Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by jenny
slazem se sa Delete!
:hug:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Darling
:rotflmao: Surovo genijalno!
Ume takva da bude Dilitushica :)
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ja bih joj rekla ako ti mislis da smo godinu dana zajedno samo zbog sexa blago meni sa kim sam do sada bilau vezi..i raskinula bih.I nasla dewojku/decka koji mi ne bi postavljali tako debilne zahteve nakon GODINU dana veze.
Izvini ako sam malo gruba ustala sam rano pa.. :grin: :harmonika:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ako posle toliko vremena ostaje prostora za takvo pitanje, onda nemas zelju ili ne osecas potrebu da partnerki iskazujes emocije sitnim znacima paznje... npr ja to ocekujem dokle god sam u vezi.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Delete
Cim si ti nama otvorila ovakvu temu, pokazala si koliko ti je stalo do sexa :)

Pitaj ti nju da li bi se ona ljutila da ti imas sex sa drugim ljudima, a da vi i dalje ostanete u vezi. Mislimd a bi joj na taj nacin dokazala da nisi sa njom samo zbog seksa.
Pa i ja nisam podrazumevala da ako kazem da cu biti u vezi bez seksa da ce to trajno biti jedina veza u mom zivotu.

Eto poliamorije :grouphug: :klap: Cak ja mislim da je mozda jednostavnije kad je u jednoj vezi naglasak na duhu a u drugoj na seksu nego kad su svi elementi u svim vezama prisutni i neophodni.

Nego nisam shvatila da je ovo tema o poliamoriji ili otvorenim vezama, pa nisam razradjivala dalje... ;)
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by Delete
Cim si ti nama otvorila ovakvu temu, pokazala si koliko ti je stalo do sexa :)

Pitaj ti nju da li bi se ona ljutila da ti imas sex sa drugim ljudima, a da vi i dalje ostanete u vezi. Mislim da bi joj na taj nacin dokazala da nisi sa njom samo zbog seksa.
Ne mogu recima da iskazem sta osecam prema tebi, pa cu pokusati smajlijem :love:
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa ako nemate seks,ako vise gotovo da nema fizickog kontakta,onda je to samo obicno prijateljsvo.ja imam recimo takav odnos sa drugaricama.ne ljubimo se,ne mazimo se(dobro,mozda ponekad:smeh: ),i definitivno nemamo seks. pitaj je da li zeli da budete prijatelji. jer,valjda su te stvari one koje prave razliku izmedju prijateljsva i ljubavne veze.upravo taj fizicki deo odnosa,ne? :nesiguran:
a opet, mozda sam sad mnogo lupila:neznam::lol:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by everythingISboring
Resiti misteriju zvanu "zena"- nemoguca misija!!!

Posle godinu dana veze cujete od svoje devojke da ona misli da vam je stalo samo do sexa i kaze vam da zeli da joj pokazete da to nije tacno! I evo vec tri meseca ja pokazujem da mi nije stalo samo do toga...trudim se da svaki put ostanem pribrana i ne razmisljam o tome kada duze vreme provodimo zajedno.
Ipak sve bi to bilo ok da je takav nacin dokazivanja ljubavi normalan, a kako vreme odmice, mi se retko i ljubimo, mazimo, vidjamo...

Ja sam razgovarala sa njom o tome i pokusavala da joj objasnim da je to bolestan i veoma nezdrav zahtev za dve osobe koje se vole i seksualno privlace, ali je ona i dalje pri tom zahtevu kao i pri tome da me voli, dok ja postajem nervozna, bezobrazna prema svima, zivcana, nadrndana....svaki izlazak mi se pretvori u svadju...itd.,itd.

Kako resiti problem, a da resenje ne bude prevara - koja ce se sigurno desiti ako se medju nama odnos ne promeni?

Sve nezdravo treba lechiti! Raskid i novi zhivot. :zakljucano:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Prvo pitanje jeste: Da li si ti njoj davala dovoljno ljubavi i paznje i da li si to pokazivala dovoljno? Mozda je njena zelja da nemate sex proizisla bas iz toga, sto se ti nisi dovoljno emotivno davala ili si se davala u svojim granicama, a njoj je to premalo... Razmisli o tome...

Ako to nije u pitanju, onda je vrlo moguce da ona trazi dlaku u jajetu...

