Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by the1whowished
Da, predlazem da svi skupa krenemo da raspravljamo o tome! :cigareta: :doh: :retard:
Pa kad su na sva zvona zvonili o muvanju, načinu, povodu, SMSu, MSNu ... čemu sve ne ... stvarno ne vidim zašto je problem da se raspravlja o nečijem raskidu (kad već vole javno)?

Jel to nekoga sramota, možda?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by KiWi
Pa kad su na sva zvona zvonili o muvanju, načinu, povodu, SMSu, MSNu ... čemu sve ne ... stvarno ne vidim zašto je problem da se raspravlja o nečijem raskidu (kad već vole javno)?
Prosle je vreme ushicenosti- verujes li da bi Lord of Sex ili Dr. M sa istim zarom i/ili entuzijazmom naklapali o svom raskidu?
Ne razumem: da li je nekoga sramota, ili je to sramota?
Korisnikov avatar
By KiWi
Prosle je vreme ushicenosti- verujes li da bi Lord of Sex ili Dr. M sa istim zarom i/ili entuzijazmom naklapali o svom raskidu?
Ja sam više očekivao neku pljuvačinu umesto naklapanja ... ali ne, ne mislim da bi žar bio isti. Onaj koji je raskinuo će sigurno biti tiši.

Ne razumem: da li je nekoga sramota, ili je to sramota?
Pa dobro .. ne razumeš :)

:giggle: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ja sam više očekivao neku pljuvačinu umesto naklapanja ... ali ne, ne mislim da bi žar bio isti. Onaj koji je raskinuo će sigurno biti tiši.
Pa ko se jos raduje pljuvacini?
Pa dobro .. ne razumeš :)
:neznam:
Originally posted by jenny
bedak.
bas bedak.

Jos je tema u LjiS-u.
Korisnikov avatar
By Madonna
Da, predlazem da svi skupa krenemo da raspravljamo o tome! :cigareta: :doh: :retard:
svidja mi se ovaj predlog! :up:

:cigareta:

i kol'ko su trajali? :cigareta:
By alexandermagic
Originally posted by shut
i kol'ko su trajali? :cigareta:
Je li teško pogledati datum prvog posta na temi?

10.05.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by alexandermagic
Je li teško pogledati datum prvog posta na temi?
a vidi stvarno,... ali znas kako, drugacije je kad vidis napisano 13 dana, 2 nedelje, nedelju dana ili koliko mu vec to dodje :kec iz matematike: :zev:
Korisnikov avatar
By horus.
mnogi forumasi su u vezi, pa nisu pravili cirkus od svega toga...

"javna privatnost" je inace savrsena kad nam je lepo, ali je bitch kad krene po zlu...

sve se svodi na "koga briga"... :nokti:

:jazzva:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by horus.
"javna privatnost" je inace savrsena kad nam je lepo, ali je bitch kad krene po zlu...
:giggle:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Myto
Originally posted by LordOfSex
:pop:
Primi moje iskreno saucesce. :mazi:

Rado cu ti ponuditi rame za utehu. :D
Back off Bitch...that's my job :panker: :D

:cowboy:
Korisnikov avatar
By Blady
Iskreno, nikada nisam volela da se takve stvari postavljaju na forum, btw gde su ukljucene dve osobe odavde...
Mislim, zelim ja vama srecu i radost.. i sve.. i mnogo je simpaticno to sto je Dr M uradio... ali mi uvek padne na pamet, a sta kad se raspickaju... bzvze...
No.. well ... uzivajte
By Çâðê_DUP
skinula mu delete ribu:lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Tako to obično biva :) sa ovim forumskim, na velika zvona objavljenim romansama.

Ja baš volim ove teme, samo ova je nedorečena, imamo detalje muvanja, sad je red da imamo i detalje raskida :D
Ja sam inače po prirodi morbilno radoznao, uvek mi je interesantnije zašto je nešto skončalo, no kako je počelo, ne zamerite :)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ajde da se i ja kao oglasim...

Na zalost pojedinaca koji su ocekivali ne znam kakvu pjluvacinu, sa moje strane je nece biti...

Sve u svemu, nema tu nista spektakularno ni da se kaze...

Jedna manje - vise klasicna pederska prica...

Brzo poleteli, jos brze pali... i to je to...

