Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By sleepingsun
mislim da je ovde mislio na to sto je napisala sastav o tome a ne na samu vezu:freddy:
Korisnikov avatar
By Blady
Imala... ali nije mi bas nesto dugo odnos trajao, na kraju sam se odlucila za devojku, jel je prestalo interesovanje za tipa :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by E. M. O.
neka je, mašala. :)
Sta, bre, neka?!
Ajde, sto, guska to trpi, ali da svi citaju koliko je glupa. :qqlele: :gubitnik:
osoba koja nije u klasičnoj monogamnoj vezi je automatski glupa?
Mislio sam, kao sto rece sleepingsun, da je glupa sto je to napisala i dala svima da to vide. Neka ona radi sta hoce, ali neka to zadrzi za sebe, jer ce se u suprotnom desiti ono sto se upravo desava. Tj. neko ce reci drugarici, ona drugoj, ova druga trecoj i, eto njene price na forumu.
Korisnikov avatar
By Hys.
neka je, mašala. :)
Sta, bre, neka?!
Ajde, sto, guska to trpi, ali da svi citaju koliko je glupa. :qqlele: :gubitnik:
osoba koja nije u klasičnoj monogamnoj vezi je automatski glupa?
Mislio sam, kao sto rece sleepingsun, da je glupa sto je to napisala i dala svima da to vide. Neka ona radi sta hoce, ali neka to zadrzi za sebe, jer ce se u suprotnom desiti ono sto se upravo desava. Tj. neko ce reci drugarici, ona drugoj, ova druga trecoj i, eto njene price na forumu.
Pa?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
mnogo ste bre, deco, konzervativni.
devojka ima pravo da bude s kim hoće i kako hoće, a bogami i da piše šta hoće. umesto da vam bude drago što se neko usudio da govori o homoseksualnosti u tako homofobičnoj sredini kao što je srednja škola, vi reagujete kao najgori homofobi. ne valja vam pos'o.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ko je to rekao?Naravno da ima pravo to i jeste i poenta teme..ali je jebeno kada outuje nekog jos i 2 ko moze da najebe zbog toga u skoli.:mjuza:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
pa ne bih rekla da se komentar na to odnosio. prvo je bila "guska što trpi", a onda je "dozvolila da drugi pročitaju kako je glupa". o autovanju ni reči.
Korisnikov avatar
By Hys.
devojka ima pravo da bude s kim hoće i kako hoće, a bogami i da piše šta hoće. umesto da vam bude drago što se neko usudio da govori o homoseksualnosti u tako homofobičnoj sredini kao što je srednja škola, vi reagujete kao najgori homofobi. ne valja vam pos'o.
Aj rili rili lajk ju :cvece:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Hys.
Aj rili rili lajk ju :cvece:
:zeka:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa i ja sam govorio i, sta sam od toga dobio? Sipku u glavu.
A, po meni, i jeste guska, ja nikada ne bih mogao da budem u takvoj vezi. Mislim na to da me ta osoba s nekim vara, pol je nebitan.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Pa i ja sam govorio i, sta sam od toga dobio? Sipku u glavu.

na ovo sam i mislila.Nek ona ima vezu kaku oce sve dok 2 ne dobijaju batine zbog toga:happysmoke:

EMO sad bih nesto uradila tim sto su te udarili...:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
žao mi je zbog toga. i nemoj da se uvrediš, ali ne vidim kakve to veze ima s ovim slučajem?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa zar ne rece da treba o tome govoriti? Eto ja sam govorio, doduse, davno to bese i ti vise nisu s nama (izbaceni, ne umrli) ali to dobijas kada ne razmisljas o posledicama, a ona to nije ucinila. Ko zna kakve je sve probleme stvorila tom decku. A ni on nije cvecka, oce da se jebe a da mu ne udje. Neka se odluci za jedno od to dvoje, a ne da ih oboje pravi budalama.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
tako je...
e kad smo vec poceli sa like/ovima
i like u:cvece:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
pa pogledaj...seka:trach:

nadam se da me sad ne volis manje:andjelak:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ma ne, ja sam oduvek zeleo jednu seku. Starija ili mladja?
Sada nam samo jos jedan bata fali pa smo, taman, za temu.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hahahahahahah :pucaodsmeha:

starija seka,ja sam 84.Taman cu da te pazim kao malog batu..da te vise niko nikada ne udari,vec samo da te wole. :kiss: :dancing:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa bitno da me ti volis. :klap:
A ima li seka Space ili Face? (send na u2u)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Pa zar ne rece da treba o tome govoriti? Eto ja sam govorio, doduse, davno to bese i ti vise nisu s nama (izbaceni, ne umrli) ali to dobijas kada ne razmisljas o posledicama, a ona to nije ucinila. Ko zna kakve je sve probleme stvorila tom decku. A ni on nije cvecka, oce da se jebe a da mu ne udje. Neka se odluci za jedno od to dvoje, a ne da ih oboje pravi budalama.

