Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Uh, mnogo 'talijanskog "žutog", ali i njihovih čistih horora.
Mrzi me da pišem.
Rekoh negde da sam danas lenja. :)
Korisnikov avatar
By LongGone
Sex Drive- gledati samo pod odredjenom dozom THC-a i bice vam dobro :)
Odlican film...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Pending-For-A-Bending
"Watchmen"- najbolji film u poslednjih godinu i po dana. Cak iako je trajao skoro 3 sata
upravo sam ga skinuo :) sad će da gledam :D
Korisnikov avatar
By Dr. M
Underworld 3 me je raspametio...

:spin:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by the1whowished
Slika
:hail: Kakav film!
By Ulix
Originally posted by Sunce
Originally posted by the1whowished
Slika
:hail: Kakav film!
:hail:

Jedan od mojih omiljenih. :hail:
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Loša produkcija, osrednja gluma, fenomenalan film!

Scenario je toliko dobar da je prava šteta što je film snimljen za ovako male parice ... Radi se o indijcu u Engleskoj koji je gay ali mora da oženi devojku sa kojom su ga "vezali" tokom rođenja ... pa njegove vratolomije kako pokušava da ne osramoti familiju ali i ostane sa dečkom u kojeg je zaljubljen :) Gluma u nekim momentima nije uverljiva, posebno glumica ... ali za preživeti je :) Priča vadi film u potpunosti! Stvari se tako razvijaju, da mislim da je rađen po istintom događaju (nigde ne piše, ali sasvim je realan).

Preporučujem da se pogleda :D
Korisnikov avatar
By Sunce
„Milioner sa ulice“ (Slumdog Millionaire) - dobar, ali ne predobar. Svidela su mi se decica. Fotografija, kadrovi i muzika sa dobri. Neke sekvence su poput reklama. Film kao narucen za ekonomsku krizu.
By Kragi
Meni je film odlican :) doduse ne najbolji ikada ali je dobar :)
Fotografija je super tu se slazem, dopali su mi se i prelepi pejzazi Indije u nekim scenama, muziku sam veceras slusao sa drugom celo vece (iz pomenutog filma) i naravno kraj. Nisam plakao al zamalo :lol:
Oziljak ........... :sweet:
D: It is written :)
Korisnikov avatar
By Dr. M
" X-men - Wolverine "

Jos jedan u nizu dokaza da u zivotu nista ne treba ocekivati jer u tom slucaju nema ni razocarenja...

A, ja sam ovaj put imao bas,bas velika ocekivanja....

Pih ...

:down:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Slumdog Millionaire je divan film. gledao sam ga u cinestar-u i to je dozivljaj od kog sam se dugo oporavljao...
ont:
Slika
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Trebalo je danas da gledam "Watchmen",
ali sam odustala u poslednji čas i otišla da se šetam po gradu.
A hoću i moram.
Samo da izađem iz ove zgubidanske faze.

I sad ne mogu da se setim koji sam poslednji gledala.
Seniluša...
:oikamid:
Korisnikov avatar
By Sunce
Dzelajza, mene interesuje tvoje misljenje o filmu "Milioner sa ulice".
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Mislim da je pretenciozna sapunica.
Gledljiv je, donekle.
Oni klinci su mnogo slatki, a najbolji deo je na kraju.
Ono kad svi džuskaju. :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Samo par nas je ostalo u sali da djuska na kraju. Meni je :sweet: glavni glumac (ne samo po izgledu nego i po glasu), a decica su seceri. Ma i devojka je lepa, sta pricam. (a kao da je to sad pa vazno)

A stvarno kao da je narucen za krizu u US. Evo, gledajte i tesite se. Ne morate u govna, necete biti isecani po licu, niko vas nece oslepeti itd. Vazno je da se volite, od toga zivite. Za utehu, ne zivite u smetlistu.

Slika
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
I meni je "klempa" sladak, dok mi se brat zaćorio u glavnu glumicu.
Uzeo mi disk i ne vraća. :giggle:

Er... mislim da ga i ne želim nazad. :kesa:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mani Slumdog Millionaire uopste nije 'legao'. Bajke sam prevazisla u petom osnovne.
Gledala originalni Omen. Opet. Savrseno.
Korisnikov avatar
By Azdaja
zlobne crtace

nisam ga duuugo gledala, pa me je dirnuo :radosnice: hehe :)

10/10
Korisnikov avatar
By Kiborg
The Day the Earth Stood Still [size=-3]2008[/size]

Dobar je, ne dopada mi se toliko što ti vanzemaljci pokušavaju da zbrišu sve sa lica Zemlje kao da bi spasli jednu od retkih planeta koje ima uslove za nastanak života. Za tolike "humaniste" ubijaju previše (mada, kad vidim PETA_u i ne čudi me toliko)

The Ruins

Horor, glup, dosadan, priča nekako neubedljiva.

