Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Nisu mi jasni ti likovi sto imaju decka pa sede na Rome-u. Mislim, nemam nista protiv onih sto imaju free relationship ili kako god vec to ovi ultra urbani i moderni likovi zovu (i to lepo napisu), ali onda se tu pojave oni koji su potpuno zadovoljni svojom vezom, vole decka, pise im da ne traze nista, a ipak su po ceo dan na Romeo-u

Ako su srecni i zadovoljni i ne traze nista, zasto su 24 sata na Romeou?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Zbog novih poznanstava? Ja imam tamo profil i zaista mi je ok da se sa nekim skontam i kuckam bez obaveza i muvanja... jer, ima čak i tamo po koja normalna osoba... nije sve u dejtovanju (mada je to bitno)
Korisnikov avatar
By Insorcer
... tamo sam zato shto hotju da budem tamo, a poshto i mogu - onda sam tamo....jasno k'o dan!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Rome-u
Romeo-u
Romeou
Evo gledao sam u Klajnovim Nedoumicama i ne pojavljuje se reč Romeo...

pravila mi nisu mnogo jasna jer su za neka imena rekli da je -o naglašeno a za druga da nije, iako ja izgovaram sve te reči sasvim isto.

Međutim reč Borneo je jedina druga reč koja se završava na -eo a tamo je data kao primer da se menja kao Bornea a ne Borneoa.

Tako da mislim da se kaže Romeo, Romea, Romeu, Romeom, itd.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by jukie
Могу ли да ти сам плус ( + ) ? :spin:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by just_me
Zbog novih poznanstava? Ja imam tamo profil i zaista mi je ok da se sa nekim skontam i kuckam bez obaveza i muvanja... jer, ima čak i tamo po koja normalna osoba... nije sve u dejtovanju (mada je to bitno)
:up:

Shta fali da se proshetash pijacom i pogledash robu? Bitno je da ne troshish pare bespotrebno i ipak za salatu iskoristish onaj krastavac shto imash kod kuce.

:D
Korisnikov avatar
By sleepingsun
zato sto im je dosadno i nemaj nista da rade po ceo da.A i verovatno kod nekih im zanimljivo da se igraju po principu da se j...a da im ne udje:cvetduga:
Korisnikov avatar
By greek_lover
A zasto je to toliko bitno?

Mozda bas zato sto imaju decka pa ostave otvoren Romeo 24/7 (ziveo ADSL i cable net :smeh: ) da bi ostali videli i pizdeli :elektro:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by the1whowished
Imam decka, al' imam i Romea. :lol:
:smeh:
Dignucu ti spomenik za zivota zbog ove recenice!!!!
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Rei

Shta fali da se proshetash pijacom i pogledash robu? Bitno je da ne troshish pare bespotrebno i ipak za salatu iskoristish onaj krastavac shto imash kod kuce.

Pa ja se tebi divim sa tom pijacom :P
Ako se ne varam ti si zastupao taj stav i u onoj mojoj temi koja se bavila pitanjem romea....
Korisnikov avatar
By Rei

Pa ja se tebi divim sa tom pijacom :P
Ako se ne varam ti si zastupao taj stav i u onoj mojoj temi koja se bavila pitanjem romea....
Hmmm ne znam, ne secam se. Link? :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Tema je "Gde je nestalo?" ali nisi bio ti... upravo proverih.. Bio je @Zibro... :D
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ako su srecni i zadovoljni i ne traze nista, zasto su 24 sata na Romeou?
Meni je veća misterija zašto si ti na Romeu, s obzirom da misliš da su svi pederi promiskuitetni i da ni jedan neće da ti bude veran, već da če da te na kraju ipak "prevari".

Možda se ipak nadaš jer znamo da hope springs eternal. Pa ok, ljudski je to.

Možda se i oni nečemu nadaju -- usputnom flertu, zanimljivim poznanstvima, užitku u posmatranju (bez pipanja) i sl. I kad nađu dečka, i zadovoljni su, što ne bi mogli da zadrže profil -- možda im dođe nešto još bolje, zar ne?