ja ti, zapravo, rekoh da svojim komentarima staješ na stranu tih koji su te fizički napali. njima i jeste cilj da više niko nikad ne progovori o homoseksualnosti, jer oni to ne žele da slušaju.
a to što je devojka možda nekog autovala je druga priča o kojoj, budimo pošteni, na početku ove rasprave uopšte nije bilo reči. ti si očito skandalizovan njihovim odnosom zato što uključuje troje, a ne dvoje ljudi. pomenutu omladinu ne poznajem, pa ne znam kako i šta su se dogovorili; iz onoga što sam ja pročitala, taj aranžman, budući da je neskriven i otvoren, bi lako mogao biti dobrovoljan i dogovoren, u kom slučaju se ne može nazvati varanjem ili pravljenjem budalama.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja i mislim da se o tome treba govoriti, ali planski. Morano razmisliti o tome sto govorimo, pre nego sto izgovorimo. Ja sam u tom trenutku bio ljut i razocaran jer je neko izdao moje poverenje i rekao neke svari, ne razmivsli o posledicama. Opet bih uradio to isto, ali na drugaciji nacin. Evo linkova pa vidi o cemu pricam, mada ovo o cemu govorim nije napisano:
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 147&page=2
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=37321
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Meni to zvuci jako interesantno. :D
Jednom davno sam pokusao tako nesto ali puklo je zbog moje nepotpune neiskrenosti i kukavicluka.
Ako bih ponovo pokusao tako nesto od pocetka bi oba partnera znala sve. Ne znam da li bi tako nesto opstalo ali sigurno bih pokusao da imam priliku.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam shvatila da ima kapacitet da volim vise od jednog odavno, a mislim da mogu i vise od dvoje- Nisam jos srela nekog kao ja. Mislim, u BAS takvom aranzmanu.

Ma ne znam....

Lm, za decu koja ne znaju, Hys ima muza i zenu.

I tako...

Ma idem da spavam, this makes me depressed :sigh:
Korisnikov avatar
By m..
Oni su verovatno zanemarili cinjenicu da skola, za razliku od foruma, nema pravilnik sa clanom o outovanju trecih lica. :rotflmao:

Ne znam, ako neko ima emocionalni kapacitet da se posveti oboma, ok. Ja cisto sumnjam da bih ikad mogla da budem sa dve zene istovremeno, ali znam da bih mogla da imam sex. Ova unija skupova izmedju mene i dvoje ljudi bi ostavila malo prostora za mene.
Korisnikov avatar
By Das Ich
mislim da je najbitnije da sve osobe u vezi znaju na cemu su, pa ko voli nek izvoli...malo je ljudi koji mogu tako da funkcionisu, bar potpuno iskreno i otvoreno...zanimljivo je koliko okolina tj ova nasa zajednica to osudjuje i gleda sa omalovazavanjem i nekim nipodastavanjem (mislim na situaciju kada recimo vide tri devojke u klubu i shvate da su u otvorenoj vezi tj da se ljube naizmenicno) a onda te iste osobe odu pa lepo to urade nekom iza ledja i ne znam kako im uspe aii ubede sebe da su jako moralne i da je to iz nekih visih ciljeva (naravno mislim na neke ljude, ne generalizujem, ima tu sad razlicitih kombinacija)
a nikada mi nece biti jasan stav koji nije trebalo da bude tema ove price, ali eto provuklo se, a to je ono "muskarac je da se jebe a devojka da se voli"...to sam cula u vise navrata, i jos uvek mi nije jasno...razumem da je neko bisex i da na isti nacin dozivljava oba pola i tako ih tretitra (iako ja ne mogu) ali ovakve podele... :wtf:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Das Ich

a nikada mi nece biti jasan stav koji nije trebalo da bude tema ove price, ali eto provuklo se, a to je ono "muskarac je da se jebe a devojka da se voli"...to sam cula u vise navrata, i jos uvek mi nije jasno...razumem da je neko bisex i da na isti nacin dozivljava oba pola i tako ih tretitra (iako ja ne mogu) ali ovakve podele... :wtf:
Cula sam i ja ovo vise puta. Ja to kapiram tako sto ako je neko bi, ne znaci da ga u istom procentu privlace oba pola. Mislim nema tu sta da bude nejasno, jednostavno sa muskarcima bi mogle da imaju samo sex...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!