Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by DeletePa i ja nisam podrazumevala da ako kazem da cu biti u vezi bez seksa da ce to trajno biti jedina veza u mom zivotu.
Cim si ti nama otvorila ovakvu temu, pokazala si koliko ti je stalo do sexa![]()
Pitaj ti nju da li bi se ona ljutila da ti imas sex sa drugim ljudima, a da vi i dalje ostanete u vezi. Mislimd a bi joj na taj nacin dokazala da nisi sa njom samo zbog seksa.
Originally posted by DeleteNe mogu recima da iskazem sta osecam prema tebi, pa cu pokusati smajlijem
Cim si ti nama otvorila ovakvu temu, pokazala si koliko ti je stalo do sexa![]()
Pitaj ti nju da li bi se ona ljutila da ti imas sex sa drugim ljudima, a da vi i dalje ostanete u vezi. Mislim da bi joj na taj nacin dokazala da nisi sa njom samo zbog seksa.
Originally posted by everythingISboring
Resiti misteriju zvanu "zena"- nemoguca misija!!!
Posle godinu dana veze cujete od svoje devojke da ona misli da vam je stalo samo do sexa i kaze vam da zeli da joj pokazete da to nije tacno! I evo vec tri meseca ja pokazujem da mi nije stalo samo do toga...trudim se da svaki put ostanem pribrana i ne razmisljam o tome kada duze vreme provodimo zajedno.
Ipak sve bi to bilo ok da je takav nacin dokazivanja ljubavi normalan, a kako vreme odmice, mi se retko i ljubimo, mazimo, vidjamo...
Ja sam razgovarala sa njom o tome i pokusavala da joj objasnim da je to bolestan i veoma nezdrav zahtev za dve osobe koje se vole i seksualno privlace, ali je ona i dalje pri tom zahtevu kao i pri tome da me voli, dok ja postajem nervozna, bezobrazna prema svima, zivcana, nadrndana....svaki izlazak mi se pretvori u svadju...itd.,itd.
Kako resiti problem, a da resenje ne bude prevara - koja ce se sigurno desiti ako se medju nama odnos ne promeni?
Originally posted by scout_finchNe, kod nekog ne sporim mozda je samo to razlika
pa ako nemate seks,ako vise gotovo da nema fizickog kontakta,onda je to samo obicno prijateljsvo.ja imam recimo takav odnos sa drugaricama.ne ljubimo se,ne mazimo se(dobro,mozda ponekad:smeh: ),i definitivno nemamo seks. pitaj je da li zeli da budete prijatelji. jer,valjda su te stvari one koje prave razliku izmedju prijateljsva i ljubavne veze.upravo taj fizicki deo odnosa,ne?![]()
a opet, mozda sam sad mnogo lupila:neznam:![]()
Originally posted by Hys.I ja se cesem po glavi za sve ovo sto mi se desava...jer nemam pojma sta je sa njom, govori mi da me voli, a sa druge strane je uopste ne poznajem,sve joj smeta,stalno je nervozna......i sizim,jer nju kada pitam, ona ne zeli da pricamo o tome i taj razgovor vesto izbegava.....
Nece da ima seks, a tebi ne da ga imas sa drugima, a ti to osecas kao potrebu.
A da nije malkice sebicna ona, a?![]()
Originally posted by bas bleuAAAAA
a mozda ona prvo da prelomi da li uopste hoce da spava s devojcicama... just a thought
Originally posted by ...Sitnicava...
Pročitala sam samo uvodni post, ali mi se njen se zaključak da si sa njom samo zbog sexa čini kao opasan izgovor za neki veći problem.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!