Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Suncee to sam bas hteo da kazem...ali pošto ostaje cetvrti najverovatnije ce biti u istom delu on i Nadal, a Federer i Murray, ali ajde videcemo
Samo da budu u razlicitim delovima zreba.![]()
Originally posted by cumpig
ma u kurac! nervno sam popustio kao nikad do sad, srecom izduvao sam se na bajsu.
iskreno, mec je bio epski, vise zbog vremetrajanja, neke lepote nije bas bilo previse, nole je isao da ga dobije njegovom taktikom, strpljivo, pa ko moz' da izdrzi taj nek' lupne viner niodkuda. i mogao je naravno da ga dobije u dva seta, ali jebiga nije ni u tri, jednostavno se znalo da nece smoci snage za pobedu, ovaj rafa je stvarno neverovatan, ubode pravu stvar u pravo vreme!
i sta nam vredi sad sto ce se pricati i o ovome mecu, kad ce se nakraju opet prsti upirati u pobednika :/
a jadnici su jedva stajali na kraju, kapa dole za sve sto su icrpeli od sebe danas. i publika je konacno bila kakva treba!
Originally posted by UlixA vidis, iako bas bas volim Federera, meni je recimo jako drago sto je pobedio Rafu... Nekako mislim, da ga sad nije dobio, izgubio bi i onu poslednju nadu da ga IKADA moze pobediti na bilo kojoj podlozi. Od AUS Open-a se nisu sastajali, da je i ovo izgubio, mislim da bi Federerovo samopouzdanje bilo potpuno unisteno, bar sto se njihovih medjusobnih duela tice.
Iako baš baš volim Federera, meni je žao što je pobedio Rafu. Baš mi je žao.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!