Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Može li zla osoba da bude zgodna/atraktivna?

svakako da
48
62%
moguće je
17
22%
možda
1
1%
teško
4
5%
nemoguće
6
8%
ne znam
1
1%
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Paris
Da. :nokti:
:giggle:
By Paris
Originally posted by horus.
sta mi ti tu giglujes :mirnatetko: :kosa:

:mazi:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by horus.
sta mi ti tu giglujes :mirnatetko: :kosa:

pa znam koga si imala na umu... :kosa: ? ;)

Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
A šta je Zlo/zlo?
I sa definicijom "zgodnosti" imam probleme, ali ajde- recimo da imamo konsenzus.

Zlo kao u "da nanosi bol drugima" ili "da ima svoje ciljeve i ne haje za uništenje koje ostavlja za sobom na tom putu" ili "želi da me/nas uništi/istrebi"?

Samo malo pojašnjenja termina "Zlo/zlo". Ali u svakom slučaju- da, može. Estetika i seksipil ne zavise od alignementa.
By Çâðê_DUP
Zlo je defekt u strukturi licnosti koji stvara neodoljivu potrebu kod te licnosti da unistava, unesrecuje i razara druge ljude ili stvari. Valjda. :zid:
Korisnikov avatar
By Zoe
Tacno!

Skot Pek (ne smejte se!) je izucavao pojam ZLA, i upravo bi, sazeto, to bila zla osoba.......Jos nije do kraja istrazeno, tek se uvodi kao pojam. ZLO. Zle osobe. Potpuno nova kategorija.
Uglavnom, osobe koje najblize lice na opis A777, samo sto nisam sigurna/ne mogu da se setim da li je zelja za razaranjem toliko izrazena.........:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Modesty
naravno da može...i to što je zla,utoliko može biti i opasnija,zavodljivija.......ne bira sredstvo itd.
By Çâðê_DUP
Originally posted by allexa37
naravno da može...i to što je zla,utoliko može biti i opasnija,zavodljivija.......ne bira sredstvo itd.
izvini, ali to nije bas vrlina...i nema veze sa zavodljivoscu..bice da si ti pomesala zdravu femme fatale sa sajkopatijom.. no dobro, mozda si mazohista..btw, ZLO je bolest. To nema nikakve veze s harizmom.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Angelina777
izvini, ali to nije bas vrlina...i nema veze sa zavodljivoscu..bice da si ti pomesala zdravu femme fatale sa sajkopatijom.. no dobro, mozda si mazohista..btw, ZLO je bolest. To nema nikakve veze s harizmom.

Nisi me draga dobro shvatila,nisam napisala o takvim ženama ništa u pozitivnom kontekstu...naravno da kad je neko opasan da mu to nije vrlina,barem po meni.Mislila sam to da pošto su već zle,još ako su i inteligentne u isto vrijeme mogu biti perfidne,smišljene,opasne...kao takve mogu zavesti ali jadan je onaj ko bude zaveden od takve.Dok jedna femme fatale ima jaku osobnost,senzibilitet,šarm i ne treba joj ništa od gore navedenog da bi zavela ali svakako da postoji i kombinacija svih tih osobina.I hitler je bio jako harizmatičan,zar ne? i mnogi drugi negativci.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Angelina777

Nisi me draga dobro shvatila,nisam napisala o takvim ženama ništa u pozitivnom kontekstu...naravno da kad je neko opasan da mu to nije vrlina,barem po meni.Mislila sam to da pošto su već zle,još ako su i inteligentne u isto vrijeme mogu biti perfidne,smišljene,opasne...kao takve mogu zavesti ali jadan je onaj ko bude zaveden od takve.Dok jedna femme fatale ima jaku osobnost,senzibilitet,šarm i ne treba joj ništa od gore navedenog da bi zavela ali svakako da postoji i kombinacija svih tih osobina.I hitler je bio jako harizmatičan,zar ne? i mnogi drugi negativci.
slazem se. btw, lepo si ovo sad objasnila :)
Korisnikov avatar
By Modesty
Dala sam sve od sebe draga,ne volim nesporazume ;) )
Korisnikov avatar
By Deksi
Mogu biti jako zgodne,atraktivne,harizmaticne persone koje svoju privlacnost koriste kao jedan od atributa za postizanje izopacenih ciljeva.

Takve osobe cim pokazu svoje pravo lice u meni mogu da izazovu samo gadjenje i odbojnost.
Fizicku privlacnost onda mogu oceniti samo objektivno i gubim svako interesovanje koje sam mozda pre imao.
Korisnikov avatar
By VANGEL
NARAVNO DA DA...TO NIJE MERILODALI JE ONA ZGODNA ILI NIJE...DALI JE ONA ATRAKTIVNA ILI NIJE...BITAN JE CILJ TAKVIH ILI ONAKVIH:)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Vespertine
Bozhe pa ja sam olichenje zla... pravi monstrum...
A vidju me shto sam lijep
Slika
R U single?:bundeva:
By pipinveliki
MOZE LI?????

90 posto ljudi koje poznajem se zesce lozi na to!!!! :ozbiljan:
By pipinveliki
Paris, lutko moja koja te je ucvelila da joj ja pokazem :superheroj:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by pipinveliki
MOZE LI?????

90 posto ljudi koje poznajem se zesce lozi na to!!!! :ozbiljan:
It feel so good when you're bad.
By Kragi
Originally posted by m..
Joj, ne bas nesto. Mislim moze da izgleda ko avion, i da navodi da pustas balu. Al mene ne moze da motivise da se druzim s njenim sisama ili vec, osim ako me nekako ne zamadjija da ne provalim. Jbg i libido ume da bude chorav.
:up:

Za mene atraktivnost, lepota i sta li vec dolazi prvenstveno iznutra (nije klise!)
Definitivno ne bih mogao da kazem za nekoga da je zgodan i atraktivan ako bih znao da je losa osoba .....
By alexandermagic
Naravno da može, a uz to su često i vrlo harizmatični/e.

Kakve veze imaju karakterne osobine sa fizičkim izgledom? Lijepo je lijepo.
Korisnikov avatar
By Seaman
Pa sve lijepe osobe su zle. :smeh: Mi ruzni smo dobri. :lol:

Salim se :D
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Normalno da može.

Al kad se siti napoheftamo ® nek ide da zluje ® nekog drugog.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by alexandermagic
Naravno da može, a uz to su često i vrlo harizmatični/e.

Kakve veze imaju karakterne osobine sa fizičkim izgledom? Lijepo je lijepo.
Od reci do reci.. :up:
Korisnikov avatar
By Blady
Naravno da moze....
Sigurno ima beskonacno takvih slucajeva...
Korisnikov avatar
By Li
Zle kucke su jebozovne...:lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAstonebi moglo.
Korisnikov avatar
By Hys.
Moze, dok se zlo ne prozli.

Onda postane jadno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!