Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Joj videla sam..

Prvo mi je bilo smešno što prikazuju tog lika koji se slikao u uniformi kaludjerice. :lol:
Mukica, mozda mu je to fetish, mozda se pali na uniforme, mozda je to iz mladosti ludosti... Ali, onda kada sam videla koji je cilj te propagande, da se prikaze kako SVI pederi ne poštuju crkvu i crkvene simbole, prosto mi se zgadilo ! :barf: :barf: :barf:

Počinjem da se pitam, KAKO bilo ko normalan, obrazovan, sa svojim shvatanjem stvari i društva moze da bude pristalica radikala, kada su oni oličenje neukusa, ograničenosti i današnjih pećinskih ljudi??? :shok:

*peder-zbog dramatičnijeg momenta :giggle:
By ...Sitnicava...
Mi smo onoliko jadni i unesRećeni isto koliko je on sam naRučio kod šaneRa svoju govoRnu manu.

Sve je to stoka.

:piggy:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Mukica.. pusti ga.. hoce da bude kao njihov vodja.. zig hajl.. :prst2:
By Simor
Tokom ratova 90-ih i još dobar broj godina nakon njih, potpuno je politički korektno bilo napadati druge narode, sa kojima smo živeli u bivšoj Jugoslaviji, ili, ne daj Bože, sa kojima smo prisiljeni još uvek da živimo zajedno. To je prestalo da bude korektno i izuzev ako niste potpuni politički psihopata, druge narode hejtujete ali ne koristite preterano govor mržnje - to se sada više stavlja u okvir teorija zavere kojima nam okrutni svet radi o glavi. Još je jedino politički korektno mrzeti i vređati Albance, pošto je odbrana Kosova još uvek politički populistički hit.

Međutim, ako nije fancy napadati etničke grupe, odnosno nije ih fancy direktno napadati nego se stavljaju u okvire masonsko-cionističko-američke zavere, gejevi i lezbejke su postale nova ciljna grupa na koju potpuno nekažnjeno možeš da izlivaš bljutavštine svake vrste. Čini mi se da više bedastoća, nego poslednjih nedelja, na račun lgbt nisam čuo. I pritom niko ne preza da opljune što gore, što prljavije, što mrzilačkije, ne bi li tako u siromašnom i polupismenom populusu izazvao simpatije i koji politički poen više.

Ali od sve te homofobije radikala, Koštuničinih dupelizaca, pravoslavnih nevesta i drugih egzotičnih grupa, koje se ovde, u ideološkom smislu, zalivaju i neguju nešto više od dva veka, posebnu odvratnost mi izazivaju tzv. proevropske snage, koje ili ćute ili pokazuju neverovatnu toleranciju prema homofobiji koja kulja li kulja.

Potpuno je slatko kako se podanički klub Borisa Tadića jako zabrinuo da bi Boban u monaškoj haljini mogao da uvredi nečija verska osećanja (osećam: verska osećanja Irineja i Riste Sotone), a nijednog trenutka se nije zabrinuo zbog konstantnog horskog vređanja gejeva i lezbejki, koje tobože brani kroz Antidiskriminacioni zakon.

Nisu ovo radikalske akrobacije. Ovo su akrobacije jednog predmodernog, predpolitičkog sustava koji ovom zemljom orgija li orgija.

:sveca:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Zwezdica
Joj videla sam..

Prvo mi je bilo smešno što prikazuju tog lika koji se slikao u uniformi kaludjerice. :lol:
Mukica, mozda mu je to fetish, mozda se pali na uniforme, mozda je to iz mladosti ludosti... Ali, onda kada sam videla koji je cilj te propagande, da se prikaze kako SVI pederi ne poštuju crkvu i crkvene simbole, prosto mi se zgadilo ! :barf: :barf: :barf:

Počinjem da se pitam, KAKO bilo ko normalan, obrazovan, sa svojim shvatanjem stvari i društva moze da bude pristalica radikala, kada su oni oličenje neukusa, ograničenosti i današnjih pećinskih ljudi??? :shok:

Eto ja sam bivsi simpatizer:lol: Mladost ludost:lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Blond Brat
Originally posted by Zwezdica
Joj videla sam..

