Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Myto
Mozda si toliko losa u krevetu, da devojka ne moze to da ti kaze, a neprijatno joj je da o tome razgovara sa tobom.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ovo bi bio my next guess - mislim nije frigidna, nema problem sto je leca... ako nije ni ovo je vise ideja nemam :lol:
Korisnikov avatar
By Myto
Bas ovo sto sada radi.
By ...Sitnicava...
Pa, nije mi jasno zašto bi toliko dugo čekala da digne pobunu. Nekako mi se to čini kao nemoguća opcija. Ne znam, kažem, nisam sve ni čitala, ali je očito da se toj maloj mnogo ne tresu gaće oko njihovog problema.
Korisnikov avatar
By scout_finch
me ne mozes da ostanes sa nekim u vezi godinu dana ako je seks los.a i ne moze seks da bude los godinu dana,ipak imas godinu dana da se uvezbas,ne?:lol:
By everythingISboring
...vreme je moj prijatelj, uvek pokaze ono sto treba. Tako da cu ga i ovaj put "sacekati da dodje"...
By iWanna
Originally posted by everythingISboring
...vreme je moj prijatelj, uvek pokaze ono sto treba. Tako da cu ga i ovaj put "sacekati da dodje"...
:up:
By everythingISboring
Originally posted by Myto
Mozda si toliko losa u krevetu, da devojka ne moze to da ti kaze, a neprijatno joj je da o tome razgovara sa tobom.

To je nemoguce, mislim ....do pre 4 meseca smo bili kao zecevi :blush:
Korisnikov avatar
By Myto
I meni se posle nekog vremena prestane dizati na istu osobu. Mozda joj samo treba promena :lol:
Ili ti moras da budes malo mastovitija u krevetu.
By ...Sitnicava...
Vidi njega što je zapeo za krevet kao sumanut! :lol:
Je l' ti lepo devojka rekla da su bile kao zečevi? :lol:
By everythingISboring
Ma i ja sam kao skakavac kad mi se digne, al` sta da mu radim kad me vise ne pali i kad pocnem da ga gledam kao...izjebanog zeca, koji mi postaje prijatelj, vise kao brat, a manje kao seksualni pokretac?
Jbt ja kada imam problem ja lepo kazem....ne mogu da je shvatim pa to ti je. Mada ima ona dosta drugih problema, koji joj zaista ne daju mira...i moguce je da je psihicki opterecena... a to za mastu, tu ne manjkam....zna da sam manijak po tom pitanju :P
Korisnikov avatar
By Khons
e jbg, ja bih onda lepo sela sa njom, razgovarala otvoreno, rekla joj tacno kako se osecam i sta mene muci, pitala nju u cemu je stvar, da mi obrazlozi to njeno vidjenje nase veze i mog ponasanja. ali stvarno iskreno, pa sta god da ima da mi kaze, bez uvijanja.
Korisnikov avatar
By Myto
Ma nahvali ti sebe ovde kao da si nzk virtuoz u seksu. Mislim da si ti seksualno opterecena i da te je devojka provalila.
By everythingISboring
Ma nahvali ti sebe ovde kao da si nzk virtuoz u seksu. Mislim da si ti seksualno opterecena i da te je devojka provalila.
ma ko sebe hvali, vidis da ce me devojka ostaviti na kraju jer joj ne valjam, ko sebe hvali majke ti, trazim savet sta da uradim kako bih saznala o cemu je rec.

Nista sama cu da resim to kako znam. Hvala svima sto ste me iskreno posavetovali.
Korisnikov avatar
By Myto
Idite u labris na savetovanje za lezbejke :lol:
Korisnikov avatar
By Insorcer
kako dani prolaze nasa veza lici na prijateljsku...Da li je ona svesna toga i da li je sama sa sobom to vec shvatila pa meni ne zeli da kaze,ili to ni ona ne zna pa jednostavno nesvesno ispoljava zasicenje.
Ali npr jako je ljubomorna,koga kod pogledam;svaki aspekat moga zivota mora da zna ... i to me zbunjuje, jer prijateljska veza nikada nema takve momente (koliko ja znam).
e pa ima i takvih "prijateljskih" veza, evo npr se meni desilo da je osoba koja sa mnom nije zhelela nishta osim prijateljstva imala potrebu da me svakog dana gleda (nekada i vishe puta) da me zvrcka telefonom, da se duri ukoliko ne zna kada sam ustao, jeo, pio kafu... o izlascima i putovanjima da ne govorim. "A ko ti je ovo?" "..a odakle se poznajete?". Posesivni ljudi su posesivni bilo da su ljubavnici, prijatelji, poslovni saradnici...komshije!

