Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by cumpigTo je tzv. "rokenrol" igra. Mnogi strucnjaci, tako sam bar citao, zameraju takvim igracima - Rodiku, Devenport i sl. Mada, u tenisu je najvaznija pobeda.
i moram nesto da vam kopiram sa b92 tenis foruma, ovu devojku/zenu obozavam da citam, tako suvisli, pametni i lepi postovi se retko vidjaju. dodje mi da se registrujem zbog nje:
"Meni je mala jako antipaticna jer neguje jednodimenzionalan stil, nekontrolisano agresivnu i plitku igru . Mnogo mi je zao sto je bas takva igra dobitna protiv Jelene, nju kao da te stvari prestrave. Lisicki i slicni njoj su savrsen tip igraca za Jeleninu igru ustvari, da sve bude paradoksalno. Totalno je nepokretna na osnovnoj i bilo kojoj liniji, nema pravu kontrolu, ima samo agresiju, snagu i prepad taktiku. Dok ovakve igracice budu dominirle u zenskom tenisu, tu nece biti ocekivane lepote i kvaliteta. Evo ga, 1:1 u setovima. Da vidimo koliko ce Jelena promeniti u igri u nastavku.
Ovo su mecevi koji me najvise izvode iz takta jer ih resava karakter igraca, a tu Jelena ume da zabaguje iz ciste tradicije."
Originally posted by cumpigNemoj da te cuju Ulix i Iris. Ma ja volim razbijacice - Sarapovu, sestre Vilijams i Anu kad ne igra sa Jelenom.
srecom, pobedila je ona koji vecina nas ovde voli![]()
nikako, ali nikako ne moze se reci da jelena igra dosadan tenis!
a ova lisica je pljunuti anin dvojnik, sa sve identicnim uzdahom
Originally posted by SunceJJ_Analiza: Očekuje probleme sa Penetom, otherwise lako do polufinala, bože zdravlja i do finala (Serenu otpisujem, iz Serenine četvrtine Azarenka i Kaja se po meni ističu).
Rim - zreb:
http://www.internazionalibnlditalia.it/ ... pdf/SF.pdf
Originally posted by UlixPa atdhe.net je sajt ja sam za njega i cuo u ovoj temi
Ma bio je onaj link negde adthe.nesto ili tako nesto![]()
Imao sam ga u favorites ali... duga je prica... uglavnom nemam ga vise.![]()
Originally posted by Sava_SavanovicA shta je onda ovo? http://www.tennis.com/rankings/points_men.aspx?id=40698
Neće. Federer mu beži skoro 1000 poena
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!