Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Hys.Naravno, ne verujem da ima nekog bas takvog...
Ja sam shvatila da ima kapacitet da volim vise od jednog odavno, a mislim da mogu i vise od dvoje- Nisam jos srela nekog kao ja. Mislim, u BAS takvom aranzmanu.
..
Originally posted by Lepa Krepasad jos ispade da je u pitanju neka aktiviskinja...
mnogo ste bre, deco, konzervativni.
devojka ima pravo da bude s kim hoće i kako hoće, a bogami i da piše šta hoće. umesto da vam bude drago što se neko usudio da govori o homoseksualnosti u tako homofobičnoj sredini kao što je srednja škola, vi reagujete kao najgori homofobi. ne valja vam pos'o.
Originally posted by hlaefdigeObozavam te
jooooooooooooooj.....hocemo mi opet o ovome??!!!
hajde...ovaj...to moze, postoji, funkcionise...fora je da svi sve znaju i eto!
bila sam u situaciji da volim dve osobe (decaka i devojcicu) u isto vreme, ali to nije moglo da funkcionise na taj nacin jer njih dvoje nisu bas bili potpuno iskreni prema sebi (a ni prema meni, for that matter)...
Originally posted by horus.Pa ako su licne teme onda valjda pise o licnim osecanjima? Kad sam ja bila u skoli (do duse to bese davno, ali ne verujem da se nesto u tome menjalo) kad bude neka licna tema svi su (ja prva) pisali o ljubavi, tj decacima i devojcicama suprotnog pola... Ako se to smatra uobicajenim i niko u tome ne vidi egzibicionizam koji treba da se leci, sto bi to video u njenoj vezi sa deckom i sa deckom?Originally posted by Lepa Krepasad jos ispade da je u pitanju neka aktiviskinja...
devojka ima pravo da bude s kim hoće i kako hoće, a bogami i da piše šta hoće. umesto da vam bude drago što se neko usudio da govori o homoseksualnosti u tako homofobičnoj sredini kao što je srednja škola, vi reagujete kao najgori homofobi. ne valja vam pos'o.![]()
preterano iznosenje svoje intime u javnost se podvodi pod egzibicionizam ravan fetisizmu i leci se godinama...![]()
Originally posted by Hys.Slicno kao gore, ako postoji 235 tema sa temom vernosti, raskida, prevare i tome slicno u monogamnim vezama zasto ne bi postojalo i vise tema o biseksualnosti ili poliamoriji a ne da se spajaju u jednu? Uostalom nisu iste, jedna govori o imanju decaka i devojaka uopste, jedna u isto vreme itd.
a da se spoje ostalih 20 tema sa ovom?
Originally posted by UlixJa tu negde stojim. mada cak i ne mislim da bih se jednom posvetila manje (jer ako je nesto vece a nesto manje, ja cu se zadovoljiti samo vecim), nego da se oboma ne bih posvetila dovoljno. Mislim, desavalo se meni da budem zaljubljena i u 5 devojaka istovremeno, pa sam izabrala jednu.
Ne vidim zasto takva jedna veza ne bi mogla da funkcionise samo je, naravno, uslov da svi znaju na cemu su i da je svima jasno na kakve uslove pristaju ulazeci u takav jedan trougao.
Sto se mene tice, mislim da ne bih mogao da se snadjem u tome. Ne vidim da mogu da volim dvoje ljudi jednakim intenzitetom ili na isti nacin, pa bi tako nuzno nekoga doveo u neugodnu situaciju da se oseca zapostavljenim. A ako vec treba da budem sa dvoje ljudi istovremeno, onda ne bih smeo da zapostavljam jedno od njih. I naravno, ne bih ni sam zeleo da se osetim izostavljenim u jednom trenutku, a mogu da zamislim jedno milion situacija u kojima bi se to moglo dogoditi.
Ali to sam ja. Verujem da postoje ljudi koji mogu da budu u ovakvim vezama, i meni je to veoma zanimljivo.
PS
Ako neko nije gledao film Vicky Cristina Barcelona, neka to odmah ucini.![]()
Originally posted by Dinatotally agree
Ali htedoh reci da me u svakom slucaju niko ne poseduje i da imam stalno neke ljude i bavljenja i interesovanja. I nikad pa makar bila jedna osoba nemam nameru da je gledam po ceo dan, niti da joj usmeravam sva svoja osecanja... Ja vise vidim da je partnerstvo kad mozemo da se pratimo u svemu tome,
Originally posted by DinaOf kors, naravno da me ne poseduje neko, nit ocekuje da budem s njim 24/7 (sve i da ocekuje, ne bih ni htela ni mogla, niti bih mogla da neko od mene ocekuje). Prosto smatram da ja nemam ni dovoljno nerava, ni vremena, ni motivacije da gradim paralelno dva odnosa takve vrste. Naravno da ne mislim da sam time sto sam u vezi uskracena da volim nekog drugog, ni da su mi kapaciteti za to iscrpljeni, naprotiv, volim razne ljude, na razne nacine. Ali postoji samo jedna osoba s kojom sam odlucila da gradim odredjenu vrstu odnosa koji ukljucuje i prijateljstvo i romanticnu i seksualnu komponentu, i vise od toga, mnogo vise.