Nije mi obichno da sa nekim budesh toliko i u vezi i da taj neko ne zheli fizichki kontakt sa tobom.

Ja da sam u toj situaciji, prekinuo bih sve vrste kontakata sa takvom osobom...i mozhda bi nakon neshto vremena sve dobilo svoje objashnjenje. Ili bih prosto iznashao nekoga adekvatnijeg.
By everythingISboring
Originally posted by Armand
kako dani prolaze nasa veza lici na prijateljsku...Da li je ona svesna toga i da li je sama sa sobom to vec shvatila pa meni ne zeli da kaze,ili to ni ona ne zna pa jednostavno nesvesno ispoljava zasicenje.
Ali npr jako je ljubomorna,koga kod pogledam;svaki aspekat moga zivota mora da zna ... i to me zbunjuje, jer prijateljska veza nikada nema takve momente (koliko ja znam).
e pa ima i takvih "prijateljskih" veza, evo npr se meni desilo da je osoba koja sa mnom nije zhelela nishta osim prijateljstva imala potrebu da me svakog dana gleda (nekada i vishe puta) da me zvrcka telefonom, da se duri ukoliko ne zna kada sam ustao, jeo, pio kafu... o izlascima i putovanjima da ne govorim. "A ko ti je ovo?" "..a odakle se poznajete?". Posesivni ljudi su posesivni bilo da su ljubavnici, prijatelji, poslovni saradnici...komshije!

Nije mi obichno da sa nekim budesh toliko i u vezi i da taj neko ne zheli fizichki kontakt sa tobom.

Ja da sam u toj situaciji, prekinuo bih sve vrste kontakata sa takvom osobom...i mozhda bi nakon neshto vremena sve dobilo svoje objashnjenje. Ili bih prosto iznashao nekoga adekvatnijeg.

Inace jeste jako posesivna osoba...ali da prekinem svaki kontakt nema smisla jer ja prvo zelim da saznam sta je pa tek onda da delam(ako je moja greska mozda ce mi dobro doci za ubuduce). Brzoplete reakcije nisu pozeljne, jer ipak je ona neko ko je samnom delio sve u poslednjih godinu dana...
Korisnikov avatar
By Delete
Nemoj pogresno da me shvatis, ali se meni cini da kljuc problema lezi u tebi.
Ti zelis da saznas, TEBI smeta, Ti oucavas problem, TI ovo, Ti ono...
Zasto jednostavno ti malo ne bi popustila i prestala da mozgas, nego dozvolila da vreme pokaze svoje?
By everythingISboring
Originally posted by Delete
Nemoj pogresno da me shvatis, ali se meni cini da kljuc problema lezi u tebi.
Ti zelis da saznas, TEBI smeta, Ti oucavas problem, TI ovo, Ti ono...
Zasto jednostavno ti malo ne bi popustila i prestala da mozgas, nego dozvolila da vreme pokaze svoje?
...to i radim, tacnije pokusavam,ali nemam mira.
By J...
everythingISboring, pokazi ti njoj ovu temu da procita da vidi koliko patis zbog nje. :komp:
Korisnikov avatar
By Delete
Onda ti je Myto dao dobar savet, za ono savetovaliste :smeh:
By everythingISboring
Originally posted by Delete
nda ti je Myto dao dobar savet, za ono savetovaliste :smeh:
Daj i da odem tamo kao oni ce mi pomoci... :psiholog: :kakodane:
By pipinveliki
Resiti misteriju zvanu "zena"- nemoguca misija!!!

