Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by DarlingOriginally posted by Blond BratA, Mel Gibson, nekim cudom, odgovara tom opisu?
Meni 2m, 150 kila mishica i konjasta faca ne cine musko![]()
Biti "musko" je nesto mnogo vise,po meni.
@Darling![]()
Znam na sta se odnosi ta"muskost" koju spminjes, a Hju mi se nekako ne uklapa u taj profil....
Smesan je u odnosu na Mela...
![]()
Originally posted by jovanabeogradOriginally posted by DarlingOriginally posted by Blond BratA, Mel Gibson, nekim cudom, odgovara tom opisu?
Meni 2m, 150 kila mishica i konjasta faca ne cine musko![]()
Biti "musko" je nesto mnogo vise,po meni.
@Darling![]()
Znam na sta se odnosi ta"muskost" koju spminjes, a Hju mi se nekako ne uklapa u taj profil....
Smesan je u odnosu na Mela...
![]()
I tako dok Jovanana temi "Muskarci, nema ljutnje, ali zene...", lezbejke se biju oko Mela i Hju Granta
![]()
Originally posted by Dina
Recimo idete u prodavnicu a on nosi sve stvari nakon toga...![]()
Originally posted by Darling
Muzevan ... uspesan
Originally posted by Dzelajza Rouz
Elem, na kraju me uvek seksualno privuče neko pakovanje koncentrovanog testosterona koje se šepuri i zapišava teritoriju. Sreća te me brzo prođe.
A pre par meseci sam dva puta sanjala da sam u braku
Originally posted by Dzelajza RouzNije nista licno jer bih ja isto odreagovala da je bilo ko drugi pominjao testosteron i muzevnost. To je moja sasvim spontana reakcija na to, nije nikakva drama. A za san o braku...setila sam se jednog svog kosmara, pa zato. A ti naravno sanjaj sta god zelis, nemam nista protiv.
Kako nije lično kad te je toliko pogodilo to što sam ja sanjala (!) da sam u braku, da ti se utroba automatski prevrnula?
Originally posted by J...To je zato sto zelis sav testosteron za sebe? Cizmice, ne preterujmo sa dominacijom.Originally posted by Dzelajza RouzNije nista licno jer bih ja isto odreagovala da je bilo ko drugi pominjao testosteron i muzevnost. To je moja sasvim spontana reakcija na to, nije nikakva drama. A za san o braku...setila sam se jednog svog kosmara, pa zato. A ti naravno sanjaj sta god zelis, nemam nista protiv.
Kako nije lično kad te je toliko pogodilo to što sam ja sanjala (!) da sam u braku, da ti se utroba automatski prevrnula?
![]()
Originally posted by hlaefdige
kako je meni ovo bilo problematicno da sastavim!!! a dala sebi kao zadatak, aj da nadjem nekih pet koji me privlace....wow....JEEEDVA......a i to je sve...skroz neuverljivo...
al aj...'vako....znaaaaaam.....sve znam!!!! ali mi je on esencija seksipila..
Originally posted by Lepa Krepa
pa, ovaj, ne znam šta su ovi momci na poslednjoj slici... rukometaši, odbojkaši?
fakat se ne razumem, ali na njih sam mislila.![]()
izvinjavam se svakom fudbaleru i onima koji se tako osećaju, al' eto taj mi je setting nekako ultimativno neprivlačan.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!