A kad je to dovoljno posvecivanje, kako izgleda?
Ja inace imam fax, posao, sestru, prijatelje, razna interesovanja, forum, fb... ispada sta sve napisah a ima toga jos, da ne mogu ni jednoj osobi da se posvetim a kamoli dvemaAli htedoh reci da me u svakom slucaju niko ne poseduje i da imam stalno neke ljude i bavljenja i interesovanja. I nikad pa makar bila jedna osoba nemam nameru da je gledam po ceo dan, niti da joj usmeravam sva svoja osecanja... Ja vise vidim da je partnerstvo kad mozemo da se pratimo u svemu tome, sem toga (slobodni) muz je prva osoba koja zna sve bitno o mojim prijateljima, dogadjanjima na faxu i poslu, ali i o tome ko mi se svidja, sta planiram na tom planu itd.
Originally posted by Dinanije egzibicionizam u tome sto ima decka i devojku, vec sto pise o tome...Originally posted by horus.Pa ako su licne teme onda valjda pise o licnim osecanjima? Kad sam ja bila u skoli (do duse to bese davno, ali ne verujem da se nesto u tome menjalo) kad bude neka licna tema svi su (ja prva) pisali o ljubavi, tj decacima i devojcicama suprotnog pola... Ako se to smatra uobicajenim i niko u tome ne vidi egzibicionizam koji treba da se leci, sto bi to video u njenoj vezi sa deckom i sa deckom?Originally posted by Lepa Krepasad jos ispade da je u pitanju neka aktiviskinja...
devojka ima pravo da bude s kim hoće i kako hoće, a bogami i da piše šta hoće. umesto da vam bude drago što se neko usudio da govori o homoseksualnosti u tako homofobičnoj sredini kao što je srednja škola, vi reagujete kao najgori homofobi. ne valja vam pos'o.![]()
preterano iznosenje svoje intime u javnost se podvodi pod egzibicionizam ravan fetisizmu i leci se godinama...![]()
Originally posted by horus.
nije egzibicionizam u tome sto ima decka i devojku, vec sto pise o tome...
Originally posted by Lepa Krepaaj sad...Originally posted by horus.
nije egzibicionizam u tome sto ima decka i devojku, vec sto pise o tome...
reče dina:
kad bude neka licna tema svi su (ja prva) pisali o ljubavi, tj decacima i devojcicama suprotnog pola... Ako se to smatra uobicajenim i niko u tome ne vidi egzibicionizam koji treba da se leci, sto bi to video u njenoj vezi sa deckom i sa deckom?
a ti postavljaš ovo pitanje tačno ispod tog citata, hm?
Originally posted by sleepingsunKad se zaljubim onda za mene postoji samo ta osoba u koju sam se zaljubila, bila to devojka bili decko. Znaci, zaljubljujem se u osobu, ne u pol. Tako da mi srce i telo ne traze oboje. Cak i da se desi ljubav prema nekome u trenutku kada imam vezu, izvagala bih koga vise zelim pored sebe, paralelne veze ne podrzavam.
Jel imao ko od vas potrebu da bude u vezama i sa deckom i sa dewojkom u isto vreme>?Tipa da ste bi ili sta vec:zen: i da upoznate ekstra dewojku,i pocnete vezu...a posle toga da upoznate ekstra lika..i necete ni od njega da odustanete jer vam i telo i srce hoce oboje.Da li nastavljati tu paradu i koliko?I kako pomiriti tu dvojnost u sebi ako tog trenutka postoji...ne kazem ovo za mene vec znam par ljudi pa pitam...jel u redu imati paralelne veze..a iko jeste zasto?![]()
Originally posted by E. M. O.Originally posted by Lepa KrepaSta, bre, neka?!
neka je, mašala.![]()
Ajde, sto, guska to trpi, ali da svi citaju koliko je glupa.![]()
![]()
Originally posted by LordOfSexOriginally posted by DeleteOriginally posted by Darling
Devojka se voli i sve sto ide uz to, decko se samo kresne po potrebi....![]()
![]()
![]()
C c c c c c....
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!