Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Sunce
Svaka cast Jeleni! :balerina:
ovo se podrazumeva
naravno

:D
By cumpig
ko je hteo jelenu?
dobio je :D
ovo je bilo so classic jj style!
i kako sad da ko normalan covek izadjem u provod? :D

i moram da vam priznam jos jedan moj guilty pleasure: onaj sanchez, kad ga prikazu uvek se malo cimnem, jos kad mu vidim one maljave rucerde,mmmmm....

i moram nesto da vam kopiram sa b92 tenis foruma, ovu devojku/zenu obozavam da citam, tako suvisli, pametni i lepi postovi se retko vidjaju. dodje mi da se registrujem zbog nje:

"Meni je mala jako antipaticna jer neguje jednodimenzionalan stil, nekontrolisano agresivnu i plitku igru . Mnogo mi je zao sto je bas takva igra dobitna protiv Jelene, nju kao da te stvari prestrave. Lisicki i slicni njoj su savrsen tip igraca za Jeleninu igru ustvari, da sve bude paradoksalno. Totalno je nepokretna na osnovnoj i bilo kojoj liniji, nema pravu kontrolu, ima samo agresiju, snagu i prepad taktiku. Dok ovakve igracice budu dominirle u zenskom tenisu, tu nece biti ocekivane lepote i kvaliteta. Evo ga, 1:1 u setovima. Da vidimo koliko ce Jelena promeniti u igri u nastavku.
Ovo su mecevi koji me najvise izvode iz takta jer ih resava karakter igraca, a tu Jelena ume da zabaguje iz ciste tradicije."
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jelena ume da bude mnogo lenja... Ali verujem da je mama Sneža rešena da obnovi vozni park :auto:

U svakom slučaju, JECA NAM SE VRATILA :happy:
By Ulix
Ulixu se sigurno dopala lisica. Mala je boli glava. :hail:
Jeste. Mala je oooodlicnaaaaaa! Bas sam se prijatno iznenadio, nisam je ranije gledao (ili se ne secam i ako jesam). :tenis: :tenis: :tenis:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by cumpig

i moram nesto da vam kopiram sa b92 tenis foruma, ovu devojku/zenu obozavam da citam, tako suvisli, pametni i lepi postovi se retko vidjaju. dodje mi da se registrujem zbog nje:

"Meni je mala jako antipaticna jer neguje jednodimenzionalan stil, nekontrolisano agresivnu i plitku igru . Mnogo mi je zao sto je bas takva igra dobitna protiv Jelene, nju kao da te stvari prestrave. Lisicki i slicni njoj su savrsen tip igraca za Jeleninu igru ustvari, da sve bude paradoksalno. Totalno je nepokretna na osnovnoj i bilo kojoj liniji, nema pravu kontrolu, ima samo agresiju, snagu i prepad taktiku. Dok ovakve igracice budu dominirle u zenskom tenisu, tu nece biti ocekivane lepote i kvaliteta. Evo ga, 1:1 u setovima. Da vidimo koliko ce Jelena promeniti u igri u nastavku.
Ovo su mecevi koji me najvise izvode iz takta jer ih resava karakter igraca, a tu Jelena ume da zabaguje iz ciste tradicije."
To je tzv. "rokenrol" igra. Mnogi strucnjaci, tako sam bar citao, zameraju takvim igracima - Rodiku, Devenport i sl. Mada, u tenisu je najvaznija pobeda.

Znam da je Jelena posle meca sa Kuznjecovom (finale Rima) izjavila da se nije trudila, kao Kuznjecova, da atraktivno dobija poene.

Ali stoji da su razbijacice interesantine za gledanje, posebno sestre Vilijams.