Meni su najsmešniji pak slučajevi kada se dvojica smuvaju preko Romea, pa onda kao deo ugovorne bračne obaveze ukinu svoje profile, da bi osigurali vernost onog drugog. Da, kao da ne može da se "vara" na drugi način, kao i da profil ne može ponovo da se otvori. Tužno je šta sve ljudi rade ne bi li zadržali partnere, kao ih nadziru i ograničavaju, ne znajući da je tako ponašanej najčešće ono što vodi raskidu, sem kod najpatološkijih slučajeva koji uživaju da im se dečko prikači kao pantljičara za debelo crevo i ne da im da mrdnu nigde bez njega.

P.S. Od kada ti nemaš ništa protiv otvorene veze? Pa sipao si ovde moralističko drvlje i kamenje na nas koji nismo monogamni, a sada si odjednom doživeo teofaniju po tom pitanju. No, ja taj proces emancipacije "alfa mužjaka" podržavam, i dodajem: ako želiš da te dečko ne vara, budi u otvorenoj vezi jer je ona jedini model veze u kome nema prevare. Dakle, idealno za tebe.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja umjesto na Romeu visim ovdje i na gay.hru. Znam da nije isto ali nekako mu dođe na isto. Radim to iz navike.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Dušan Maljković
[
P.S. Od kada ti nemaš ništa protiv otvorene veze?
Ocigledno je da tvoj IQ svakim danom sve nizi i nizi. Vidim da nisi shvatio ono sto sam napisao.
Znas, dinosaurusa kad sutnes njemu posle nedelju dana taj "impuls" bola stigne do mozga. Izgleda da je do tebe sad stiglo ono sto si dobio ciglom/kamenicom po glavi pre 6,7 godina.
By alexandermagic
Ova dvojica i njihova prepucavanja... :lol:

OnT: Ne koristim Romeo, ali nije mi najjasnije zašto ako je već neko zadovoljan s tim s kojim jeste i navodi da ne traži ništa, boravi toliko vremena na istom. Onda mi je logično da sve i nije tako bajno kako osoba navodi ili želi sebe da ubijedi.

Razumijem da ne ugasi profil i da je povremeno tu zbog navike ili nečeg drugog.
By Pending-For-A-Bending
I nije mi jasno zasto stalno offtopikujes? Jel nemas negde drugde da se proseres, pa ti je ovo jedino mesto gde mozes na miru da vrsis nuzdu?
U svakom slucaju, zasto stalno potenciras te otvorene veze? Jel si toliko nesiguran u svoju pa ono kao da imas izgovor?
I taj sindrom zle isfrustrirane tetke?! Ajde razumem zasto sam ja takav jer sam single pa nisam dobio kurca vec par meseci, ali ti? Ti koji su u toj fenomenalnoj vezi?! Nije valjda da ne dobijas redovno pa si zato nedojebana zla debela i nesrecna tetka koja se skriva iza Vujaklije?!
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
Meni je ok ako nekom piše da ima dečka, a traži i nešto sa strane.
Ili oni koji imaju dečka, a traže samo poznanstva.
Smešni su mi oni koji kažu da ne traže ništa, da su eto tu samo da se dopisuju, jer eto pobogu imaju bajnu vezu, a u profilu im se same slike spolovila. :D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by the1whowished
Originally posted by jukie
Могу ли да ти сам плус ( + ) ? :spin:
daj mu desetku, pa nije ovo 1. osnovne da se daju opisne ocene :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, ako je nekom zabavno na romeu (po svemu sudeci jeste, kad vidis sve one izvale u trac areni), a ima decka, koji to sve zna i ne smeta mu, onda ne kontam u cemu je problem. Mislim ja isto tako sedim na forumu bez obzira da li imam devojku ili ne. Lol, mislim da, ne da se bas uporedjivati, ali njah...
Korisnikov avatar
By Delete
Mislim da su takvi ljudi malo usamljeni. I posto partner nema mogucnost da 24/7 bude uz njih, kad je njima sve savrseno i divno, oni su nasli zanimaciju na Romeu.
Korisnikov avatar
By KiWi
ni ja to ne razumem ....

njima, verovatno, romeo dođe kao social network ...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ne zalazim na romeo...ali su mi prepucavanja na ovoj temi hit !!!

