Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By boy89
Cao svima, imam 19 godina, i skoro sam se ouovao najboljoj drugarici i drugu, i podrzavaju me, ali postiji problem. Naime, ne znam kako da nadjem decka, iskreno i malo me je strah da me neko drugi ne provali, da li je bezbedno upoznavati se preko interneta, i kakva su vasa prva iskustva. Ne znam da li jova tema pripada ovde u coming out-u, nemojte mi zameriti, ovo mi je prvi put da sam na forumu, unapred hvaLa.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa za pocetak, nemoj zuriti, ako vec pricas sa nekim on line a nemas iskustva da provalis da li je kreten ili ne onda pricaj sa njim malo duze, ako resis da se upoznas - upoznajte se na nekom mestu gde ima vise ljudi...Cuvaj se i sve ce biti ok...Nije toliko strasno koliko izgleda.

And always use a condom!!! Imas likova koji namerno jure novajlije i sire HIV.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Cao. :)

Bolje da ti ja ne govorim gde da ga nadjes, verujem da ti to bolje znas. Pogledaj malo bolje oko sebe, sigurna sam da postoji neki gej decko, bilo da je to na treningu, na faksu, u biblioteci itd. Pa ne morate ni da se muvate, ali eto, ako ti je vec stalo do socijalizacije sa gej ljudima, to je odlicni pocetak iz kog se kasnije moze razviti vise poznanstava.

A i znas kako, malo bi bilo od pomoci ako bi rekao odakle si, jer nemaju jednake uslove za sociajlizaciju oni koji zive u Beogradu, i oni u Donjem Ljubisu (ovo je za Sitnu :P ) ;)

i da naravno sve ovo sto je Superstar! rekao stoji :) Samo, ja nisam bas najbolje upucena u te vase sajtove/chatove/etc., a ni nemam tu frku da ce neko da me prebije i slicno itd. :hekla:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nemoj biti opterecen s nalazhenjem dechka, kada se desi...desi ce se. Ko zhuri, saplete se i padne.
Izbegavaj popers jer narushava imunitet, i pazi se onih koji su slatki na rechima.
Svugde ima kretena a net nije izuzet iz tog pravila.
Ako se upoznajesh s nekim preko neta, povedi ortaka ili ortakinju na date, neka budu iza tebe desetak metara pa ako se dese sluchajno neki problemi pozvace pomoc.
Korisnikov avatar
By boy89
Hvala vam, na savetima, ali kako da prepoznam nekoga na faxu ili negde drugde da je gej, a jos gore kako da se s njim upoznam, a da neko ne provali da sam gej ili ako je on homofob, pa tu moze biti savega... Mozda su mi malo glupa pitanja, ali sta da radim pocetnik sam i dosta stidljiv.:blush:
Korisnikov avatar
By Azdaja
polako, ne zuri i sto je najvaznije biraaaaaaj...:)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Samo polako, upij savete forumasa i videces da ce taj strah vrlo brzo proci :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by boy89
Hvala vam, na savetima, ali kako da prepoznam nekoga na faxu ili negde drugde da je gej, a jos gore kako da se s njim upoznam, a da neko ne provali da sam gej ili ako je on homofob, pa tu moze biti savega... Mozda su mi malo glupa pitanja, ali sta da radim pocetnik sam i dosta stidljiv. :blush:
E pa znaš šta.... Ne možeš očekivati ni za svaki problem koji te muči da ti se daju gotova rešenja na tacni. Moraš se malo domišljati i sam. Posmatrati ljude, slati signale, iste primati, davati dvosmislene komentare, gledati da budeš duhovit da bi izazvao simpatije i pažnju, koketirati....
Rečju, nije dovoljno samo pouzdano znati da je neko gay, pa odmah trčati da ga upoznaš. Valjda je potrebno i da ta osoba ima još neke druge karakteristike koje bi te privukle i motivisale za upoznavanje.
Najbolji recept je da, ako ti se neko iz okruženja ( recimo kolega sa faksa ) dopadne i ako proceniš da je gay - pozovi ga na piće, pa ako prihvati i kad sednete u četiri oka ti mu reci kakva je situacija, pa on neka odluči. Ako je gay i ako se i ti njemu dopadaš, sigurno će reagovati pozitivno. A ako ne, nikom ništa.
Drugo su seks dejtovi. Njih možeš jednokratno realizovati i ugovoriti putem interneta. Tu svako jasno kaže šta traži i nema zabune.
Postavi profil na sajtovima tipa Romeo i napred !!!!
Puno pozdrava od teta Daliborke.
:bye:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Superstar!
Nije toliko strasno koliko izgleda.