I ne stoji da Jelena samo prebacuje loptice, po sto puta da ponovim. Ima dobar ritern, sjajno menja dijagonalu u paralelu i obrnuto, salje doboke lopte, konstantna je. Meni se najvise dopada da gledam kako iz defanzive predje u ofanzivu. :yay:

Sa Lisicki je imala i plan A, i plan B. i miksovanje.
Korisnikov avatar
By spliff
ide nole na rts-u
jelena na es u 1830
By cumpig
ma naravno, sve ovo sto kazes sunce stoji
ja sam samo hteo da prikazem jedan odlicni komentar nekog ko realno sagledava stvari
a ono sinoc je bio klasicni sudar dve rivalske skole
srecom, pobedila je ona koji vecina nas ovde voli :)
nikako, ali nikako ne moze se reci da jelena igra dosadan tenis!
a ova lisica je pljunuti anin dvojnik, sa sve identicnim uzdahom

i da, bravo nole, elegantno razbi del potra
a sad , jeca!
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by cumpig
srecom, pobedila je ona koji vecina nas ovde voli :)
nikako, ali nikako ne moze se reci da jelena igra dosadan tenis!
a ova lisica je pljunuti anin dvojnik, sa sve identicnim uzdahom
Nemoj da te cuju Ulix i Iris. Ma ja volim razbijacice - Sarapovu, sestre Vilijams i Anu kad ne igra sa Jelenom. :) Devenport mi je bila dosadna za gledanje.
Korisnikov avatar
By Sunce
:wow: Stefi! :hail:

Sta sam vam rekao, JJ ide do 1/4 ili 1/2 finala. Pa bilo bi joj mnogo da vrhunski odigra i u Rimu, Madridu i RG posle titule u Stuttgartu.

Neka se lepo odmori i popravi igru. :P
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Što je najbitnije neka ozdravi... Mada sam neraspoložen... i to prilično... A u k......

Uzgred, kampig je u pravu, na momente sam pomsilio da Jeca igra protiv Ane, a ne Lisicki... Od udaraca, pa do sve poklika na osvojen poen. Čak mi se čini da vikne AJDE!
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma ja sam za to da bisere ne baca pred svinje - Safine itd. Neka se cuva za RG. Tako je radila Ana prosle godine, kao i Henin pre dve godine.
Korisnikov avatar
By Berserker
Nego!

Pošto je Porše promenio podlogu i termin, šta je sa bodovima?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Bodove valjda gubi tek krajem novembra, il kad se već igrao taj štutgart... Tako da sad zapravo dobija poene za ovo četvrtfinale...
Korisnikov avatar
By Sunce
Evo sta kaze britanski komentator:

Reed: Top ladies back on track
Eurosport - Fri, 01 May 23:13:00 2009

Eurosport's Simon Reed believes that the world's best women are finally getting back on track after a rocky start to the season.

It is still just the early signs of resurgence we are seeing after what has been a difficult start to 2009 for many of the top players - but the signs are encouraging nonetheless.

And top of the list is Jelena Jankovic, despite her exit from the event on Friday at the hands of Flavia Pennetta.

That's what I mean by early signs: Jankovic has been in outstanding form in this tournament so far, but you don't turn around six disappointing months overnight, and that's what we saw against Pennetta.

The fact remains that the hopes for Jankovic this year have been transformed. Her match against Sabine Lisicki was the best clay match I've seen so far this year, and while Lisicki didn't disappoint - far from it - it was Jankovic's superb tennis which really shone through.

It's something which I have to admit took me by surprise. The Serbian has looked a shadow of her 2008 self this year, but seems to be getting her confidence back match by match. She's made a few technical tweaks, and her serve in particular looks much more solid now.

In my mind Lisicki confirmed that she will push on into the very top tier of the game - and if she and Jankovic avoid each other in the draw at Roland Garros, I wouldn't be surprised to see them contesting the final.

But Jankovic isn't the only one who's looking in impressive form. Elena Dementieva has been producing tennis that's as good as I've ever seen from her, Dinara Safina seems to be getting over the mental block which was holding her back, and Svetlana Kuznetsova is starting to play the proper tennis that we all know she's capable of.

----------

Another player who is really starting to shine again is Novak Djokovic. He looked very out of sorts earlier this year, but really seems to be getting back to his best and has been very impressive in Rome this week.

It's almost impossible to see anyone beating Rafa Nadal over five sets on clay at the French Open, but I reckon that there are two players out there who might be able to pull it off - and Djokovic is one of them.

The other one? Fernando Verdasco.

He might have been knocked out by Nadal in Rome, and that troublesome left leg is clearly an issue for him; but he showed on the Italian clay that he has the game to handle Nadal when he's firing on all cylinders.