Zbog čega insistirati na vezi bez sexa? To nikada necu razumet i potpuno je besmisleno i mogu podvesti pod izivljavanje te osobe koja navodno nece sex (osim ako ne postoje neki zaista opravdani razlozi kao npr. bolest)! Sex je sastavni deo neke veze, kao i sve ostalo..

Ali je isto tako i problem da se sexualne zelje i libida partnera usklade, ako je veliki nesklad u pitanju tesko se resava i moze da rezultira velikim razmiricama i problemima u vezi.. Moguce je da to kod vas postoji raskorak imedju vasih libida...
Korisnikov avatar
By Khons
meni ovo "posle godinu dana" najvise bode oci. ne znam za druge ali to mi je prilican period. 'ajde da je posle dva-tri meseca, pa i da kaze neko "e, vidim da bi ti samo sex, bla bla" pa nesto tu i da se pokusa, ali kad dogura do godinu dana pa s neba pa u rebra....ne znam. Slazem se sa Val.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by scout_finch
pa ako nemate seks,ako vise gotovo da nema fizickog kontakta,onda je to samo obicno prijateljsvo.ja imam recimo takav odnos sa drugaricama.ne ljubimo se,ne mazimo se(dobro,mozda ponekad:smeh: ),i definitivno nemamo seks. pitaj je da li zeli da budete prijatelji. jer,valjda su te stvari one koje prave razliku izmedju prijateljsva i ljubavne veze.upravo taj fizicki deo odnosa,ne? :nesiguran:
a opet, mozda sam sad mnogo lupila:neznam: :lol:
Ne, kod nekog ne sporim mozda je samo to razlika ;) Ali kod drugog mogu biti mnoge druge razlike...

Da je seks obavezan sadrzaj partnerskih odnosa mnogi heteroseksualni bracni partneri bi bili prijatelji... a sumnjam da oni sebe tako dozivljavaju a i da ih mi tako dozivljavamo kad ih susretnemo (a javlja mi se da ih susrecemo svakog dana :lol: )...
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam cula to vec par puta, doduse ne sa tako drasticnim posledicama. I bivalo je poprilicno istine u tome, mada nije bilo skroz istina, i uglavnom ni sama nisam znala tad. Kad se s nekim samo jebem, onda sam toga svesna, ali kada se sa nekim pretezno jebem, onda, jebes ga, ne mogu da izvagam, mislim ja sam u stanju da izmastam stosta i da budem u nekoj svojoj veseloj viziji radije nego u realnosti.

Ne znam. Cinjenica je sledeca: u svakoj vezi kolicinu sexa koji ce se imati odredjuje osoba sa manjim libidom. Pa kom obojci, kom opanci.

Nije fer, ali tako je. Taj kome se ne jebe - njemu se ne jebe i s njim je to ok, a ti mozes da pokusas da ga zavodis,apelujes, molis, ucenjujes, sta god, mozda ce imati sex kad im se ne sexa, ali taj sex ce biti govno. Misilim mozes ti da zakukas 'a sta je sa mojim potrebama' i ta osoba da bude voljna da ti ih zadovolji, ali ako joj se ne sexa onako istinski, dzabe. I taj fenomen dobro razumem, jer sam uglavnom imala veci libido od ljudi s kojima sam bila, ili priblizno isti, a ima i druga stvar, meni se ima sex po defaultu, pa tek onda na pola puta skontam da sam umorna, ili sta god, pa da u stvari ni ne bi trebalo da imam sex, prosto cak i kad je meni libido u banani ja to ne znam dok nisam debelo u sexu.

Ali ovo posle godinu dana. :nerd: Ne znam, i ja bih bila zbunjena, veoma. Kontam da bi mi proradile i kojekakve nesigurnosti usput. Mislim teshko je razgraniciti da li je to neciji bug, pa je taj neko uprkos svemu nesiguran u to sto osecas prema njemu, ili je ta osoba dozivela lesbian bed death onako solo, ili te prosto vuce za nos jer moze. Uglavnom, osecala bih se veoma posrano i verovatno bih pocela da registrujem dekoltee okolo, ma koliko nevoljna da svrljam. Ne znam, treba biti taj s manjim libidom pa razumeti te neke stvari.

