Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by bananicaI ja sam cuo da su stranci zadovoljni ali sam takodje bio svedok nezadovoljstva Srba koji odu u CG na letovanje i to bas onih koji traze smestaj u onim vilama ili mini hotelima. Prosle godine sam se na plazi naslusao prica: "e vise nikad CG primorje, rusima daju najbolje sobe za iste pare a nas smestili u shpajzeve".
Na kraju krajeva, hiljade ljudi dolazi iz Njemacke, Rusije, SAD-a, Kine- i vecina njih odlaze zadovoljni, sa zeljom da se vrate opet.
Originally posted by ZwezdicaMoze u Tuskoj van sezone, za male pare kraljevski odmor. Ja nisam verovao, bilo me sramota koliko su ljubazni i azurni i to svi od sobne usluge do usluge na plazi i u restoranu hotela.Originally posted by alexandermagicDušo, nisi ti Bred, a ni Andjelina da bi te tako tretirali!
Ljetovanje u CG? Lol, ne bih hvala.
Postoji toliko privlačnijih destinacija za ljetovanje. Za moj novac hoću da me se tretira kao kralja.
A i mnogi očekuju da za malu lovu dobiju ne znam kakvu uslugu, bilo gde!![]()
Originally posted by ZwezdicaOdgovorila sam na jedinu stvar u ovoj temi, za koju mi se ucinilo da imam sta da napisem...Originally posted by DeleteA da das odgovor na temu, recimo?Originally posted by bananicaBosna ima izlaz na more!
Sigurno lakse nego Srbija, Bosna i ostale zemlje regiona koje nemaju mora.
![]()
A ne da večito glumis vujakliju?![]()
![]()
(lektoriši post, 'ajde)![]()
Originally posted by MomoDa, da.. Tamo je zaista uvek usluga na nivou, kada god, da li je shpic ili kraj sezone...Originally posted by ZwezdicaMoze u Tuskoj van sezone, za male pare kraljevski odmor. Ja nisam verovao, bilo me sramota koliko su ljubazni i azurni i to svi od sobne usluge do usluge na plazi i u restoranu hotela.Originally posted by alexandermagicDušo, nisi ti Bred, a ni Andjelina da bi te tako tretirali!
Postoji toliko privlačnijih destinacija za ljetovanje. Za moj novac hoću da me se tretira kao kralja.
Originally posted by Zwezdica
Celog života živim u Beogradu, rodjena sam tu i zaista te priče o nadrkanosti su besmislene! Beograd je veliki grad i poenta je da boli nekoga uvo za prolaznike, prosjake, ljude koji skaču sa Brankovog, jer Beograd nije palanka gde se svi poznaju i bivaju ljubazni prema komsijama!![]()
Originally posted by blentaOriginally posted by Zwezdica
Celog života živim u Beogradu, rodjena sam tu i zaista te priče o nadrkanosti su besmislene! Beograd je veliki grad i poenta je da boli nekoga uvo za prolaznike, prosjake, ljude koji skaču sa Brankovog, jer Beograd nije palanka gde se svi poznaju i bivaju ljubazni prema komsijama!![]()
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Originally posted by Creative
Intimno mislim, da svega 5 % Srba ide u CG a da pri tom poseduje validan Pasoš. Problem je sa ogromnom većinom, koja taj Dokument (iz meni nejasnih razloga) nema.
Krah CG-og Turizma će se meriti brojem novoizdatih Pasoša u Sr.
Onaj ko jednom zapuca u Grčku, Tursku, Tunis, pa čak i u Bugarsku, shvatiće sa bolom u grudima gde je i zašto davao pare. NIGDE !
PS Naravno, oni koji dole idu FRAJ ni ne mogu da imaju osećaj Turiste. Niti psihološki niti finansijski.
Originally posted by Creativejos se smijem:lol: ovo ni status nebi ovako srocio:lol:
Krah CG-og Turizma će se meriti brojem novoizdatih Pasoša u Sr.
Originally posted by Zwezdica
Što se CG tiče, letovala sam tamo kada sam bila mladja često sa roditeljima i nisam imala nikakva loša iskustva, čak štaviše smo imali divne odnose sa ljudima dole.. Valjda ima i toga kako se postaviš prema nekome!
Rado bih opet išla u CG, ali samo u Kotor, pošto je prelep grad!
Originally posted by Zibro
Sve stoji ali ja CG ipak volim i ponovo cu letovati tamo
Originally posted by ZwezdicaE vidis, ja nisam 'paradajz turista i nije mi problem odvojiti dovoljno da se osecam dobro! Doduse ove godine nisam solo vec u paru a decko ima problema s poslom pa biramo jeftiniju varijantu!Originally posted by alexandermagicTO se podrazumeva! Ali, nekome je skupo i da da 300eura za letovanje, pa za te pare očekuje mleko od ptice, da se razumemo !Originally posted by ZwezdicaDraga damo ne budi bukvalista.Originally posted by alexandermagicDušo, nisi ti Bred, a ni Andjelina da bi te tako tretirali!
Ako nešto skupo plaćam onda želim i adekvatan tretman.![]()
Originally posted by CreativeI ti sebi dajes za pravo da komentarises destinaciju koju nisi posjetio jos od vremena kad je imala 6 hotela??
Na žalost tako je.
Broj mladih u Srbiji koji nikada nisu videli drugo more, ogromnim delom je i zbog neposedovanja pasoša. I ne samo drugo more. Bilo to nekom glupo ili ne, to je žalosno.
I zato savet:
''Po Dokumenta pa u Agenciju ! ''
Crnogorsko primorje je u vreme kada sam ga ja posećivao (3 puta), imalo 6 1/2 Hotela, 10-ak ex-odmarališta (prepravljenih u Hotele) i tužan (gotovo ponižavajući) oblik ljudskog življenja u vidu Privatnog smeštaja.
I nije u pitanju JEDAN konobar, JEDNA privatna soba, JEDAN restoran. U pitanju je generalno, jedna Turistički nepismena nacija sa bizarnim pogledom na tu granu privrede.
Nesumnjivo, onaj posebni Bizzare Look, daju turisti iz Srbije, koji se i dalje vraćaju tamo gde nisu dobro-došli, tamo gde sem zaista prelepe morske vode, ne nose utiske ičega što se zove ODMOR.
Samo je Crnogorsko primorje, generalno etiketirano kao lokacija Non-grata. Nigde toliko negativnih iskustava, komentara, poniženja nećete naći koliko u slučaju Crne Gore i tzv odmora na primorju.
@ bananica
Momče, ti si ionako ovu sezonu bukirao, te nemaš problema sa te strane. Umesto što ovde trošiš vreme, rečnik u ruke, pa polagano. Tvoje mišljenje je zaista ovde nepotrebno. Kada budeš zaradio svoju koricu hleba, uplati slobodno 10-ak dana bilo gde, kako bi naučio neke nove cake za sledeću sezonu.
I kako bi se na kraju krajeva, i ti jednom u svom životu osetio kao turista.
Originally posted by CreativeOvo je bila jos veca besmislica od onoga sa pasosima. Zaista, uz duzno postovanje prema tvojim godinama.
Ti si najmanje kompetentan da pričaš o Crnogorskom Turizmu, jer se od istog hraniš.
Originally posted by CreativeI na takvo pitanje se ne odgovara sa:
Pokretač teme je postavio pitanje :
*kakva su naša iskustva što se tiče letovanja dole ?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!