieA pre toga to nisi osetila u sebi, onako sama od sebe ?
![]()
![]()
I nakon sto sam je upoznala trebalo mi je vremena da shvatim.
Dugo nisi uspevala da definises taj osecaj nabijen mesavinom simpatija i erotike...
Originally posted by MinieTo je od svega i posle svega najbitnije.
Ali tu sam.
Originally posted by MiniePa da, to je upravo ono sto sam gore napisala...
Mada sam pre svega toga, jako simpatisala jednu medicinsku sestru![]()
...ali nisam na to gledala na "onaj" nacin.
I da jos jednom podvucemo ono sto je u ovom momentu najbitnije ------>Originally posted by Minie
Ali tu sam.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!