Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Clockwork OrangeNemoj da si tako okrutno realistican
Pitanje u naslovu bi trebalo da glasi- Da li ti je dovoljno dug da bi bio Gospodin Pravi?
Originally posted by Superstar!Da. A i ti ces se valjda nekad pokazati kao dobar u krevetu.Originally posted by Pending-For-A-BendingNe brini se medo, naicice neko ko ce i tebe da zavoli
Mada... pitanje ostaje... Da li je zivot dovoljno dug da pronadjes pravog?
![]()
Originally posted by ...Sitnicava...Postoje i ljudi koji to ne zele.
Mislim da postoje ljudi koji nikada ne nalete na pravog/pravu. Nema svako tu srecu.
Originally posted by ...Sitnicava...Ako u tom trenutku nismo znali sta hocemo, onda se ne moze naknadno govoriti o propustenoj prilici vec treba pokusati obnoviti odnos na novoj osnovi u sadasnjem vremenu.
Takodje, vrlo je realno da gdin/gdja Prava prodje pored nas, a da se prosto mimidjemo, jer u tom momentu nisamo znali da je ona ta.
Originally posted by ...Sitnicava...Suvise idealisticki stav.
Stava sam da za SVAKOGA od nas, o ma kakvoj se osobi radilo, negde na svetu postoji polovina, srodna dusa, neko totalno kompatibilan i adekvatan.
Originally posted by ...Sitnicava...Nije ni to tako lose. Verovanje motivise.
Neki se zanose mislju da svaka njihova tekuca veza implicira onog pravog.
Originally posted by emo_haos_Originally posted by J...ne verujem da takav postoji...Originally posted by ...Sitnicava...Postoje i ljudi koji to ne zele.
Mislim da postoje ljudi koji nikada ne nalete na pravog/pravu. Nema svako tu srecu.
Originally posted by emo_haos_Hm... Ne mogu da kazem da ne verujem da postoje, ali verujem da takve ljude tesko da mogu da razumem...Originally posted by J...ne verujem da takav postoji...Originally posted by ...Sitnicava...Postoje i ljudi koji to ne zele.
Originally posted by ...Sitnicava...Nije ni to tako lose. Verovanje motivise.
Neki se zanose mislju da svaka njihova tekuca veza implicira onog pravog.
Originally posted by ...Sitnicava...Ceo zivot zivimo u zabludi da zivot ima smisao. Jedino tako mozemo biti srecni.
Po meni jeste lose jer je zabluda u pitanju.
Originally posted by ...Sitnicava...Razumem. To su ljudi individualci, osobenjaci, usamljenici, naucnici, isposnici ili ludaci.
Razumes li one koji ne zele da dodju do ideala, a u kontekstu ljubavi?
Originally posted by Garbo
Radi se o ZELJI da neku "pravu" prepoznas.
I zadrzis pored sebe.
Originally posted by makaInteresantno... Ja sam bas susta suprotnost. Imam toliko udvaraca, a ne obazirem se ni najmanje. Veoma mi je bitna ljubav i poverenje izmedju mog partnera i mene. Zaljubljenost traje veoma kratko, a prava ljubav dolazi posle toga.
dosadno je biti s jednom osobom ceo zivot. ne mogu da volim samo jednu jedinu osobu. pa nisam luda valjda![]()
Originally posted by stefan19
Nisam siguran. Ali ono sto za sigurno znam jeste da se na vezi mora raditi da bi bila kvalitetna. I ako se oboje trude i ulazu svoj maksimum, tada ce da zanju plodove svog rada i bice veoma srecni i "pravi" jedno za drugo. Zaljubljenost i strast veoma brzo prodju, a tada dolaze prava iskusenja. I oni koji uspeju da tada istraju i da se vole uprkos svim manama su "pravi".
Tako bar ja mislim...![]()
Originally posted by Azdajakonacno sam skontala...Originally posted by emo_haos_Originally posted by J...ne verujem da takav postoji...Originally posted by ...Sitnicava...Postoje i ljudi koji to ne zele.
Ja znam bar njih troje koji to ne zele...![]()
Originally posted by GarboOriginally posted by stefan19
Nisam siguran. Ali ono sto za sigurno znam jeste da se na vezi mora raditi da bi bila kvalitetna. I ako se oboje trude i ulazu svoj maksimum, tada ce da zanju plodove svog rada i bice veoma srecni i "pravi" jedno za drugo. Zaljubljenost i strast veoma brzo prodju, a tada dolaze prava iskusenja. I oni koji uspeju da tada istraju i da se vole uprkos svim manama su "pravi".
Tako bar ja mislim...![]()
![]()
Zaljubljenost se slucajno desava, a ljubav se gradi.
Originally posted by KgCS3Mislim da je sustina u potpuno spontanoj zelji da budes uvek tu za tu neku osobu kao sto je i ona za tebe i da zajednicki resavate probleme i uzivate u uspehu.
Mislim da je sustina u odricanju, zrtvovanju i kompromisima ...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!