Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ns.happyako malo obratiš pažnju na pozadinu tiberijusa (pun unintended, but noticed
sansajn, kako u zatvorenoj prostoriji podesis ekspoziciju? koji mod koristis? i kako ti ruke ne drhte, meni su uglavnom slike iz unitrasnjojsti, a kad je tako svetlo, mutne...
Originally posted by Lepa KrepaKrepo, hvala ti na informacijama. Ja jos uvek ne znam dobro da radim sa mojim glupavim aparatom. Tretiram ga kao da je moderni idiot. Medjutim, za Tiberijusa je prica sledeca: glava (detalji) zbog nedostatka svetlosti nije ispala ostra, tako da sam fotku morao dodatno da korigujem u fotosopu: krop, kontrast, svetlost, boja, ton, i filter: ostrina (nekoliko puta). To je dovelo do stvaranja zrnaste strukture.Originally posted by ns.happyako malo obratiš pažnju na pozadinu tiberijusa (pun unintended, but noticed
sansajn, kako u zatvorenoj prostoriji podesis ekspoziciju? koji mod koristis? i kako ti ruke ne drhte, meni su uglavnom slike iz unitrasnjojsti, a kad je tako svetlo, mutne...), uočićeš da je vrlo "zrnasta" i da se boje tih "zrna" vrlo jasno razlikuju, što je prateći efekat povećanja ISO broja, tj. osetljivosti senzora (ili filma kod klasičnih aparata) na svetlost. kad povećaš ISO, možeš da uhvatiš tamno okruženje bez diranja ekspozicije, pa tako izbegavaš taj "motion blur" koji dolazi od drhtanja ruku. loša strana su ta zrnca (koja mene mnogo nerviraju). e sad, tu je dosta do aparata, moj je očajan po tom pitanju, dovoljno je da sa ISO 80 pređem na 200 i fotka postaje kao nožem seckana. a ima aparata na kojima je i 400 prilično prihvatljiv.
then again, uvek možeš da nosiš stativ ili da nasloniš aparat na nešto kako bi izbegao drhtanje ruku i mutnovanje slike.![]()
Originally posted by kenozoikNastala u jednom jako teshkom trenutku za mene, kojeg ne volim da se sjecam...
MeaCulpa, cemu ona prosla fotografija-Street I remember?![]()
Sunce, par zaista dobrih iz ovog muzeja.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!