! Imas likova koji namerno jure novajlije i sire HIV.
Sjajno rečeno...:srbin:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Imas likova koji namerno jure novajlije i sire HIV.
ja mislim da je ovo samo urbana legenda. mislim, c' mon, zna li iko nekog takvog?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ewo, ja se zvanično žrtvujem da ti budem dečko! Biću nežan, paziću te i maziću te! :D :D :D
Nego, sada ozbiljno... Kao što je gore mnogo puta rečeno... Ne možeš biti siguran ni u koga, dok ga ne upoznaš... Da ima budala, ima.. Ako želiš samo sex proćeš super, jer to traži mnoooogoooo ljudi..
Ako želiš drugarstvo i vezu moraćeš da se potudiš, pre svega da bi našao nekoga a potom da bi taj neko bio po tvojim nekim standardima... Neće biti uvek lako i lepo, ali šta je tu je :D
Samo glavu gore i odlučno napred!
By Pending-For-A-Bending
Postani maneken!
Kad se ubacis u taj elitni krug ljudi upoznaces, kao i ja, mnogo sexy frajera i stvoriti mnogo uticajnih prijatelja koji ce ti pomoci u zivotu. Vezu za pocetak izbegavaj, jer dok si mlad i zgodan se potrudi da to i iskoristis. Vezu ostavi za vreme kad budes stariji i iskusniji (odnosno kad se ofucas)
By Kragi
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Postani maneken!
Kad se ubacis u taj elitni krug ljudi upoznaces, kao i ja, mnogo sexy frajera i stvoriti mnogo uticajnih prijatelja koji ce ti pomoci u zivotu. Vezu za pocetak izbegavaj, jer dok si mlad i zgodan se potrudi da to i iskoristis. Vezu ostavi za vreme kad budes stariji i iskusniji (odnosno kad se ofucas)

OBOZAVAM TE!!!!!! :lol:
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by KgCS3
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Postani maneken!

OBOZAVAM TE!!!!!! :lol:

i ja!

:lol:
By polarlicht4.1
Originally posted by ns.happy
ja mislim da je ovo samo urbana legenda. mislim, c' mon, zna li iko nekog takvog?
Ne znam za S(v)rbiju niti ikad čuo za tako što ovde, ali postoji čitava jedna studija na engleskom dužine knjige o tzv. bug-chasers iliti o muškarcima koji imaju seks bez zaštite sa drugim muškarcima sa direktnom namerom da se inficiraju HIVom (naglasak je na "se", da ne bude zabune). Tak' da urbana legenda sigurno nije bar u određenom pogledu. :shrug:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by ns.happy
Ja ne znam licno, ali cula sam sa jedne strane recimo za nekog lika da ima hiv a sa druge strane za istu tu osobu da ima nezasticen seks sa nekim ko je tek dosao u gay svet. Ako se saberu jedna i druga informacija... U svakom slucaju takve vesti su monstruozne pa negde i ne zelis da verujes... Ali nije lose pomisliti da moze da bude i nemati niposto nezasticen seks.