Feast

Već viđeno, grupa jadničaka zatvorena u nekoj kafani, a napadaju ih misteriozne spodobe. Dosadno nije, originalno nije, zabavno - 'nako.

The Gene Generation

SlikaSlikaSlika

Kad sam video neubedljiv CGI na početku priče, rekoh sebi, još jedno niskobudžetno SF sranje u distopijskom stilu , ali nije :) Dobar filmić, pun akcije, nema neki bljutav happy end... U filmu glumi Alec Newman, poznatiji kao Paul Muad'Dib iz Dece Dine, Robert David Hall - patolog iz nekog od CSIa :D i jednu minijaturnu ulogu ima i Fay Dunaway jer njen lik odmah na početku doživljava grotesknu transformaciju. Interesantan je pogled na kraju filma, kad se vidi gde je zapravo Olimpija, grad u kome svi oni žive, i iz kog pokušavaju da pobegnu. Malo me nervira što je dizajn tehnologije u steampunk fazonu, ali preživeo sam :)

Обитаемый остров
u prevodu: Naseljeno ostrvo. deo prvi

SlikaSlika
Slika

Rusi su snimili film po knjizi braće Strugački. Dok sam gledao prosto mi je neverovatno bilo da su Rusi snimili tako nešto. Gledam SF koji se odnosi na daleku budućnost, radnja se dešava na drugoj planeti i svi govore - ruski!!!!! Glavni glumci su :mljac:
E sad, radnja se završava na pola, nedavno je prikazan i drugi deo u Rusiji (Обитаемый остров: Схватка), ali nema prevoda, a ja ne znam ni reč ruskog :placko:
Korisnikov avatar
By kopikakroketa
"Adaptacija" , ok je filmic....u nekom pogledu malo i bolesno/neobican......kao da su mene pitali za sklapanje cele price....:happysmoke:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
E, i meni je "Обитаемый остров" bilo interesantno gledalačko iskustvo.
Ali poprilično je razvučena uvertira i treba mnogo vremena da se radnja zahukta,
i taman negde kad je osetiš - kraj prvog dela.
Očigledno je da je rađeno po književnom delu, jer često takvi filmovi imaju poremećen ritam
(na kome bih ja tako rado intervenisala i štrihovala do preksutra i nazad).

Zanima me nastavak, ali titlovi su zafrknuli stvar.
Jeste da, tu i tamo, razumem ruski, ali ne bih se smela osloniti na svoje poznavanje istog.

A glumci su baš fini.
Ovaj glavni je kao neka muška verzija Džuli Kristi, samo što uopšte ne izgleda ovako kao na posteru.
Ne znam je li to samo do mene, ali i prvi put kad sam ga pogledala učinilo mi se kao da je na "reklami" neki drugi glumac. Evo, sad čkiljim i uopšte ne prepoznajem čoveka na ovoj slici.

Ovaj devojčin braca... izgleda baš onako bandoglavo kako mi se sviđa. :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
americku pitu - vencanje

oket komeNdija :)
Korisnikov avatar
By Li
E sta sam ja nocas sve pogledala... ocene od 1 do 10
1.The Grudge 3 - onako... ocena 4+
2.the uninvited - 6+
3.Twilight - 8 mislila sam da je teska glupost posto se svima svidja ali se na kraju i meni dopao
4.Vacancy 2 - ocena 4
i
5.mayrtyrs - ovaj film nema ocenu jer jos uvek ne mogu da odlucim da li mi se svidza ili ne... jos uvek nisam svesna sta su moje oci videle...
:adiktusha:
Korisnikov avatar
By V25
"Australia" - iz stotog pokušaja... dosadno...

"The Uninvited" - ok za tu branšu horora

"Marley and Me" - novogodišnja sapunica

"Hotel for Dogs" - psi su slatki. ostalo...
Korisnikov avatar
By Sunce
"Detektivke"(Mataharis) - spanski film o zenama detektivkama, njihovim porodicama, zivotima itd. Nije los, a nije ni odlican.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Slika

Boza limunada, nije loshe moglo je i bolje(a i gore)... :up: Za Jennifer Connelly
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!