- 25 Mar 2009, 02:25
mislim da je ovde mislio na to sto je napisala sastav o tome a ne na samu vezu:freddy:
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Lepa KrepaMislio sam, kao sto rece sleepingsun, da je glupa sto je to napisala i dala svima da to vide. Neka ona radi sta hoce, ali neka to zadrzi za sebe, jer ce se u suprotnom desiti ono sto se upravo desava. Tj. neko ce reci drugarici, ona drugoj, ova druga trecoj i, eto njene price na forumu.Originally posted by E. M. O.osoba koja nije u klasičnoj monogamnoj vezi je automatski glupa?Originally posted by Lepa KrepaSta, bre, neka?!
neka je, mašala.![]()
Ajde, sto, guska to trpi, ali da svi citaju koliko je glupa.![]()
![]()
Originally posted by E. M. O.Pa?Originally posted by Lepa KrepaMislio sam, kao sto rece sleepingsun, da je glupa sto je to napisala i dala svima da to vide. Neka ona radi sta hoce, ali neka to zadrzi za sebe, jer ce se u suprotnom desiti ono sto se upravo desava. Tj. neko ce reci drugarici, ona drugoj, ova druga trecoj i, eto njene price na forumu.Originally posted by E. M. O.osoba koja nije u klasičnoj monogamnoj vezi je automatski glupa?Originally posted by Lepa KrepaSta, bre, neka?!
neka je, mašala.![]()
Ajde, sto, guska to trpi, ali da svi citaju koliko je glupa.![]()
![]()
Originally posted by Lepa KrepaAj rili rili lajk ju
mnogo ste bre, deco, konzervativni.
devojka ima pravo da bude s kim hoće i kako hoće, a bogami i da piše šta hoće. umesto da vam bude drago što se neko usudio da govori o homoseksualnosti u tako homofobičnoj sredini kao što je srednja škola, vi reagujete kao najgori homofobi. ne valja vam pos'o.
Originally posted by Lepa KrepaPa i ja sam govorio i, sta sam od toga dobio? Sipku u glavu.
devojka ima pravo da bude s kim hoće i kako hoće, a bogami i da piše šta hoće. umesto da vam bude drago što se neko usudio da govori o homoseksualnosti u tako homofobičnoj sredini kao što je srednja škola, vi reagujete kao najgori homofobi. ne valja vam pos'o.
Originally posted by E. M. O.Originally posted by Lepa KrepaPa i ja sam govorio i, sta sam od toga dobio? Sipku u glavu.
Originally posted by E. M. O.
Pa zar ne rece da treba o tome govoriti? Eto ja sam govorio, doduse, davno to bese i ti vise nisu s nama (izbaceni, ne umrli) ali to dobijas kada ne razmisljas o posledicama, a ona to nije ucinila. Ko zna kakve je sve probleme stvorila tom decku. A ni on nije cvecka, oce da se jebe a da mu ne udje. Neka se odluci za jedno od to dvoje, a ne da ih oboje pravi budalama.
Originally posted by Lepa KrepaOni su verovatno zanemarili cinjenicu da skola, za razliku od foruma, nema pravilnik sa clanom o outovanju trecih lica.
Originally posted by Das IchCula sam i ja ovo vise puta. Ja to kapiram tako sto ako je neko bi, ne znaci da ga u istom procentu privlace oba pola. Mislim nema tu sta da bude nejasno, jednostavno sa muskarcima bi mogle da imaju samo sex...
a nikada mi nece biti jasan stav koji nije trebalo da bude tema ove price, ali eto provuklo se, a to je ono "muskarac je da se jebe a devojka da se voli"...to sam cula u vise navrata, i jos uvek mi nije jasno...razumem da je neko bisex i da na isti nacin dozivljava oba pola i tako ih tretitra (iako ja ne mogu) ali ovakve podele...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!