Originally posted by Pending-For-A-Bending
I nije mi jasno zasto stalno offtopikujes? Jel nemas negde drugde da se proseres, pa ti je ovo jedino mesto gde mozes na miru da vrsis nuzdu?
U svakom slucaju, zasto stalno potenciras te otvorene veze? Jel si toliko nesiguran u svoju pa ono kao da imas izgovor?
I taj sindrom zle isfrustrirane tetke?! Ajde razumem zasto sam ja takav jer sam single pa nisam dobio kurca vec par meseci, ali ti? Ti koji su u toj fenomenalnoj vezi?! Nije valjda da ne dobijas redovno pa si zato nedojebana zla debela i nesrecna tetka koja se skriva iza Vujaklije?!
Ovo podebljano će dosta objasniti. Od tvog nastupa do tvojih projekcija.
Uopšte ne potenciram, samo ti savetujem kako da prevaziđeš svoj elementarni zaplet, svoju alfa traumu -- a to je da te svaki dečko na kraju "prevari". Lepo, kao Frida Kahlo, kada muž smota drugu, ona ga pita -- a kakva je bila? Jel si uživao? Jesi? Super!
E tako i ti BBB, kad tvoj tip, kao razlepšana 'čelica u proleće, skoči sa tvoje orhideje na nečiju lalu, a ti ga priupitaj o kvalitetu polena tog drugog, jel lepo ručkao i sl. I da vidiš uživancije.
Ne razujmem zašto me vređaš s obzirom da sam vrlo pristojno komunicirao sa tobom, ali biće da je i to zbog nedostatka fiksa koji opisuješ. Mada me malo zbunjuje -- alfa mužjak, a nivo seksa na omegi.* Nešto tu ne štima.
Stoga, BBB, umesto da kontempliraš na temu šta ljudi rade na romeu a imaju dečka i tvrde da im je super, ti porazmisli zašto te je svaki dečko na kraju prevario tj. zašto završiše na tuđim kitama kao turski kažnjenici na kolcima ako su imali dobar seksualni život. Mislim da se odgovor sam nameće -- you are a lousy fuck.
P.S. Drago mi je da publika uživa koliko i ja u ovom našem malom pepucavanju. It's my duty and my pleasure to keep you smiling!
*Kako je omega poslednje slovo grčkog alfabeta, hoću da kažem da je to najniži nivo.