Originally posted by boy89
Hvala vam, na savetima, ali kako da prepoznam nekoga na faxu ili negde drugde da je gej, a jos gore kako da se s njim upoznam, a da neko ne provali da sam gej ili ako je on homofob, pa tu moze biti savega... Mozda su mi malo glupa pitanja, ali sta da radim pocetnik sam i dosta stidljiv.
E pa znaš šta.... Ne možeš očekivati ni za svaki problem koji te muči da ti se daju gotova rešenja na tacni. Moraš se malo domišljati i sam. Posmatrati ljude, slati signale, iste primati, davati dvosmislene komentare, gledati da budeš duhovit da bi izazvao simpatije i pažnju, koketirati....
Rečju, nije dovoljno samo pouzdano znati da je neko gay, pa odmah trčati da ga upoznaš. Valjda je potrebno i da ta osoba ima još neke druge karakteristike koje bi te privukle i motivisale za upoznavanje.
Najbolji recept je da, ako ti se neko iz okruženja ( recimo kolega sa faksa ) dopadne i ako proceniš da je gay - pozovi ga na piće, pa ako prihvati i kad sednete u četiri oka ti mu reci kakva je situacija, pa on neka odluči. Ako je gay i ako se i ti njemu dopadaš, sigurno će reagovati pozitivno. A ako ne, nikom ništa.
Drugo su seks dejtovi. Njih možeš jednokratno realizovati i ugovoriti putem interneta. Tu svako jasno kaže šta traži i nema zabune.
Postavi profil na sajtovima tipa Romeo i napred !!!!
Puno pozdrava od teta Daliborke.