Anyways, nemam nikakav pametan savet. Kad bih umela da ishendlam takvu situaciju bila bih mudrac. :deda:
Korisnikov avatar
By Khons
pa sta znam, meni je sex bitan u vezi. kvalitet pre kvantiteta, svakako, ali ne moze da ga nema u potpunosti (mozda na pocetku i nije toliki problem da se ceka, da se ne zuri). ali opet, meni je ovo "posle godinu dana" (moram opet, jbg) stvarno too much. m.. je rekla to sto sam mislila. bila bih jako zbunjena jer ne bih znala da li joj je tako odjednom dunulo ili ona to misli poslednjih godinu dana....u slucaju ovog drugog svakako bi bilo raskida jer stvarno ne mogu da razumem da neko ne nadje za shodno da to kaze cim primeti da mu/joj nesto smeta.
By everythingISboring
Sve to sto ste naveli meni prolazi kroz glavu, bezbroj pitanja bez konkretnog odgovora!
Ali na sve moguce posredne nacine se trudim da izvucem o cemu je rec. P.S. Deo te krivice je u meni-ne pokazujem dovoljno da mi je stalo do nje, i mislim da zaista zeli da se oseti vise voljenom....a ja znam da budem tako hladna :( .

Hvala vam na savetima, mislim da je vecim delom ipak moja krivica...pokusacu da to ispravim i ucinim je srecnom.
Korisnikov avatar
By bas bleu
a sta ako ti je devojka samo frigid old bitch?
here's a news flash - mozda uopste ti nisi problem.
By everythingISboring
kako dani prolaze nasa veza lici na prijateljsku...Da li je ona svesna toga i da li je sama sa sobom to vec shvatila pa meni ne zeli da kaze,ili to ni ona ne zna pa jednostavno nesvesno ispoljava zasicenje.
Ali npr jako je ljubomorna,koga kod pogledam;svaki aspekat moga zivota mora da zna ... i to me zbunjuje, jer prijateljska veza nikada nema takve momente (koliko ja znam).
By everythingISboring
@Delete - kada bih spomenula sex sa drugima mislim da mi ne bi dala nijednu da pogledam :P
Korisnikov avatar
By Hys.
Nece da ima seks, a tebi ne da ga imas sa drugima, a ti to osecas kao potrebu.
A da nije malkice sebicna ona, a? :nerd:
By everythingISboring
Originally posted by Hys.
Nece da ima seks, a tebi ne da ga imas sa drugima, a ti to osecas kao potrebu.
A da nije malkice sebicna ona, a? :nerd:
I ja se cesem po glavi za sve ovo sto mi se desava...jer nemam pojma sta je sa njom, govori mi da me voli, a sa druge strane je uopste ne poznajem,sve joj smeta,stalno je nervozna......i sizim,jer nju kada pitam, ona ne zeli da pricamo o tome i taj razgovor vesto izbegava.....
Korisnikov avatar
By bas bleu
a mozda ona prvo da prelomi da li uopste hoce da spava s devojcicama... just a thought
By everythingISboring
Originally posted by bas bleu
a mozda ona prvo da prelomi da li uopste hoce da spava s devojcicama... just a thought
AAAAA :D nije to problem.
By ...Sitnicava...
Pročitala sam samo uvodni post, ali mi se njen se zaključak da si sa njom samo zbog sexa čini kao opasan izgovor za neki veći problem.
By everythingISboring
Dala sam joj do znanja da sam primetila da nesto nije u redu, i trudim se da svaki komentar bude dvosmislen i povezan sa nasim udaljavanjem...izvuci cu iz nje nesto...doci ce vreme kada ce joj nesto zasmetati i zelece sama da prica o tome.
By everythingISboring
Originally posted by ...Sitnicava...
Pročitala sam samo uvodni post, ali mi se njen se zaključak da si sa njom samo zbog sexa čini kao opasan izgovor za neki veći problem.

I meni se cini zato i pravim paniku...jer jebeno ne mogu da shvatim staaa!!!:testerica:
By ...Sitnicava...
Ako ona ne može da te ispoštuje toliko da ti iskreno i otvoreno kaže šta je problem, vozi ti dalje. Nisi mazohista da se upinješ u nešto što je za drugoga toliko "vredno" da ne može da pronađe volju i energiju za jedan razgovor. Pih!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!