Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Nadal i Djokovic :hail: !

Djokice, hajde jos malo! :molise:
Korisnikov avatar
By spliff
svaka chast obojici

nole je ipak veliki igrach, sa velikim v. iako (za sada) ima samo jedan gs...

ovo je mech za istoriju

nadal :kralj:

djokovic :kralj:

:hail:
Korisnikov avatar
By Sunce
:hail: Ovo je mec koji treba da bude u prodaji na DVD izdanjima. Uopste nije vazno sto je Djokovic izgubio.
Ne mogu da se nacudim.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Fenomenalni su obojica! Zbog kvaliteta meča, nekako mi nije toliko krivo što je Novak izgubio. Ali prikazana igra je :qqlele:
Korisnikov avatar
By IriS
fantastično!

:hail2: za obojicu!

javlja mi se da će na RG da bude gusto ako se sastanu :cheer:
Korisnikov avatar
By Sunce
Samo da budu u razlicitim delovima zreba. :molise:
Korisnikov avatar
By Darling
Sjajan mec, trepnula nisam! :hail: Maaalko mu je falilo da pobedi, ali nema veze..

@ Sunce
Nije luckast, nego je kreten sa velikim K!
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Sunce
Samo da budu u razlicitim delovima zreba. :molise:
e to sam bas hteo da kazem...ali pošto ostaje cetvrti najverovatnije ce biti u istom delu on i Nadal, a Federer i Murray, ali ajde videcemo

uh kako sam se iznervirao danas, jos uvek sam nervozan :vatrica:

mislim da mu jos samo malo kondicije nedostaje, u svemu ostalom moze da parira Nadalu...predug je ovo bio mec za njega
By cumpig
ma u kurac! nervno sam popustio kao nikad do sad, srecom izduvao sam se na bajsu.
iskreno, mec je bio epski, vise zbog vremetrajanja, neke lepote nije bas bilo previse, nole je isao da ga dobije njegovom taktikom, strpljivo, pa ko moz' da izdrzi taj nek' lupne viner niodkuda. i mogao je naravno da ga dobije u dva seta, ali jebiga nije ni u tri, jednostavno se znalo da nece smoci snage za pobedu, ovaj rafa je stvarno neverovatan, ubode pravu stvar u pravo vreme!
i sta nam vredi sad sto ce se pricati i o ovome mecu, kad ce se nakraju opet prsti upirati u pobednika :/
a jadnici su jedva stajali na kraju, kapa dole za sve sto su icrpeli od sebe danas. i publika je konacno bila kakva treba!

a jeca? bas sam se zaradovao kad sam konacno video malo ofanzive i hrpu odlicnih poena, al sta vredi? ponovo pobedjuje sama sebe
trijumf na rg mi se sada cini blizak bas onolko koliko je mars od zemlje :(
a i nesto sam :uplasen: da ce sancez vrlo brzo da pakuje kofere, mozda i brze nego sto mislim.
Korisnikov avatar
By Sunce
Vukodlace, znas li kad je to bilo? Davno, davno! A to pored Novaka nije Nadal.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by cumpig
ma u kurac! nervno sam popustio kao nikad do sad, srecom izduvao sam se na bajsu.
iskreno, mec je bio epski, vise zbog vremetrajanja, neke lepote nije bas bilo previse, nole je isao da ga dobije njegovom taktikom, strpljivo, pa ko moz' da izdrzi taj nek' lupne viner niodkuda. i mogao je naravno da ga dobije u dva seta, ali jebiga nije ni u tri, jednostavno se znalo da nece smoci snage za pobedu, ovaj rafa je stvarno neverovatan, ubode pravu stvar u pravo vreme!
i sta nam vredi sad sto ce se pricati i o ovome mecu, kad ce se nakraju opet prsti upirati u pobednika :/
a jadnici su jedva stajali na kraju, kapa dole za sve sto su icrpeli od sebe danas. i publika je konacno bila kakva treba!
:shamar:

Prošli put na šljaci, Nole mu je uzeo set
I ovog puta mu je uzeo set, ali Nadal je pobedio uz mnogo više truda no prošli put...

Bez besa! Ko zna, možda nas na RGu čeka suprajz...
Korisnikov avatar
By deran
A do suprajza ću da završim u bolnici-danas me glava bolela bukvalno:zvezdice:
Korisnikov avatar
By Sunce
Nadal was thrilled to have pulled out the battling victory.

"I love these matches," he said. "It's really special to play with the atmosphere here and fighting all the time.

"You have to play very, very well to beat Djokovic in that situation and that's what I was doing at the end."

The Spaniard also paid tribute to his opponent's efforts and wished him luck for the French Open starting later this month.

"He's probably feeling down now but when he analyses the match in the cold light of day he'll take positives out of it and see he was very close to beating me," he said.

"It will definitely give him confidence for Roland Garros and he's been having a spectacular clay season.

"He's a great player, he always has been. It seems to me he's getting better with every game."

A shattered-looking Djokovic, meanwhile, could not hide his disappointment at having come so near only to fall at the final hurdle.

"It happened too often so I'm very disappointed that I can play this well and still not win a match," he said.

"I don't think you need my comments. You could see everything. A couple of points decided the winner.

"Next time I'll probably take two rackets on the match point and try to hit with both of them. It's frustrating that when you play so well you can't win."
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by broXali pošto ostaje cetvrti najverovatnije ce biti u istom delu on i Nadal, a Federer i Murray, ali ajde videcemo
jednake su sanse da dobije i nadala i federera.
Korisnikov avatar
By deran
haj' da gledamo i postavljanje krova...:srbin:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Niko nije komentarisao kada je na Nadalovu mech loptu odigrao drop shot!!!???

Srce mi je stalo!!! .... Ali dobio je taj poen na kraju... :cheer:

Josh jednom VELIKI :hail: za Novaka...... A Nadal je vec :kralj:
By cumpig
ja ispadoh neka ptica zloslutnica:
danas u vecernjim novostima, a bogami i na b92:
jeca menja trenera (very soon!)

dal neko ima volje da gleda finale danas?
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by spliff
b92
sada
By Ulix
Iako baš baš volim Federera, meni je žao što je pobedio Rafu. Baš mi je žao.
Korisnikov avatar
By Sunce
Nisam gledao finala! :rida: Bravo za Safinu i Federera! I meni je zao Rafe, a drago zbog Sifonke - ipak je zasluzila vrednica.
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Ulix
Iako baš baš volim Federera, meni je žao što je pobedio Rafu. Baš mi je žao.
A vidis, iako bas bas volim Federera, meni je recimo jako drago sto je pobedio Rafu... Nekako mislim, da ga sad nije dobio, izgubio bi i onu poslednju nadu da ga IKADA moze pobediti na bilo kojoj podlozi. Od AUS Open-a se nisu sastajali, da je i ovo izgubio, mislim da bi Federerovo samopouzdanje bilo potpuno unisteno, bar sto se njihovih medjusobnih duela tice.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Sunce
Nisam gledao finala! :rida: Bravo za Safinu i Federera! I meni je zao Rafe, a drago zbog Sifonke - ipak je zasluzila vrednica.
zato će Sifonku Ančica da počisti na RG, kao i prošle godine :mete:
  • 1
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!