And even more importantly he doesn't seem to be fazed by the idea of facing the world number one on his favourite surface - and that alone might just give him half a chance of pulling off what would be a huge upset.

Simon Reed is one of Britain's top tennis commentators - his exclusive blog appears here every Tuesday and Friday.
Korisnikov avatar
By Berserker
Rim - zreb:

http://www.internazionalibnlditalia.it/ ... pdf/SF.pdf
JJ_Analiza: Očekuje probleme sa Penetom, otherwise lako do polufinala, bože zdravlja i do finala (Serenu otpisujem, iz Serenine četvrtine Azarenka i Kaja se po meni ističu).

AI_Analiza: Lako do polufinala, za finale će morati protiv najverovatnije Safine, ili čak Bartoli.

Sve u svemu, Jeci će biti teško da odbrani titulu. Ali ja se pak nadam da će taj posao da odradi. :)

Ani želim da ode što dalje, a mogla bi protiv Jece u finalu :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pochinje 1/2 finale! :eya: :eya: :eya:

edit:

ako nole osvoji turnir.....hoce onda biti drugi? :D :D .... sada sam tako neshto chula....
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Neće. Federer mu beži skoro 1000 poena, a Đoković ovde brani titulu (znači ništa ne dobija). Eventualno mogu da mu se dodaju ovi bodovi koje će izgubiti već one tamo nedelje kada se obračunavaju poeni za Rim, al opet, i Fedex dobija poene u tom slučaju, tako da Novak nikako ne može da bude drugi.
Korisnikov avatar
By Darling
:superheroj: I pobedio jeeeeeeee! :eya: Kakav trening zivaca! Hvala najlepse kisi sto je pala, inace bi puk'o kao zvecka!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Noleeee majstore :carica:
Ali Nadaj u finalu opet :domino:
Mozda se Nadal umori u 1/2 finalu pa ne bude fit za finale...mada je to maloverovatni scenario.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Ulix
Ma bio je onaj link negde adthe.nesto ili tako nesto :plavuso:

Imao sam ga u favorites ali... duga je prica... uglavnom nemam ga vise. :sigh:
Pa atdhe.net je sajt ja sam za njega i cuo u ovoj temi :hvala:
Korisnikov avatar
By Sunce
:tenis: Novak :yay:

Opet mu je smetala publika, a on se primio. :roll:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Gledala sam meč na preskok (u pauzama bivanja vrednom osobom :giggle: )
i mogu reći da bih se gadno nervirala da sam ceo odgledala.

Ishod je, on the other hand, strava.

E, sad opet Nadal... :fige:
Korisnikov avatar
By Berserker
Zaebana ova Flavia :S
Ali jbg, Jeca je nju uništila: evo gubi 3. set od safine 4-0
By cumpig
joj, nakon skoro 24h imam snage da pisem o jecinom porazu, srecom danas mi sve izgleda mnogo manje dramaticno, stvarno, kako bi izdrzala i rim i madrid i pariz?
vako, nek odbrani rim, madrid polufinali i rg-zna se :)

noleta dans nisam gledao, ocigledno je bilo i cupavo i prelepo i odlicno... ajde sad pomozi boze, pa sutra da kvrcnemo i rafu
:saksofon:

laki bre, koji ti je ovaj lepotan na avataru? a?
Korisnikov avatar
By Sunce
Nego, mene bas interesuje zasto Dementieva nikad ne igra u Rimu. Prosle godine je igrala Istanbul, ako se ne varam, a nije Rim. :misli:

Moguci odgovori:

1. U Rimu ne vole Dementijevu
2. U Rimu je sljaka mnogo brza nego na RG, pa Elena ne zeli da pogresno vezba
3. Preskace jer ima mecu
4. Uvek kada se igra Rim, trci u Moskvu kod predsednika da je blagosilja
5. Rim je katolicki, a Elena je pravoslavka
6. I ona ima dusu, zeli da odmori vrat i noge caplje.
7. Igra na manjim turnirima da bi bolje uvezbala. Ne zeli odmah na velike. :neznam:
  • 1
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!