Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Sta ste po nacionalnosti ?

1. Srbin
109
64%
2. Hrvat
7
4%
3. Bosnjak
2
1%
4. Vojvodjanin
14
8%
5. Madjar
5
3%
6. Slovenac
3
2%
7. Sumadinac
1
1%
8. Jugosloven
26
15%
9. Rumun
1
1%
10. Rom
3
2%
Korisnikov avatar
By Hys.
Jebulja dama :merlinka: Drugacije odbijam da se izjasnim :durenje:
Korisnikov avatar
By Delete
''

I da odmah demantujem sve koji misle da sam nacionalista. Niiisam (bas veliki :lol: )
By alexandermagic
Dijete sam iz miješanog, srpsko-hrvatskog (otac) i bošnjačkog (majka), braka.

Bilo bi besmisleno da se opterećujem s stvarima tipa nacionalnosti.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Nacionalnost je društvena tvorevina koja je čista glupost. Ništa pametno nije postignuto tvorenjem nacija. Samo su se ljudi udaljili... Ja sam kosmopolita kada je to u pitanju.... (glasah za Vojvođanin)
By iWanna
pa si 5 puta glasao? :lol:

i ja sam Srbin :kosa:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Da, tek posle glasanja sam shvatio da nas ipak ima vise :lol:

Eto, Srbi se kriju na gay-serbia.com, izgleda da je popularnije biti korijander.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by *deni*
Kako se izjasnjavate ?
Na formularima napišem Srbin.
Strancima po forumima kažem "I am from Serbia" i nikad se nisu setili da pitaju da li sam možda neka minority.
Sta ste po nacionalnosti ?
I tu se vraćamo na Denijevu šljapavo napravljenu anketu koja ima kružiće a ne kvadratiće (evo ti Deni 2 (dvojka) za anketu) tako da ne mogu da štikliram tri od ponuđenih deset, a ima ih i koji nisu ponuđeni.
Ono pitanje "a odakle si?" me dovodi do nervnog sloma jer ne znam koju tačno informaciju žele da dobiju tim pitanjem. Otac rođen na jednom mestu gde je imao brojnu familiju (A), putovao po raznim mestima, sreo mamu u mestu D. Mama rođena na drugom mestu B, kad je bila mala putovali su svuda (svaki ujak rođen u različitom mestu), u školu išla u mestu C, kada je bila tinejdžer preselili se u mesto D. Tu se porodica skrasila i mama je posle mnogo godina srela tatu. Pošto u mestu D nije bilo bolnice u kojoj bi mogao da se vrši carski rez, odvezli su nas u mesto E gde sam rođen, onda smo se vratili u mesto D. Tamo smo živeli do pred moj polazak u školu (veliki kulturološki uticaj mamine porodice), onda smo se preselili u Beograd (mesto F; uticaj mamine porodice prestaje sem pri posetama). Često posećivali i tatino rodno mesto (selo A); uglavnom naizmenično svakog vikenda. Išao u osnovnu školu G sa lošom decom i lošim nastavnicima, srednju školu H koja je bila gimnazija (različita kulturna sredina), fakultet (sa raznim ljudima sa raznih strana). Ne smemo zanemariti ni uticaj TV emisija, koje su isto toliko kulturološki uticale na mene kao i real-life osobe.

I onda kad sve ovo prepričaš, ljudi kažu "Uh, a moji i mama i tata su živeli ceo život u istom mestu, i ja sam se tu rodio i išao u školu dok nije bilo vreme za fakultet"
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
omg...ne mogu da verujem... zar je to bitno?
osecam se kao da popunjavam obrazas za fax!!!
:zvezdice: izjasnjavam se kao jugoslovenka... :P
By ...Sitnicava...
Originally posted by Crazy_Bee
omg...ne mogu da verujem... zar je to bitno?
:up:
By Hans
Tata mi je Srbin, mama Crnogorka. Izjashnjavam se kao Srbin. I ne vidim nista lose u tome.
By J...
Originally posted by jukie

Ono pitanje "a odakle si?" me dovodi do nervnog sloma jer ne znam koju tačno informaciju žele da dobiju tim pitanjem.
:up:

Ne osecam se kao pripadnik ni jedne nacije.
Korisnikov avatar
By Dzi
Zashto nema bugarin? :hmm:

bylgarka :indijanac: i tachka :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Darling
Jugosloven, Sumadinac, Vojvodjanin... :kokice:
O cemu ti pricas, covece? Svasta!

:novine:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nista crnogorci, makedonci...? Ti ignorises njihovo postojanje, kao onaj sto je rekao da u njegovoj opstini nema pedera? :D

da si bar stavio "ostalo"...
By Ulix
Nemam nikakav nacionalni identitet.

Glasao sam za Vojvodjanin jer je to ono sto kazem ako me bas nateraju da se odlucim.
A biti Vojvodjanin je biti i Srbin i Madjar i Hrvat i Rumun i Rusin i Rom i Bunjevac... sve to istovremeno. Imati mnogo nacionalnosti, tj. nemati ni jednu.
Korisnikov avatar
By Burak
Moji su rodom iz Crne Gore, po nacionalnosti sam Srbin. Kada bude anketa: regionalna pripadnost, onda stavi Crnogorac, Sumadinac, Hercegovac itd. Budite realni. Kakva je to nacija vojvodjanin? Ajmo sad ovi iz Zemuna na primjer, da ne budu vise Srbi nego Zemunci - nacija zemunac. Nisam nacionalista ali me smara kad neko bilo namjerno bilo iz neznanja mijesa pojmove.
Korisnikov avatar
By Berserker
Ah da, Kretenija... :love:
Letovao sam tamo prošle godine... Pa jbt što je ne ubace tur-agencije u ponudu... :lol:

Lm, ja sam Srbin, a ti Deni si ispao veoma nekulturan što nisi ubacio Crnogorce, Makedonce, Italijane, Grke (ipak nekako komšije), Bugare i Rumune... Rumunu jedan.

et smooooool kok
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!