Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Darling
Originally posted by Blond Brat
Meni 2m, 150 kila mishica i konjasta faca ne cine musko :P
Biti "musko" je nesto mnogo vise,po meni.

@Darling
A, Mel Gibson, nekim cudom, odgovara tom opisu? :njanja:
Znam na sta se odnosi ta"muskost" koju spminjes, a Hju mi se nekako ne uklapa u taj profil....
Smesan je u odnosu na Mela...
:kiss:

I tako dok Jovana :drkanje: na temi "Muskarci, nema ljutnje, ali zene...", lezbejke se biju oko Mela i Hju Granta :sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
:smeh:

Ovo je odlicna vest za Kurir, ocekujem da se opet nadjemo tamo :novinar:
Korisnikov avatar
By Blady
UH... setih se skoro mi se dopao jedan muskarac..... jojojojoojo
stvarno sam bila odusevljena....
U jednoj prodavnici, gde izradjuju stvarcice od koze... tj vlasnik te prodavnice...
Crn muskarac, prelepo razvijen, vislji, ne previse, ali za muskarca sasvim dovoljno, uredno potrkresana bradica i plave oci :kolo: obucen u polu kozu, polu neki elegant fazon..... Zinula sam kada sam ga videla... a sto je jos smesnije, ja sam tamo htela da kupim novcanik, i navodno sam cekala gazdu tog lokala....
I prilazi mi taj uh muzjak, i pita me: Izvolite, mene cekate...
I ja kao, vi ste vlasnik, i on- da, ja sam.... Samo sto nisam prebledela... ocekivala sam nekog starkelju, a dobila tri u jedan.....:zid:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by Blond Brat
Meni 2m, 150 kila mishica i konjasta faca ne cine musko :P
Biti "musko" je nesto mnogo vise,po meni.

@Darling
A, Mel Gibson, nekim cudom, odgovara tom opisu? :njanja:
Znam na sta se odnosi ta"muskost" koju spminjes, a Hju mi se nekako ne uklapa u taj profil....
Smesan je u odnosu na Mela...
:kiss:

I tako dok Jovana :drkanje: na temi "Muskarci, nema ljutnje, ali zene...", lezbejke se biju oko Mela i Hju Granta :sigh:
:lol:
Korisnikov avatar
By Darling
@ Jovana
Kuj se bije, ne vidim! :cool: :lol: Samo razmenjujemo misljenja na kokosje-cerupavi nacin! :lol:
Korisnikov avatar
By nev
nisam fan serije ali .... :love:

mislim da je pogled presudio :opacupa:

Slika
Korisnikov avatar
By nev
:wow: uh prva slika mi se posebno svidja :mljac: :love:
By J...
Originally posted by Dina

Recimo idete u prodavnicu a on nosi sve stvari nakon toga... :eureka:
:nono:

Moja prva reakcija bi bila da ja u inat ponesem sama sve stvari. :lol:

Moracu da naucim da budem proracunata. :alexis:

Muzevan ... uspesan
Originally posted by Dzelajza Rouz

Elem, na kraju me uvek seksualno privuče neko pakovanje koncentrovanog testosterona koje se šepuri i zapišava teritoriju. Sreća te me brzo prođe.

A pre par meseci sam dva puta sanjala da sam u braku

:barf: :barf: :barf:

Darling i Dzelajza, nista licno ali ovo je vec suvise za mene.

:putnik:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Kako nije lično kad te je toliko pogodilo to što sam ja sanjala (!) da sam u braku, da ti se utroba automatski prevrnula?

Koliko drame oko gluposti...

Mislim, okej je pripisati lošem ukusu privučenost onim što sam kroz karikaturu opisala, ali, 'leba ti, ženo, nemoj povraćati po forumu. I meni je stomak osetljiv... na tu zelenu izlučevinu što prosipa se iz smajlijevih ustiju. Svaki put kad je zamjetim, loše mi bude. 'vaj! :drama:

De, vrati se i zalepi nešto manje testosteronsko. Možeš i kišnu glistu. Meni ne smeta.
Korisnikov avatar
By Dina
J...,
ma kakva proracunatost, to je za njegovo dobro :lija: Da bi bio i dalje lep mora da ima misice, a njih ce da stekne i odrzi noseci kese iz prodavnice... ;)
By J...
Kako nije lično kad te je toliko pogodilo to što sam ja sanjala (!) da sam u braku, da ti se utroba automatski prevrnula?
Nije nista licno jer bih ja isto odreagovala da je bilo ko drugi pominjao testosteron i muzevnost. To je moja sasvim spontana reakcija na to, nije nikakva drama. A za san o braku...setila sam se jednog svog kosmara, pa zato. A ti naravno sanjaj sta god zelis, nemam nista protiv. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Znam da nije lično. Samo sam priželjkivala kavgu. :vestica:

Nažalost, nikad ne sanjam ono što želim.

