Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Mada... pitanje ostaje... Da li je zivot dovoljno dug da pronadjes pravog?
Ne brini se medo, naicice neko ko ce i tebe da zavoli :maji:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Pitanje u naslovu bi trebalo da glasi- Da li ti je dovoljno dug da bi bio Gospodin Pravi?
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Clockwork Orange
Pitanje u naslovu bi trebalo da glasi- Da li ti je dovoljno dug da bi bio Gospodin Pravi?
Nemoj da si tako okrutno realistican

et toq!
:snob:

mada i oni koji imaju dovoljno dug ne postaju Mr. Right tek tako
By ...Sitnicava...
Mislim da postoje ljudi koji nikada ne nalete na pravog/pravu. Nema svako tu srecu. Takodje, vrlo je realno da gdin/gdja Prava prodje pored nas, a da se prosto mimidjemo, jer u tom momentu nisamo znali da je ona ta.

Stava sam da za SVAKOGA od nas, o ma kakvoj se osobi radilo, negde na svetu postoji polovina, srodna dusa, neko totalno kompatibilan i adekvatan. E, sad, kao sto rekoh - neko ima tu srecu da ga nadje, neko ne.

Neki se zanose mislju da svaka njihova tekuca veza implicira onog pravog. Znate ono na svaka dva meseca: "Znam da se ponavljam, ali sada sam sigurna da je ona prava!"

:love:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Superstar!
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Mada... pitanje ostaje... Da li je zivot dovoljno dug da pronadjes pravog?
Ne brini se medo, naicice neko ko ce i tebe da zavoli :maji:
Da. A i ti ces se valjda nekad pokazati kao dobar u krevetu.

ZAkljucak: Obecanje-ludom radovanje!
By J...
Originally posted by ...Sitnicava...
Mislim da postoje ljudi koji nikada ne nalete na pravog/pravu. Nema svako tu srecu.
Postoje i ljudi koji to ne zele.

Takodje, vrlo je realno da gdin/gdja Prava prodje pored nas, a da se prosto mimidjemo, jer u tom momentu nisamo znali da je ona ta.
Ako u tom trenutku nismo znali sta hocemo, onda se ne moze naknadno govoriti o propustenoj prilici vec treba pokusati obnoviti odnos na novoj osnovi u sadasnjem vremenu.
Stava sam da za SVAKOGA od nas, o ma kakvoj se osobi radilo, negde na svetu postoji polovina, srodna dusa, neko totalno kompatibilan i adekvatan.
Suvise idealisticki stav.

Neki se zanose mislju da svaka njihova tekuca veza implicira onog pravog.
Nije ni to tako lose. Verovanje motivise.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by J...
Mislim da postoje ljudi koji nikada ne nalete na pravog/pravu. Nema svako tu srecu.
ne verujem da takav postoji...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by emo_haos_

Ja znam bar njih troje koji to ne zele...:puzzle:
By ...Sitnicava...
Hm... Ne mogu da kazem da ne verujem da postoje, ali verujem da takve ljude tesko da mogu da razumem...
By ...Sitnicava...
Neki se zanose mislju da svaka njihova tekuca veza implicira onog pravog.
Nije ni to tako lose. Verovanje motivise.
[/quote]

Po meni jeste lose jer je zabluda u pitanju. Nemoguce je da je svaka ona prava.
A motivacija ne moze da utice na to da se od onoga sa kim smo napravi ta savrseno kompatibilna devojka.
By J...

Po meni jeste lose jer je zabluda u pitanju.
Ceo zivot zivimo u zabludi da zivot ima smisao. Jedino tako mozemo biti srecni.

Mislila sam na tu vrstu motivacije i na uzivanje u trenutku.

Uostalom sta znaci "ona prava"? Odgovor na to pitanje saznacemo tek na kraju svog zivota (ako i tad saznamo).
By ...Sitnicava...
Razumes li one koji ne zele da dodju do ideala, a u kontekstu ljubavi?

Aludiram na tvoj post u vezi sa postojanjem takvih. Prvi put cujem o tome, pa me zato interesuje.
By J...
Razumes li one koji ne zele da dodju do ideala, a u kontekstu ljubavi?
Razumem. To su ljudi individualci, osobenjaci, usamljenici, naucnici, isposnici ili ludaci.

Jednostavno, ne zele vezu, ne treba im niko i takav stav cesto formiraju u zrelijim godinama posle citavog zivota koji su proveli sami.

Mada, verovatno moze biti i posledica razocarenja.
By ...Sitnicava...
Mislim da je ta preterana introvertnost i odsutstvo zelje za culnim zadovoljstvima (mada su prisutna i duhovna) pomalo nezdrava. Razumljivo mi je zeleti potpunu izolovanost u odredjenim sekvencama zivota, ali tokom celog...

Ali, dobro. Svako je od nas na svoj kalup.
By Garbo
"Prava osoba" je vrlo diskutabilan entitet.

Poznajem tako puno ljudi koji u sustini i ne zele pronaci "pravu osobu".

Ne radi se o tome dali je zivot dug ili kratak.

Radi se o ZELJI da neku "pravu" prepoznas.
I zadrzis pored sebe.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Garbo

Radi se o ZELJI da neku "pravu" prepoznas.
I zadrzis pored sebe.
:yes:

You belong to me
I belong to you
Fire from my heart
Burning just for you
When you're far away
I'm in love with you
Feeling that so high
What can i do [ x2 ]
Refren: [ x2 ]
Fly like you do it
Like you're high
Like you do it
Like you fly ( /try )
Like you do it
Lïke a women
La la la la la la la ... la la la la la la
:setnja:
Korisnikov avatar
By Dina
To oko druge polovine i da ce svako naci Pravog/Pravu su bajke. Koliko god trazili neki ljudi ce ostati sami, a neki nisu mnogo trazili a Pravi/Prava su odnekle iznikli, a neki su napravili kompromis... Inace mislim da je ta potraga za Princem/Princezom precenjena.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Lep je uvodni clip.

