Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by the1whowishedPa kad su na sva zvona zvonili o muvanju, načinu, povodu, SMSu, MSNu ... čemu sve ne ... stvarno ne vidim zašto je problem da se raspravlja o nečijem raskidu (kad već vole javno)?
Da, predlazem da svi skupa krenemo da raspravljamo o tome!![]()
![]()
![]()
Originally posted by KiWiProsle je vreme ushicenosti- verujes li da bi Lord of Sex ili Dr. M sa istim zarom i/ili entuzijazmom naklapali o svom raskidu?
Pa kad su na sva zvona zvonili o muvanju, načinu, povodu, SMSu, MSNu ... čemu sve ne ... stvarno ne vidim zašto je problem da se raspravlja o nečijem raskidu (kad već vole javno)?
Originally posted by KiWiNe razumem: da li je nekoga sramota, ili je to sramota?
Jel to nekoga sramota, možda?
Originally posted by the1whowishedJa sam više očekivao neku pljuvačinu umesto naklapanja ... ali ne, ne mislim da bi žar bio isti. Onaj koji je raskinuo će sigurno biti tiši.Originally posted by KiWiProsle je vreme ushicenosti- verujes li da bi Lord of Sex ili Dr. M sa istim zarom i/ili entuzijazmom naklapali o svom raskidu?
Pa kad su na sva zvona zvonili o muvanju, načinu, povodu, SMSu, MSNu ... čemu sve ne ... stvarno ne vidim zašto je problem da se raspravlja o nečijem raskidu (kad već vole javno)?
Originally posted by the1whowishedPa dobro .. ne razumešOriginally posted by KiWiNe razumem: da li je nekoga sramota, ili je to sramota?
Jel to nekoga sramota, možda?
Originally posted by KiWiPa ko se jos raduje pljuvacini?
Ja sam više očekivao neku pljuvačinu umesto naklapanja ... ali ne, ne mislim da bi žar bio isti. Onaj koji je raskinuo će sigurno biti tiši.
Originally posted by KiWi
Pa dobro .. ne razumeš![]()
Originally posted by jennybas bedak.
bedak.
Originally posted by shutJe li teško pogledati datum prvog posta na temi?
i kol'ko su trajali?![]()
Originally posted by MytoBack off Bitch...that's my jobOriginally posted by LordOfSexPrimi moje iskreno saucesce.
![]()
![]()
Rado cu ti ponuditi rame za utehu.![]()
Originally posted by LordOfSexJedan najoriginalniji start kojeg se cesto setim i razvuce mi se lice u osmeh, je od strane mog prvog decka.
najorginalniji start u zivotu.
![]()
Koji je vas?
Originally posted by LordOfSexJos uvek u tom stanu gde smo bili zajedno stoji prazna boca vina, koje smo pili zajedno...
Sa tom osobom sam proveo najlepsi period svog zivota... I danas smo u vrlo korektnim odnosima.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!