Nego, nosiš li kesu sa sobom dok hodiš po zemlji Srbiji?
Situacija je za rak želuca, priznajem.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
I nije cudo sto muskarci misle da mogu da preobrate lezbejke.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kako je meni ovo bilo problematicno da sastavim!!! a dala sebi kao zadatak, aj da nadjem nekih pet koji me privlace....wow....JEEEDVA......a i to je sve...skroz neuverljivo...

al aj...'vako....znaaaaaam.....sve znam!!!! ali mi je on esencija seksipila..

Slika

ovo ne umem da objasnim, al je tako...

Slika

u njega bih samo tako gledala...i stvarno mi nista drugo ne bi bilo privlacno

Slika

za njim bih jurila kao devojcica
Slika

a ovo bi mi trebalo vremena da objasnim...
Slika
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da si nam sve rekla :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja jos uvek razmisljam zasto mi je toliko tesko da ukapiram koji su mi muskarci privlacni...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by hlaefdige
Slika
Njega obozavam. Imao sam priliku da ga sretnem u nekoj prodavnici pre par godina. Mnogo je simpatik. Dopada mi se njegov glas, zatim nos i osmeh! Divno stvorenje.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kakva je on....sila!

divota fizickih zakona sija iz njega
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Oooovaj...
Da li ja to haluciniram, ili su sve moje poruke na ovoj temi duplirane? :hypno:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by J...
Nije nista licno jer bih ja isto odreagovala da je bilo ko drugi pominjao testosteron i muzevnost. To je moja sasvim spontana reakcija na to, nije nikakva drama. A za san o braku...setila sam se jednog svog kosmara, pa zato. A ti naravno sanjaj sta god zelis, nemam nista protiv. :ozbiljan:
To je zato sto zelis sav testosteron za sebe? Cizmice, ne preterujmo sa dominacijom.
I da, nemoj da mi zezas Rouz! :lol:

Ok, dobro, dobro, samo lepo flertujte, :sunce: vas posmatra sa neba! :kiss: :kiss:

:hug:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by hlaefdige
kako je meni ovo bilo problematicno da sastavim!!! a dala sebi kao zadatak, aj da nadjem nekih pet koji me privlace....wow....JEEEDVA......a i to je sve...skroz neuverljivo...

al aj...'vako....znaaaaaam.....sve znam!!!! ali mi je on esencija seksipila..

Slika
:up:

samo da je maaaaalo (više) mlađi na slici, mada, što jes jes, he still radiates.
slažem se i za goldbluma, joakim (ako se dobro sećam) je isto lep, i ovaj baćko ispod... jedino ne simpatišem fudbalere. :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
joj, draga, dis' ti videla fudbalera?....malo imam problem sa diskriminacijom istih :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
pa, ovaj, ne znam šta su ovi momci na poslednjoj slici... rukometaši, odbojkaši?
fakat se ne razumem, ali na njih sam mislila. :blush:

izvinjavam se svakom fudbaleru i onima koji se tako osećaju, al' eto taj mi je setting nekako ultimativno neprivlačan. ;)
Korisnikov avatar
By Darling
Morala sam ovog da "okacim"! :sigh:
Nikada nisam volela prenabildovane likove, ali ovom sve oprastam, jer je tako seksi i sarmantan..a, sto ima glas... :bale:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Prvi put sam ga videla u Scorpion King-u, bila je to ljubav na prvi pogled, ovaj, "ispadanje" vilice na prvi pogled!
:mljac:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Lepa Krepa
pa, ovaj, ne znam šta su ovi momci na poslednjoj slici... rukometaši, odbojkaši?
fakat se ne razumem, ali na njih sam mislila. :blush:

izvinjavam se svakom fudbaleru i onima koji se tako osećaju, al' eto taj mi je setting nekako ultimativno neprivlačan. ;)

odbojkas....nista, draga...na jednoj kafi cu ja to tebi sve lepo da objasnim, i ti ces mene sve razumeti :D
Korisnikov avatar
By smaug
Da ne bude da sam najveci mrgud na forumu...
Moja tri najomiljenija muskarca:
Slika
Wallace (ovca je tu zbog Jankovicke)

Slika
Veliki Blek aka Blek Stena

iiiiii
Slika
Homer licno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!