Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
ZenaBezImenaDobrodosla, bezimena
Jako me je zainteresovala ova tema i vidim da ste imali razna iskustva i razlicite reakcije, pa sam pomislila kako mi nisu jasni roditelji koji na iskrenost svoje dece, ma koliko god oni godina imali, pocnu da placu, ili u jos gorem slucaju da besne, da vriste itd itd![]()
Mozda ne mogu da se stavim u bas neku realnu situaciju roditelja, s obzirom da nemam decu, ali sam cvrstog ubedjenja da bih svom detetu - bilo musko ili zensko - pruzila najvecu podrsku na svetu, jer ako kod mene to nema kod koga ce imati....Ako je moje dete dovoljno iskreno i meni veruje da podeli samnom takvu vrstu informacije onda ga samo zbog toga mogu vise voleti.Tako da - da ste zivi, zdravi i srecni, a ostali neka vade metlu iz guzice...![]()
Originally posted by NocturnalJako lepo sroceno, i tacno, ali tuzan mi je taj momenat sebicnosti kod roditelja gde oni samo razmisljaju o tome kako nece nunati unicice i najvise o svojoj guzici, kad tako vec moram da se izrazim, a posle toga sve ostalo ( dobro - to je sigurno ishitrena reakcija u trenutku ne razmisljanja kod nekih - da li je? ne bih znala sta se ljudima mota u glavi ). Vrlo mi je zao zbog toga, jer propustaju vecu sliku, a to je da im je dete srecno i u tom trenutku jednim velikim delom rastereceno samim cinom priznavanja dela svog zivota od znacaja, a ruku na srce to nije imperativ - svako ima pravo da zivi svoj zivot kako hoce, bez potrebe da se nekom pravda.ZenaBezImenaDobrodosla, bezimena
Jako me je zainteresovala ova tema i vidim da ste imali razna iskustva i razlicite reakcije, pa sam pomislila kako mi nisu jasni roditelji koji na iskrenost svoje dece, ma koliko god oni godina imali, pocnu da placu, ili u jos gorem slucaju da besne, da vriste itd itd![]()
Mozda ne mogu da se stavim u bas neku realnu situaciju roditelja, s obzirom da nemam decu, ali sam cvrstog ubedjenja da bih svom detetu - bilo musko ili zensko - pruzila najvecu podrsku na svetu, jer ako kod mene to nema kod koga ce imati....Ako je moje dete dovoljno iskreno i meni veruje da podeli samnom takvu vrstu informacije onda ga samo zbog toga mogu vise voleti.Tako da - da ste zivi, zdravi i srecni, a ostali neka vade metlu iz guzice...![]()
. Hajde da probamo da ti objasnimo (onako kako ja kontam stvari).
Prva stvar, koja je po meni najkljucnija, je specificni odnos roditelji-deca. Roditelji imaju izvesna ocekivanja od svoje dece. To je u ovoj zemlji prilicno ukalupljena slika, takoreci procedura, kroz koju svi MORAMO da prodjemo a koja se obicno zavrsava sa 2 stavke: brak i potomostvo. Lisi svoje mogucnosti da ti igraju na svadbi i da cupkaju unucice u krilu i to je gore nego da si im noz u srce nabio. Nebitno koliko bi ti u toj ukalupljenoj slici bio nesrecan/na. Mislim da je ovo pogotovo izrazeno u manjim sredinama.
Druga stvar je cinjenica da se ljudi obicno ne bave temama o kojima nemaju potrebe da razmisljaju (prosecna st8 osoba u ovoj zemlji verovatno ne razmislja o gay populaciji, ni roditelji nisu izuzetak), dok ih ta potreba ne sustigne u vidu toga da im se out-uje neka bliska osoba. Do tog momenta, dok ne razmisljaju svojom glavom o toj temi (zato sto nisu imali potrebe) ljudi obicno preuzimaju gotove stavove drustva o odredjenoj temi, koji su obicno neutemeljeni, zasnovani na predrasudama i prilicno negativni.
Na drugu stavku bih nadovezao trecu. Nasi roditelji su starija generacija. Odnos prema gay populaciji se polako menja nabolje vremenom (na ovim prostorima pogotovo izuzetno sporo), tako da kad su nasi roditelji bili mladji taj odnos je sigurno bio gori. Ukombinuj drugu i trecu stavku (znaci roditelje koji ne znaju nista o gay populaciji i koji su u periodu formiranja stavova ziveli u homofobicnije vreme nego danas) i slika postaje prilicno jasna. Kako mali Perica zamislja tipicnog srpskog roditelja.
Pritom bih se delimicno ogradio od svojih generalizacija zato sto tu postoji i individualni faktor koji kaze da razlicite osobe imaju razlicite kapacitete za prihvatanje i razlicite prioritete (da li je bitnije to sto je MOJE DETE gay ili to da je GAY moje dete). Znaci tu postoji citav dijapazon rekacija zavisno od tipa licnosti roditelja.
![]()
NOX
Originally posted by Inner-SmileWow!!
Prepadnuto vodolijiski odogovaramSledece godine, posle venchanja
sve po redu
![]()
Originally posted by RuznaGlupaZla...
ja ne vidim poentu outovanja roditeljima za koje se pretpostavlja da ce to tesko podnijeti ako njihovo ponasanje ne ogranicava covjeka da zivi svoj zivot na miru i bez njihovog znanja...
Originally posted by shutma ne, kao, sto se seksa ticeOriginally posted by antibioticzato i samo zato
zenski polni organ stvoren za to da bi primio muski.
![]()
![]()
Originally posted by shutmozda sam se pogresno izrazila,Originally posted by RuznaGlupaZla...
ja ne vidim poentu outovanja roditeljima za koje se pretpostavlja da ce to tesko podnijeti ako njihovo ponasanje ne ogranicava covjeka da zivi svoj zivot na miru i bez njihovog znanja...![]()
ali ja jos nisam cuo za primer da njihovo ponasanje ne ogranicava...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!