Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Myto
Mozda si toliko losa u krevetu, da devojka ne moze to da ti kaze, a neprijatno joj je da o tome razgovara sa tobom.
Originally posted by MytoJbt ja kada imam problem ja lepo kazem....ne mogu da je shvatim pa to ti je. Mada ima ona dosta drugih problema, koji joj zaista ne daju mira...i moguce je da je psihicki opterecena... a to za mastu, tu ne manjkam....zna da sam manijak po tom pitanju
Ma i ja sam kao skakavac kad mi se digne, al` sta da mu radim kad me vise ne pali i kad pocnem da ga gledam kao...izjebanog zeca, koji mi postaje prijatelj, vise kao brat, a manje kao seksualni pokretac?
Originally posted by Mytoma ko sebe hvali, vidis da ce me devojka ostaviti na kraju jer joj ne valjam, ko sebe hvali majke ti, trazim savet sta da uradim kako bih saznala o cemu je rec.
Ma nahvali ti sebe ovde kao da si nzk virtuoz u seksu. Mislim da si ti seksualno opterecena i da te je devojka provalila.
Originally posted by everythingISboringe pa ima i takvih "prijateljskih" veza, evo npr se meni desilo da je osoba koja sa mnom nije zhelela nishta osim prijateljstva imala potrebu da me svakog dana gleda (nekada i vishe puta) da me zvrcka telefonom, da se duri ukoliko ne zna kada sam ustao, jeo, pio kafu... o izlascima i putovanjima da ne govorim. "A ko ti je ovo?" "..a odakle se poznajete?". Posesivni ljudi su posesivni bilo da su ljubavnici, prijatelji, poslovni saradnici...komshije!
kako dani prolaze nasa veza lici na prijateljsku...Da li je ona svesna toga i da li je sama sa sobom to vec shvatila pa meni ne zeli da kaze,ili to ni ona ne zna pa jednostavno nesvesno ispoljava zasicenje.
Ali npr jako je ljubomorna,koga kod pogledam;svaki aspekat moga zivota mora da zna ... i to me zbunjuje, jer prijateljska veza nikada nema takve momente (koliko ja znam).
Originally posted by ArmandOriginally posted by everythingISboringe pa ima i takvih "prijateljskih" veza, evo npr se meni desilo da je osoba koja sa mnom nije zhelela nishta osim prijateljstva imala potrebu da me svakog dana gleda (nekada i vishe puta) da me zvrcka telefonom, da se duri ukoliko ne zna kada sam ustao, jeo, pio kafu... o izlascima i putovanjima da ne govorim. "A ko ti je ovo?" "..a odakle se poznajete?". Posesivni ljudi su posesivni bilo da su ljubavnici, prijatelji, poslovni saradnici...komshije!
kako dani prolaze nasa veza lici na prijateljsku...Da li je ona svesna toga i da li je sama sa sobom to vec shvatila pa meni ne zeli da kaze,ili to ni ona ne zna pa jednostavno nesvesno ispoljava zasicenje.
Ali npr jako je ljubomorna,koga kod pogledam;svaki aspekat moga zivota mora da zna ... i to me zbunjuje, jer prijateljska veza nikada nema takve momente (koliko ja znam).
Nije mi obichno da sa nekim budesh toliko i u vezi i da taj neko ne zheli fizichki kontakt sa tobom.
Ja da sam u toj situaciji, prekinuo bih sve vrste kontakata sa takvom osobom...i mozhda bi nakon neshto vremena sve dobilo svoje objashnjenje. Ili bih prosto iznashao nekoga adekvatnijeg.
Originally posted by Delete...to i radim, tacnije pokusavam,ali nemam mira.
Nemoj pogresno da me shvatis, ali se meni cini da kljuc problema lezi u tebi.
Ti zelis da saznas, TEBI smeta, Ti oucavas problem, TI ovo, Ti ono...
Zasto jednostavno ti malo ne bi popustila i prestala da mozgas, nego dozvolila da vreme pokaze svoje?
Originally posted by DeleteDaj i da odem tamo kao oni ce mi pomoci...
nda ti je Myto dao dobar savet, za ono savetovaliste![]()
Originally posted by everythingISboring
Resiti misteriju zvanu "zena"- nemoguca misija!!!
Posle godinu dana veze cujete od svoje devojke da ona misli da vam je stalo samo do sexa i kaze vam da zeli da joj pokazete da to nije tacno! I evo vec tri meseca ja pokazujem da mi nije stalo samo do toga...trudim se da svaki put ostanem pribrana i ne razmisljam o tome kada duze vreme provodimo zajedno.
Ipak sve bi to bilo ok da je takav nacin dokazivanja ljubavi normalan, a kako vreme odmice, mi se retko i ljubimo, mazimo, vidjamo...
Ja sam razgovarala sa njom o tome i pokusavala da joj objasnim da je to bolestan i veoma nezdrav zahtev za dve osobe koje se vole i seksualno privlace, ali je ona i dalje pri tom zahtevu kao i pri tome da me voli, dok ja postajem nervozna, bezobrazna prema svima, zivcana, nadrndana....svaki izlazak mi se pretvori u svadju...itd.,itd.
Kako resiti problem, a da resenje ne bude prevara - koja ce se sigurno desiti ako se medju nama odnos ne promeni?
Originally posted by TitjaKako prolaze dani, mislim da njoj samo treba drugarica.....neka od onih "best frendica" sto dele sve sa tobom...jer zaista i ja tako pocinjem da se osecam pored nje, iako nikada takvu drugaricu nisam imala, niti mi je to bilo zanimljivo....
Ja mislim da samo trazi izgovor za raskid,jer ne ume da bude iskrena... Posle toliko vremena da tako nesto kaze,ne da nema smisla,nego je ocigledno o cemu se radi!
Meni je sex bitan u vezi,nekako ako to ne funkcionise ne ide...
Kad si sa osobom do koje ti je stalo,prema kojoj osecas nesto,privlaci te fizicki,nikako joj ne bi predlozila tako nesto,zar ne!?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!