Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
:lol: :lol: hahahah, super fora! Ali hajde, ako neko zna da mi kaze, jako mi je bitno! :)
Korisnikov avatar
By Delete
Ne znam, ali mi lici na ove dve. :lol:
Slika

Slika
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by bothways
Just do it... three times? :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By smaug
@Oziris
Mislim da je malo mucnuto celtic tatoo i maori tribal tatoo. I mislim da je u pitanju trinity tribal. Dakle, u neku ruku jeste: just do it... three times :)

Znas, znacenje tetovaze zavisi ne samo od toga sta je nego i gde (na telu) je tetovaza .
In short - (ja mislim) da ovo predsavlja trojstvo. Cudno je da je na levoj ruci ako se misli na sina, oca i duha svetoga...Leva strana je djavolja strana... Pritom je malo maori (a oni nemaju takvo trojstvo) i malo keltsko (isto mu dodje i za njih...)
Jel ne smes ili neces da pitas nosioca tetovace sta mu/joj to znaci?
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma jok! Nosilac tetovaze je moja devojka koja je tattoo odabrala po izgledu, svidela joj se, to je sve. E sad, ja bih istu takvu za rodjus, ali meni je nekako bitna ta simbolika, volela bih da znam sta ova tetovaza znaci, nekako bi mi bilo... pa, BITNO! Eto.
E da, ne moze da ode u taj salon i pita sta znaci, jer se salon u medjuvremenu zatvorio!
Korisnikov avatar
By starsailor
@ smaug - da li bi mogla/htela da mi kazes (ako postoji) znacenje jednog pokloncica kojeg sam dobila. naravno keltsko je. da ga uslikam i okacim? moze?
Korisnikov avatar
By smaug
@starsailor
Of course. Salji na u2u ako hoces.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Oziris
Ma jok! Nosilac tetovaze je moja devojka koja je tattoo odabrala po izgledu, svidela joj se, to je sve. E sad, ja bih istu takvu za rodjus, ali meni je nekako bitna ta simbolika, volela bih da znam sta ova tetovaza znaci, nekako bi mi bilo... pa, BITNO! Eto.
E da, ne moze da ode u taj salon i pita sta znaci, jer se salon u medjuvremenu zatvorio!
Pa ako tvoja devojka nosi tu tetovazu i ti uradis istu, ona za tebe moze da ima sasvim drugu simboliku - podsecace te na nju i imace eto novo znacenje - vasu povezanost..zar to nije dovoljno? :trep:
A usput, da odgovorim na temu - ja imam pirs u usni i tetovazu oko zgloba shake. a planiram da radim bar jos 3-4 tetovaze :hekla:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by ns.happy
dajte fotke! :smug:
ja nemam fotke..:cigareta:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Armand
Slika

Ovaj tattoo je jos lepsi 'uzivo'.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by smaug
...Leva strana je djavolja strana...
:napitak: :eevil: :bundeva: :eevil:

Лева страна је и женска страна. И ирационална страна.
Може се то на разне начине тумачити.
Korisnikov avatar
By Hys.
Mislim da cu uraditi tet...samo da nadjem tacno to sto hocu, moracu da trazim da mi se nacrta verovatno...

I razmisljam da probusim i obrvu , levu, posto mi je pirs na desnoj nozdrvi...

Kakva je obrva za busenje, mene plase price da ako ti neznamstakojizivac pogode, moze obrva da ti se spusti za vjek vjekov :uplasen:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Diiiiiivne su! Hocu i ja, hocu i ja! Ali malo se plasim, da budem iskrena.. *tattoo virgin*
Draga i ja bismo htele neku istu tetovazu obe da uradimo.. Nesto sa zvezdom ili srcem.. Ili oba.. Imam neke ideje vec, no videcemo jos sta cemo.. I jaaaaako dugo vec zelim g-clef tj. violinski kljuc iza uha..
I znam, govore mi ljudi da ne boli, i da se naviknes na bol posle par bockanja.. Ali sta cu kad se plasim.. I nije to onaj manijakalno-panicni strah, nego totalno smiren i spokojan strah da ce mene to djavolski da boli.. :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Постоје различите врсте бола...Овај је бол као неко...непријатно утрнуће, после свега минут, минут и по.
Korisnikov avatar
By elektron84
Cool, the1, svidja mi se ona krug nije okrugao!