(...a, tek ove naivne i smerne sto nista ne razumeju... :doh: da sam vernik prekrstio bih se... )

:jerry: :jerry: :jerry:
By ~ Le Saint X ~
Hmmm...
ja imam jednog poznanika (koji je ultra sexy i nik mu je bas privlacan, te znam da mu je inbox uvek sa po 20ak poruka) koji ima decka (njegovog decka znam samo preko facebooka) i skoro uvek je na Romeu
no, on je sa juga Srbije, decko iz Bg-a
pa...
tu postoji sad jedna cudna prica koju preskacem

bottomline:

ovaj je na Romeu jer mu na poslu dosadno, te ubija vreme
a ovaj je na Romeu da ga 'kontrolishe' (koliko to moze i ako moze)
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
I nije mi jasno zasto stalno offtopikujes? Jel nemas negde drugde da se proseres, pa ti je ovo jedino mesto gde mozes na miru da vrsis nuzdu?
U svakom slucaju, zasto stalno potenciras te otvorene veze? Jel si toliko nesiguran u svoju pa ono kao da imas izgovor?
I taj sindrom zle isfrustrirane tetke?! Ajde razumem zasto sam ja takav jer sam single pa nisam dobio kurca vec par meseci, ali ti? Ti koji su u toj fenomenalnoj vezi?! Nije valjda da ne dobijas redovno pa si zato nedojebana zla debela i nesrecna tetka koja se skriva iza Vujaklije?!
Ovo podebljano će dosta objasniti. Od tvog nastupa do tvojih projekcija.

Uopšte ne potenciram, samo ti savetujem kako da prevaziđeš svoj elementarni zaplet, svoju alfa traumu -- a to je da te svaki dečko na kraju "prevari". Lepo, kao Frida Kahlo, kada muž smota drugu, ona ga pita -- a kakva je bila? Jel si uživao? Jesi? Super!

E tako i ti BBB, kad tvoj tip, kao razlepšana 'čelica u proleće, skoči sa tvoje orhideje na nečiju lalu, a ti ga priupitaj o kvalitetu polena tog drugog, jel lepo ručkao i sl. I da vidiš uživancije.

Ne razujmem zašto me vređaš s obzirom da sam vrlo pristojno komunicirao sa tobom, ali biće da je i to zbog nedostatka fiksa koji opisuješ. Mada me malo zbunjuje -- alfa mužjak, a nivo seksa na omegi.* Nešto tu ne štima.

Stoga, BBB, umesto da kontempliraš na temu šta ljudi rade na romeu a imaju dečka i tvrde da im je super, ti porazmisli zašto te je svaki dečko na kraju prevario tj. zašto završiše na tuđim kitama kao turski kažnjenici na kolcima ako su imali dobar seksualni život. Mislim da se odgovor sam nameće -- you are a lousy fuck.

P.S. Drago mi je da publika uživa koliko i ja u ovom našem malom pepucavanju. It's my duty and my pleasure to keep you smiling!

*Kako je omega poslednje slovo grčkog alfabeta, hoću da kažem da je to najniži nivo.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Dušan Maljković

P.S. Drago mi je da publika uživa koliko i ja u ovom našem malom pepucavanju. It's my duty and my pleasure to keep you smiling!
:klap: :klap: :klap:

Zeljno cekam nastavak...bas me zabavljate...

:tumble:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Rei

paaaaaaa u startu se krece na pijac sa idejom da ces tako neobavezno u setnji mozda naci bolje krastavce za manje pare , u protivnom bi smislio neko ugodnije mesto za provodjenje slobodnog vrmena
Korisnikov avatar
By Zibro
Tema je "Gde je nestalo?" ali nisi bio ti... upravo proverih.. Bio je @Zibro... :D
Jel ? cek da vidim
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!