Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by allexa37izvini, ali to nije bas vrlina...i nema veze sa zavodljivoscu..bice da si ti pomesala zdravu femme fatale sa sajkopatijom.. no dobro, mozda si mazohista..btw, ZLO je bolest. To nema nikakve veze s harizmom.
naravno da može...i to što je zla,utoliko može biti i opasnija,zavodljivija.......ne bira sredstvo itd.
Originally posted by Angelina777Originally posted by allexa37izvini, ali to nije bas vrlina...i nema veze sa zavodljivoscu..bice da si ti pomesala zdravu femme fatale sa sajkopatijom.. no dobro, mozda si mazohista..btw, ZLO je bolest. To nema nikakve veze s harizmom.
naravno da može...i to što je zla,utoliko može biti i opasnija,zavodljivija.......ne bira sredstvo itd.
Originally posted by allexa37slazem se. btw, lepo si ovo sad objasnilaOriginally posted by Angelina777Originally posted by allexa37izvini, ali to nije bas vrlina...i nema veze sa zavodljivoscu..bice da si ti pomesala zdravu femme fatale sa sajkopatijom.. no dobro, mozda si mazohista..btw, ZLO je bolest. To nema nikakve veze s harizmom.
Nisi me draga dobro shvatila,nisam napisala o takvim ženama ništa u pozitivnom kontekstu...naravno da kad je neko opasan da mu to nije vrlina,barem po meni.Mislila sam to da pošto su već zle,još ako su i inteligentne u isto vrijeme mogu biti perfidne,smišljene,opasne...kao takve mogu zavesti ali jadan je onaj ko bude zaveden od takve.Dok jedna femme fatale ima jaku osobnost,senzibilitet,šarm i ne treba joj ništa od gore navedenog da bi zavela ali svakako da postoji i kombinacija svih tih osobina.I hitler je bio jako harizmatičan,zar ne? i mnogi drugi negativci.
Originally posted by ParisParis, lutko moja koja te je ucvelila da joj ja pokazem
Da.![]()
Originally posted by m..
Joj, ne bas nesto. Mislim moze da izgleda ko avion, i da navodi da pustas balu. Al mene ne moze da motivise da se druzim s njenim sisama ili vec, osim ako me nekako ne zamadjija da ne provalim. Jbg i libido ume da bude chorav.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!