Ja sam htela da radim nesto kanom (cisto da vidim hocu li se zasititi brzo, pa da se ne zalecem). Jel ok to? Koliko to dugo "drzi"?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by tamanoir
Diiiiiivne su! Hocu i ja, hocu i ja! Ali malo se plasim, da budem iskrena.. *tattoo virgin*
Draga i ja bismo htele neku istu tetovazu obe da uradimo.. Nesto sa zvezdom ili srcem.. Ili oba.. Imam neke ideje vec, no videcemo jos sta cemo.. I jaaaaako dugo vec zelim g-clef tj. violinski kljuc iza uha..
I znam, govore mi ljudi da ne boli, i da se naviknes na bol posle par bockanja.. Ali sta cu kad se plasim.. I nije to onaj manijakalno-panicni strah, nego totalno smiren i spokojan strah da ce mene to djavolski da boli.. :D
Hmm...logicno je da imas mali strah od tetoviranja. Veliki sam zaljubljenik u tattoo umetnost, godinama sam istrazivala, citala, komunicirala sa tattoo majstorima i nisam htela da se tetoviram do trenutka kad sam bila sigurna da imam motiv, sliku i simboliku, zelju i veru da se nikad necu pokajati zbog toga sto sam tog dana istetovirala.
Mozda ce te mnogi nagovarati da se tetoviras i smatrati tvoj strah neopravdanim, ali ja samo hocu da ti kazem: Ako postoji i 1% nesigurnosti, nemoj da se tetoviras.

Bol- relativan pojam kod tetoviranja. Ali, nesumnjivo ces da ga osetis u velikoj meri, ukoliko budes tetovirala taj violinski kljuc.
Mada, nece dugo trajati, kod vecih tetovaza, nakon izvesnog vremena, koza postane toliko iziritirana da svaki ubod igle uzasno boli. (tad se obicno pravi pauza).

I bitna stvar je da se prvo raspitas o onome ko ce ti raditi tetovazu. I nemoj da ti cena bude presudna pri odabiru. Ako e moguce, saznaj da li konkretan majstor bolje radi tribale ili nesto drugacije motive, koliko su postojane boje koje koristi, koliko duboko "pusta" iglu i sl.

Naravno, ukoliko imas neke nedoumice ili pitanja, slobodno posalji u2u. :D
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Pa ok je, ali ja mislim da to ne drzi dugo...
Mozes probati i privremene tetovaze koje traju 2-3 godine, ali cini mi se da ostaju fleke po kozi jos nekoliko godina...
Raspitaj se u nekom tattoo studiju...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by elektron84
Jel ok to? Koliko to dugo "drzi"?

Na samom pocetku je ok. Ukoliko si spremna na to da ces, u procesu dok ta tetovaza bledi nosis nesto sto izgleda prilicno ruzno, nepotpuno, bledo, mrljavo...samo napred.
Ili odradi na nekom mestu, koje ces lako da prekrijes kad vec poce da bledi, do trenutka kad se potpuno skine.

A trajanje je relativno...uglavnom, racunaj da ce nekoiko dana izgledati sasvim pristojno...a mozda i duze, ako se redje tusiras. :lol:
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Ja sam htela da istetoviram dvoseklu sekiru zbog simbolike, ali.................... Nisam.
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by Delete
A trajanje je relativno...uglavnom, racunaj da ce nekoiko dana izgledati sasvim pristojno...a mozda i duze, ako se redje tusiras. :lol:
Hvala na odgovoru! Ha, pa jbg, tusiram se redovno tako da ce onda brzo nestati!

Planirala sam izmedju ramena i grudi onaj deo (ne znam kako se strucno zove), mislim da se nece videti, samo mi je bitno da ce ona u potpunosti nestati posle odredjenog vremena!

Hvala vam na odgovorima! Ko ce bolje znati od vas koji ste ih vec uradili?!
Korisnikov avatar
By Delete
The1, sta bi sa ovim? :D
Originally posted by the1whowished
Ja videh i motiv za trecu tetovazu, i to (?!?!?!) u antologiji srpskih molitava, kao jednu od ilustracija.
Jako je jednostavna, dve sove koje tvore konturu srca... Ne znam samo odakle da izmislim novce.
A zbog ovog teta, da sam stajala, pala bih na dupe, koliko mi se svideo. Mala me kupila na prvu loptu. :lol:
Slika
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by elektron84
...samo mi je bitno da ce ona u potpunosti nestati posle odredjenog vremena!
To SIGURNO hoce. :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Delete
The1, sta bi sa ovim? :D
Ja videh i motiv za trecu tetovazu, i to (?!?!?!) u antologiji srpskih molitava, kao jednu od ilustracija.
Jako je jednostavna, dve sove koje tvore konturu srca... Ne znam samo odakle da izmislim novce.
Идеја једноставно није прошла цензуру контемплације. :neznam:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Delete, hvala na onako opsirnom postu, definitivno cu se javiti ako budem imala pitanja.. :D

A u tome je bas poenta, dakle stvarno vec nekoliko godina (minimum 5) razmisljam o toj tetovazi, jedina stvar koja me koliko toliko odvlaci jeste taj bol.. Ali dobro, i preko toga moram preci, ne? Nasla sam i nesto sto ce mi i za 30 godina predstavljati nesto sto volim i zbog cega se necu kajati, znaci nesto sto ima neku simboliku za mene.. Naravno, ta tetovaza ne bi bila velika, tek mozda centimetar-dva.. Sreca, nisam nestrpljiva, ne zurim sa tim, vremenom se informisem, tako da kad je konacno budem odlucila da zakoracim u tattoo-studio, znam da cu biti sigurna da je to ono sto zelim i da se zbog toga necu kajati.. A to mi je najbitnije kad je ovakvo nesto u pitanju..
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!