Zivot ide dalje...

:zvizdi:
By J...
S obzirom na razvoj dogadjaja, predlazem da se promeni drugi deo recenice u nazivu teme. :cigareta:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Dr. M

Na zalost pojedinaca koji su ocekivali ne znam kakvu pjluvacinu, sa moje strane je nece biti...
A ja se ponadao :sigh:

:mazezamsedanebudemslučajnoshvaćenozbiljnohahahaha:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by J...
S obzirom na razvoj dogadjaja, predlazem da se promeni drugi deo recenice u nazivu teme. :cigareta:
:lol:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ovo mu dodje kao sitcom, kratko traje al` je mnogo dobro! :D

off
zasto uvek stoji link ka off-u a ne i ka delu teme u dyr-u? :jerry:
Korisnikov avatar
By *deni*
Vidim, jako tuguju zbog raskida. :roll:
LOS planduje sa Delete u inostranstvu, a Dr. M se uveliko sprema za svadbu u nedelju.
Tuguju, da sve zvoni.
:smeh:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Elem da se vratimo na temu.

najorginalniji start u zivotu.

:setnja:

Koji je vas?
Jedan najoriginalniji start kojeg se cesto setim i razvuce mi se lice u osmeh, je od strane mog prvog decka.

Upoznali smo se na net-u, kako to obicno biva, i dugo tipkali na msn-u. Cak sto vise, onda, sam ja mislio da se necemo ni upoznati. Posle cirke nekih nedelju dana tipkanja on je rekao, ako tipkamo jos jedan dan dolazim autom ispred tvoje zgrade, otvoricu sva vrata, upaliti sva svetla i pustiti muziku najglasnije sve dok ne izadjes.

Nakon cega je usledio smeh i naravno salim se. I pitanje kada cemo na pice mislim da je vreme da se upoznamo...
Upoznali se, otisli na pice i usledilo je pitanje hoces da odemo kod mene u stanu...

Otvaraju se vrata stana i ne verujem sta se desava. Sve ono sto smo pricali na msn-u, ugasena svetla, svecice po celom stanu... sve ono sto sam rekao da volim. Odlazimo na terasu na stolu stoji moja omiljena hrana, pice, svecice. Pri tom je to bio prvi put da se ja upoznajem sa nekim tipom i on je to znao. Posle nekog vremena... On staje ispred mene, sagne se, klekne na kolena i upita me sta ce se desiti ako te ja sada poljubim...

Sa tom osobom sam proveo najlepsi period svog zivota... I danas smo u vrlo korektnim odnosima.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Posle nekog vremena... On staje ispred mene, sagne se, klekne na kolena i upita me sta ce se desiti ako te ja sada poljubim...
Originally posted by castor
Koliko je taj tip bio visok?
E stvarno?:puzzle:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Sa tom osobom sam proveo najlepsi period svog zivota... I danas smo u vrlo korektnim odnosima.
Jos uvek u tom stanu gde smo bili zajedno stoji prazna boca vina, koje smo pili zajedno...
Jos uvek sam u njegovom telefonu memorisan kao "moj lepi Tope" i kada god ga pozovem sa osmehom pita: “Pa jel to moj lepi Tope?”
U mom telefonu stoji njegova slika pod nazivom moj V...
Kada neko prodje ulicom i osetim miris parfema koji on koristi okrecem se gledajuci prolaznike trazeci pogledom njega...
Kada sam tuzan setim se njegovih reci kako je samo on zvao moj osmeh “osmeh od milion dolara”, i koliko god da sam u tom trenutku tuzan lice mi se razvuce u osmeh...
Uvek mu prvi cestimam rodjendan...
Kada dodjem na neku organizovanu zurku, koja je po njegovom ukusu, znam da ce doci i uvek dodje kada kazem: “On ce veceras doci”...
Bio sam bas tuzan kada sam video da vise nema “nase” trafike...
Uvek kada cujem pesmu American Life-Madonna, setim se njega...

I on zna sve ovo.

I skoro niko ne ume da razume sve ovo. Kada cuje celu pricu samo da komentar: "Ti njega jos uvek volis"...

Ne ocekujem ni da cete vi razumeti...

Sa osmehom na licu zavrsavam ovaj post. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!