Sitnicava, ocigledno je da ti pasaju odgovori koji su na konto "veliki ljudi oprastaju" jer zelis da oprostis devojci/decku whatever, pa valjda ovde (izmedju ostalog) trazis potvrdu, ne? U svakom slucaju, vidno je koji ti odgovori prijaju.
(uhhh rekla sam tu rec)
E pa moj ti se nece svideti.
Mislim da su ljudi koji predju preko prevare JEDNAKO PUTA i slabici, otiraci, kukavice, beskicmenjaci, budale i glupaci, KOLIKO I zdravorazumske osobe koje kapiraju koncept kako se prevara dogodila i onda skapiraju da mogu da predju preko toga i da im to nije mnogo strasno.
Ali zaista ne vidim sta vam to znaci "veliki ljudi" pa to "oprastanje" mislim, wtf, pa sta smo mi, neki aspajering sveTci??
Ili predjes preko toga il ne predjes, a ako te MNOGO BOLI i NE MOZES da "opravdas" osobu -sve nekako ispada bilo kojom racionalizacijom njen postupak, postupak najobicnijeg smrdljivog lazljivog nelojalnog odvratnog djubreta, koje je moglo da ima disensi da ti kaze da oce da se malo jebe on the side, e onda jbg, ides dalje.
A ja LEPO kazem, ljudi, lepo recite - NARAVNO da mi se svidjaju i druge osobe i NARAVNO da zelim mozda eventualno i da nesto kresnem, i NARAVNO da ti to necu raditi iza ledja
Nije problem jebati se ako ti se jebe, problem je biti govno about it....