A sto se tice samog pitanja... pa mozda ipak i nije.

Obicno znas da je nesto dobro kada to i izgubis, i to stvarno vazi za veliku vecinu stvari, kod velike vecine ljudi.

Ko je kriv za to ne znam, ali to ne menja cinjenicu da smo debili i da zbog toga ni 10 zivotnih vekova ne bi bilo dovoljno za nesto tako.

Ali opet, ima i onih par ljudi koji to i uspeju, dal' zbog neke lude srece ili sudbine, ne znam, ali znam da zbog pameti sigurno nije! :lol:

Zivot je lep!
Zivot je kratak!
Zivot je sranje!

I sve to odjednom!
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Swanheart
dovoljno je dug da ne primetimo kada pored nas prodje neko pravi a mi i dalje nastavimo da lutamo u potrazi za istim.

sine.. :dm:
Korisnikov avatar
By maka
dosadno je biti s jednom osobom ceo zivot. ne mogu da volim samo jednu jedinu osobu. pa nisam luda valjda :smeh:
Korisnikov avatar
By stefan19
Nisam siguran. Ali ono sto za sigurno znam jeste da se na vezi mora raditi da bi bila kvalitetna. I ako se oboje trude i ulazu svoj maksimum, tada ce da zanju plodove svog rada i bice veoma srecni i "pravi" jedno za drugo. Zaljubljenost i strast veoma brzo prodju, a tada dolaze prava iskusenja. I oni koji uspeju da tada istraju i da se vole uprkos svim manama su "pravi".
Tako bar ja mislim... :)
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by maka
dosadno je biti s jednom osobom ceo zivot. ne mogu da volim samo jednu jedinu osobu. pa nisam luda valjda :smeh:
Interesantno... Ja sam bas susta suprotnost. Imam toliko udvaraca, a ne obazirem se ni najmanje. Veoma mi je bitna ljubav i poverenje izmedju mog partnera i mene. Zaljubljenost traje veoma kratko, a prava ljubav dolazi posle toga.
By Garbo
Originally posted by stefan19
Nisam siguran. Ali ono sto za sigurno znam jeste da se na vezi mora raditi da bi bila kvalitetna. I ako se oboje trude i ulazu svoj maksimum, tada ce da zanju plodove svog rada i bice veoma srecni i "pravi" jedno za drugo. Zaljubljenost i strast veoma brzo prodju, a tada dolaze prava iskusenja. I oni koji uspeju da tada istraju i da se vole uprkos svim manama su "pravi".
:up:

Zaljubljenost se slucajno desava, a ljubav se gradi.
Korisnikov avatar
By Myself
Pesme su za sve krive. :egzorcist:
Inace, jos jedno mnogo komplikovano pitanje.
Ja zbog prve svoje recenice u ovom postu verujem da prava ljubav zaista postoji.
Da bi se sa nekim 'gradio' moras da budes kompatibilan, a to se vrlo brzo vidi, osim ako sam ne zelis da vidis. Neki definisu ljubav kao ostajanje u zaljubljenosti... Uh, bre. Mnogo komplikovano!
Zivot je, verovatno, ipak dovoljno dug da sretnes i dozivis pravu ljubav.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Azdaja

Ja znam bar njih troje koji to ne zele... :puzzle:
konacno sam skontala...
By Kragi
Originally posted by Garbo
Originally posted by stefan19
:up:

Zaljubljenost se slucajno desava, a ljubav se gradi.

Ja se samo ne bih slozio da se ljubav gradi nego se i ona desava, bar meni, a gradi se veza i neki odnos koji pospesuje trajanje ljubavi i strasti ....
Mislim da dve emotivno i mentalno zrele osobe izmedju kojih se javi "fluid" mogu relativno lako izgraditi vezu koja bi trajala, ukoliko to oboje zele naravno. Mislim da je sustina u odricanju, zrtvovanju i kompromisima ...
Kad se dvoje takvih nadju onda je to ono pravo :)
By J...
Originally posted by KgCS3
Mislim da je sustina u odricanju, zrtvovanju i kompromisima ...
Mislim da je sustina u potpuno spontanoj zelji da budes uvek tu za tu neku osobu kao sto je i ona za tebe i da zajednicki resavate probleme i uzivate u uspehu.
Ako to osetis onda je to ono pravo.
Ne znam zasto svi insistiraju na nekim odricanjima i zrtvovanju, zasto bi to neko radio? Ako je nekome veza "zrtvovanje" onda bolje da bude sam.
By Kragi
Pa zato sto ne verujem da u zivotu mozes naci nekoga ko je pandam tebi stoprocentno ...
Cak i ako je sustina u spontanoj zelji da budes uvek tu za nekoga ona je opet produkt necega i ne verujem da je sama po sebi tako spontana tj produkt nekih osecanja .... Sto se zrtvovanja tice, banalizujem, ali ces nekada kod njega ili nje u stanu da slusas JK koja ne prija tvom uhu i koja te strasno nervira zato sto je on ili ona slusa .... i obrnuto ... i to je zrtva ili bar za mene (premda ne velika ali sam samo naveo kao primer)
Naravno ovo su moji stavovi :)
Korisnikov avatar
By KiWi
wow .. reklama koja traje tri minuta :)

dug je ... ali nisam siguran da li je dovoljno dug ... već 2 puta sam mislio za neprave da su pravi, tako da izgleda da nisam kompetentan

počinjem da verujem da ne postoji pravi već više dovoljno dobrih :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!