Boy89,
nadam se da te nismo skroz uplasili, odmah pa crnjak :lol: Oprez nikad ne skodi mislim, ali se nadam da ces imati srece i lepa iskustva :)
By Hans
Dragi Boy89, znam kako ti je i kako se osecas. Znam kako je meni bilo na prvoj zhurki u klubu Can Can 2006. Osecao sam se "njihovim" i "tudjim" u isto vreme. Grozan osecaj zaista.
Kao prvo, morash znati kakvog dechka trazhish, tj. istaci svoje zahteve, ochekivanja, potrebe. Verujem da si zbunjen i da ti sve ovo zasad ne znaci nista. E, upravo tu je caka- ne smesh zhuriti i ne smesh se upustiti u vezu po svaku cenu, samo zato da bi krochio u ovaj svet. Mnogi su probali tako, ali ces ti kao pametan mladic koji sagledava buducnost nauchiti da kontrolishesh ono shto bi se uslovno recheno, moglo nazvati potrebom, porivom, nagonom. Oni koji su na brzinu radili neke stvari i nepromishljeno se ponashali , danas mozda i jesu oni koji prenose HIV, kako kazhe Superstar, ali ja verujem da niko nikada nece reci svoje ime. To se ne ochekuje.
Drugo, potrebno je da steknesh uvid u nechije namere, a za to je potrebno vreme. Ukoliko neko nakon druge poruke zheli da se nadje sa tobom, to ne znachi da zheli da te prebije, vec da bi hteo lak provod ili neshto slichno. U nekim sluchajevima je iskreno, bolje da te prebiju nego da pristajesh na to.Ovo se opet nadovezuje na prichu kakvog decka zelis iz tacke 1. Mozda ti zelish za pocetak nekakav flert. I to je u redu. Prvi put je uvek takav....
Srecno i pishi.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja sve nekako mislim da se pod plaštom ove problematike koju nam je u uvodnom postu izložio boy89 kriju uzavreli hormoni i želja i potreba jednog dvadesetogodišnjaka da zadovolji svoje probuđene nagone.
Pred njim je jedan dug put samospoznaje, oslobađanja od stida i sticanja svesti da u Srbiji rizik kurac stvara.
:yes:
Korisnikov avatar
By deran
Da je tako jednostavno,mogao je otići direktno na čat-ja bio pre neko veče prvi put-majko mila:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Eh, ko da citam svoju temu. Ista problematika.
Samo sto ja bas i nisam za te sajtove. Face to face upoznavanje je ipak najsigurnije. Zato cu se i nacekati...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by E. M. O.
Samo sto ja bas i nisam za te sajtove. Face to face upoznavanje je ipak najsigurnije. Zato cu se i nacekati...
Ma kakvo te čekanje spopalo ? Nema od te priče ništa.
Nećeš ti dugo tako moći izdržati, nagoni traže svoje.
Eto tebe na seks dejt sajtovima pre ili kasnije, ja kad ti kažem.
I ne samo ti, svi koji su se zaklinjali da njihova noga neće tamo kročiti, ipak su tamo završili i u toj gustoj šumi golih dupeta, belih čarapa, trivijalno napisanih profila počeli da traže lek za svoju muku i zadovoljenje želja duše i tela.
Praksa je to pokazala i dokazala i nema mi tu šta mnogo da diskutujemo.
Priroda traži svoje.
Korisnikov avatar
By Blady
Zdravo i tebi Novajlija....
Ovaj forum ti je prepun pedera, imate i gaydar.. chat.. razne sajtove gde se mozete upoznati....
Samo budi veseo i vodi racuna.... i naci ces nekog...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Daliborka
I ne samo ti, svi koji su se zaklinjali da njihova noga neće tamo kročiti, ipak su tamo završili i u toj gustoj šumi golih dupeta, belih čarapa, trivijalno napisanih profila počeli da traže lek za svoju muku i zadovoljenje želja duše i tela.
Priroda traži svoje.
Ju teta Daco. Pa kako vi izdrzaste tolike godine braka? Jer, ne videh nesto vas profil na tim sajtovima.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Daliborka
Priroda traži svoje.
Ju teta Daco. Pa kako vi izdrzaste tolike godine braka? Jer, ne videh nesto vas profil na tim sajtovima.
Da ti sad ne bih objašnjavala moju specifičnu životnu storiju, priložiću link za temu gde je sve rečeno ----------> ( prati link )

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=18379

Dakle, jasno je da sam ja odrastala i sazrevala u jednom sasvim drugom vremenu i drugačijem socijalnoekonomskom miljeu, pa se moj slučaj ne može porediti sa vašim situacijama.
Ja da sam, kad sam bila mlada i jedra, imala internet i sve te mogućnosti koje vi danas imate, druga bi to priča bila.
A sad da, pod stare dane, postavljam svoje gole slike po seks dejt sajtovima, malo mi je neprimereno i deplasirano.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A sto pa gole? Vi tetka Daco imate lepotu koja koja prevazilazi telesno. Vasa je dusa i iskustvo ono sto trebate forsirati.
Korisnikov avatar
By Daliborka
A sto pa gole? Vi tetka Daco imate lepotu koja koja prevazilazi telesno. Vasa je dusa i iskustvo ono sto trebate forsirati.
A šta mi drugo i preostaje da forsiram u ovim godinama ?
:nazalost:
By spf 3000
Originally posted by V I V I S E C T
pazi se onih koji su slatki na rechima.

samo cu da quote-ujem :geisha:
Korisnikov avatar
By boy89
Hvala vam na savetima i na razumevanju. Znaci da ne zurim i ko zna, mozda mi se uskoro i posreci, he he. Nego jel stvarno postoje takvi likovi koji namerno novajlijama prenose HIV, malo ste me preplasili?
Korisnikov avatar
By spliff
samo ti koristi zashtitu i sce tje da bude u redu :)
By Tea
Mozes da odes do nekog kluba ili kafica sa tom drugaricom, ako si iz Bg-a. Tamo odmah mozes da osacujes i mozda ti se neko i dopadne. Upoznas se sa ljudima, a nije veliki rizik. Plus izbegnes te situacije da vodis drugaricu kao telohranitelja 10 metara iza tebe....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!