Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ns.happyhttp://cccp.alien-planet.net/images/pho ... em-man.jpg
pa koji je model aparata?... za pocetak...
Originally posted by tamanoirevo ti uputstvo za tvoj Zenit
Uf, kakvih slika ima ovde.. Preterane su.. Nemam reci, stvarno.. Pogotovo crno-bele, pravi sam sucker za njih..
Elem, udjoh da priupitam nesto.. Imam neki old-school analogni fotoaparat, i bas bih volela da se malo aktiviram po pitanju fotografisanja njime, jedino ne znam kako to sve funkcionise.. Mislila sam da odem do jedne radnjice u NSu koju sam skontala da rade sa tim starim fotoaparatima da se kod njih malo informisem, ali eto da pitam i ovde, cisto da ne odem tamo k'o totalni amater.. Dakle, koliko znam, fotoaparat je u funkciji, ne verujem da treba da se popravlja i tako.. Kakav tu film ide? Ovaj redovan? Gde i kako ja posle da razvijem te slike? Tata je imao neku mini laboratorijicu pa je on tu izvodio sve i svasta, ali toga vise nema.. Ima li neko iskustava? Da li je zahtevno fotkati analognim tj. kosta li puno to razvijanje i statijaznam? Stvarno nemam iskustva sa ovim, pa ne znam ni sta da pitam konkretno.. Ali eto, hvala na odgovorima, ako ih bude bilo..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!