Posle godinu dana veze cujete od svoje devojke da ona misli da vam je stalo samo do sexa i kaze vam da zeli da joj pokazete da to nije tacno! I evo vec tri meseca ja pokazujem da mi nije stalo samo do toga...trudim se da svaki put ostanem pribrana i ne razmisljam o tome kada duze vreme provodimo zajedno.
Ipak sve bi to bilo ok da je takav nacin dokazivanja ljubavi normalan, a kako vreme odmice, mi se retko i ljubimo, mazimo, vidjamo...

Ja sam razgovarala sa njom o tome i pokusavala da joj objasnim da je to bolestan i veoma nezdrav zahtev za dve osobe koje se vole i seksualno privlace, ali je ona i dalje pri tom zahtevu kao i pri tome da me voli, dok ja postajem nervozna, bezobrazna prema svima, zivcana, nadrndana....svaki izlazak mi se pretvori u svadju...itd.,itd.

Kako resiti problem, a da resenje ne bude prevara - koja ce se sigurno desiti ako se medju nama odnos ne promeni?

rekao bih: "dokazi ti meni meni da ti sex sa mnom nije dosadio, uostalom danas je toliko lako do sexa doci, da posle godinu dana provedenog vremena besmisao je i apsurd tako nesto izgovoriti. nasa veza se zasniva na necem mnogo dubljem i ako ti to isto ne osecas onda definitivno nesto ne stima. e sad ako zelis da mi kazes da ti je potrebno da te ponovo osvojim, onda me ponovo i inspisiri i izazovi. nemoj mi sasipati sumanutu pricu. i kako ja uopste da znam da ti nisi pozelela neku drugu pa samo meni poustas pricu. sex je danas ipak prejeftin da bi se veza zasnivala na njemu. "

i jos bih rekao: " toliko je razlika velika izmedju sex a i vodjenja ljubavi, da ako se ovo sto radimo tebi cini samo kao sex onda to mozda i nije ono pravo! "

i uvredio bih se znacajno :)

eto tako :D

pipin saveta :vegi:
By pipinveliki
jos nesto

ako vam sex ne stima tesko da ce ista stimati tako da bolje smisljaj kako da lepo to zavrsis :shrug:
Korisnikov avatar
By Titja
Ja mislim da samo trazi izgovor za raskid,jer ne ume da bude iskrena... Posle toliko vremena da tako nesto kaze,ne da nema smisla,nego je ocigledno o cemu se radi!
Meni je sex bitan u vezi,nekako ako to ne funkcionise ne ide...
Kad si sa osobom do koje ti je stalo,prema kojoj osecas nesto,privlaci te fizicki,nikako joj ne bi predlozila tako nesto,zar ne!?
By everythingISboring
Originally posted by Titja
Ja mislim da samo trazi izgovor za raskid,jer ne ume da bude iskrena... Posle toliko vremena da tako nesto kaze,ne da nema smisla,nego je ocigledno o cemu se radi!
Meni je sex bitan u vezi,nekako ako to ne funkcionise ne ide...
Kad si sa osobom do koje ti je stalo,prema kojoj osecas nesto,privlaci te fizicki,nikako joj ne bi predlozila tako nesto,zar ne!?
Kako prolaze dani, mislim da njoj samo treba drugarica.....neka od onih "best frendica" sto dele sve sa tobom...jer zaista i ja tako pocinjem da se osecam pored nje, iako nikada takvu drugaricu nisam imala, niti mi je to bilo zanimljivo....

Kaze mi da me voli, javi mi se pred spavanje, kada ustane, kada negde ide...ali mislim da to vise nije ta privlacnost sa pocetka, da je sve na nekom prijateljskom odnosu i potpuno sam sigurna da je ona toga svesna, ali potpuno. Ali ja necu biti ta koja ce joj to reci, dovoljno mi je da sama shvatam na cemu sam i da se ne iznenadim kada mi to saopsti...ako ikada bude...
Prestace i ljubomora polako, sve ce prestati...
By everythingISboring
....osecam se tako bzvze, prazno i :povez: jer ne zelim nista da uradim, zaista ne zelim....od nje ce zavisiti sve.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!