Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Swanheart
Slika
Au, jbt!!!

Cesto posecujem ovu temu i mislila sam da nema potrebe da ista pisem, ali ova fotka, ona je...cudo! CUDO!
:wow:
Svrsila sam kad sam je videla!
Korisnikov avatar
By Sunce
Super fotke, Swan. Meni se Beogradjanka dopada.
Korisnikov avatar
By kenozoik
Swanheart,
Beogradjanka je dobra a ova na koju Dellete svrsava je jos bolja :klap:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Uf, kakvih slika ima ovde.. Preterane su.. Nemam reci, stvarno.. Pogotovo crno-bele, pravi sam sucker za njih..

Elem, udjoh da priupitam nesto.. Imam neki old-school analogni fotoaparat, i bas bih volela da se malo aktiviram po pitanju fotografisanja njime, jedino ne znam kako to sve funkcionise.. Mislila sam da odem do jedne radnjice u NSu koju sam skontala da rade sa tim starim fotoaparatima da se kod njih malo informisem, ali eto da pitam i ovde, cisto da ne odem tamo k'o totalni amater.. Dakle, koliko znam, fotoaparat je u funkciji, ne verujem da treba da se popravlja i tako.. Kakav tu film ide? Ovaj redovan? Gde i kako ja posle da razvijem te slike? Tata je imao neku mini laboratorijicu pa je on tu izvodio sve i svasta, ali toga vise nema.. Ima li neko iskustava? Da li je zahtevno fotkati analognim tj. kosta li puno to razvijanje i statijaznam? Stvarno nemam iskustva sa ovim, pa ne znam ni sta da pitam konkretno.. Ali eto, hvala na odgovorima, ako ih bude bilo..
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa koji je model aparata?... za pocetak...
Korisnikov avatar
By Myself
the1whowished je pojela svoje nokte ili sta je vec sa njima uradila - nema ih! :nesiguran:
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by tamanoir
Uf, kakvih slika ima ovde.. Preterane su.. Nemam reci, stvarno.. Pogotovo crno-bele, pravi sam sucker za njih..

Elem, udjoh da priupitam nesto.. Imam neki old-school analogni fotoaparat, i bas bih volela da se malo aktiviram po pitanju fotografisanja njime, jedino ne znam kako to sve funkcionise.. Mislila sam da odem do jedne radnjice u NSu koju sam skontala da rade sa tim starim fotoaparatima da se kod njih malo informisem, ali eto da pitam i ovde, cisto da ne odem tamo k'o totalni amater.. Dakle, koliko znam, fotoaparat je u funkciji, ne verujem da treba da se popravlja i tako.. Kakav tu film ide? Ovaj redovan? Gde i kako ja posle da razvijem te slike? Tata je imao neku mini laboratorijicu pa je on tu izvodio sve i svasta, ali toga vise nema.. Ima li neko iskustava? Da li je zahtevno fotkati analognim tj. kosta li puno to razvijanje i statijaznam? Stvarno nemam iskustva sa ovim, pa ne znam ni sta da pitam konkretno.. Ali eto, hvala na odgovorima, ako ih bude bilo..
evo ti uputstvo za tvoj Zenit
http://www.zenitcamera.com/mans/zenit-em/zenit-em.html

na ruskom je pa ne znam da li znas ruski a evo ti i za TTL, skoro su isti(na eng)
http://www.zenitcamera.com/mans/zenit-t ... l-eng.html

sto se filma tice,ide onaj 'obican' sto se ranije koristio pre digitalaca.

evo ti ovde mala skola fotografije, gde ti se objasnjava sta je otvor blende, brzina zatvaraca,ekspozicija..
http://www.jarac.net/photo/_mala_skola_ ... i_001.html
Korisnikov avatar
By Myto
Slika

Moze li neki brzi kurs fotografije, na sta da obratim paznju kad fotografisem, jer sam povremeno u prilici da fotkam mesta na kojima verovatno nikada necu vise biti, pa bih da ih amaterski, uz pokoju caku fotografisem sto bolje.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Myto
Slika
Šta je ovo? Beautiful :)
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Vukodlak
Originally posted by Myto
Slika
Šta je ovo? Beautiful :)
Meni lici na p***u, tj. na zenski polni organ sa sve rasirenim nogama. :hypno:
Korisnikov avatar
By kenozoik
Prvi HDR ovde :)
sa koliko fotografija?
koji program koristis?
By Swanheart
:)

ove napravljene sa samo 2 fotke :)
a korisitm Photomatix Pro
Korisnikov avatar
By Madonna
vanderfl :eya:

samo malo su tamnije senke (but im just a noob)
By superfly
Originally posted by Delete
Slika
Slika

ART, HARDKOR ART!!!!

:sladoled:
By Swanheart
@ Katarina Andjelic - konceptualni umetnik - super muha
izvini molim te smem li da te dodirnem sledeci put kada se budemo videli :radosnice:
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!