:shok: :shok: :shok:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne pravi se luda, znala si:lol:
Ne secas se nase visesatne sesije i price o JK i politici:lol:
By J...

Evo ja moram da te nesto pitam, bas me zanima. :peace:

Bez uvrede ali sta si ti videla simpaticno na njima? Ili je to kod mladih tako, samo je bitno da je opozicija?
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Biraj manje zlo :D

Svideli su mi se neki politicari iz te stranke(sad vec bivsi), neki njihovi ideali... i tako...

Iskreno, ovo sad je katastrofa... sve je bolje nego ova vlast.
By J...
Manje zlo?! :puzzle:

Ta stranka je uvek imala desnicarske i konzervativne ideje za koje mi nikako nije jasno kako jedna mlada osoba moze da ih podrzi a pri tome verovatno i ne shvata koliko bi samu sebe morala da ogranici kada bi se ta njihova politika zaista realizovala. Kao sto je bilo 90-tih. Ali na zalost oni koji su 2000.-te jos bili u osnovnoj skoli se ne secaju toga. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Zasto svi misle na sebe? Da,sebe bi ogranicila... Ali... Bolje da ne pocinjem,nece biti kraja ;)

Uz kafu 1 on 1 , ti i ja ... klanje:lol:

Salim se;)
By ...Sitnicava...
Plavka, pa neće ti ništa biti ako na barem jednom topiku zađeš dublje u tematiku. Ccc.

:napitak:
By J...
Zasto svi misle na sebe? Da,sebe bi ogranicila... Ali... Bolje da ne pocinjem,nece biti kraja ;)

Uz kafu 1 on 1 , ti i ja ... klanje:lol:

Salim se;)
Ajde onda zeno idi u kuhinju, kuvaj kafu i ne pametuj mnogo. Nije dobro za lepotu. :srbin:
By iWanna
ljudi ljudi

resenje postoji

u Srbiji ce biti bolje ali onda kada budemo izabrali prvog srpskog predsednika Roma

sapnula mi Njeno Velicanstvo Njena Kruna Njen Pijedestal Kleopetar.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Jel treba da glasam za Canka aka SREM HRVATSKOJ?

Cedu aka KOSOVO NIJE SRBIJA?

Aman ljudi, kako? Kako uspvate da glasate za njih a da vam se ne prevrne zeludac?
Zivite u ovoj zemlji,jeste bedno je,ali je to ipak vasa zemlja i trebate da je volite,postujete i ocuvate.

Da glasam za LDP zbog jednog malog podrzavanja lgtb populacije..ma daj...zbog nas su i prosli cenzus tj.zbog onih koji su glasali za njih.

I kakva crna Evropa? Mi nismo ni za Tadzikistan a ne za Evropu... Prvo treba da potamanimo pijavice naseg drustva pa tek onda da razmisljamo o EU.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Dobro, sad, i ja ne podnosim Canka, ali nije on u fazonu "Srem Hrvatskoj", nego "Srem (a i sve ostalo) Novom Sadu".

A sto se tice Cede, on je samo bio realan, nista vise.

A slazem se sa "Prvo treba da potamanimo pijavice naseg drustva", samo sto bih ipak voleo da to ide nekako paralelno sa pokusajima prikljucivanja EU.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Canak je rekao bas to,da,da... Prosvrljaj po netu,nacices snimak.

Kako narkoman moze biti realan?

Slazem se i ja,treba da ide sa sa pokusajima prikljucivanja EU.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

Ako moze lezbejka, moze i narkoman.
By Ulix
:katemoss:
By J...

Da da i radikali kazu da su pederi bolesni.

BB, jesi ti nekad bila na Kosovu? Jel mozes tamo da odes u zadnjih 10 godina? Pola tvog zivota? Koji jos argument ti treba da shvatis da to na zalost odavno nije Srbija? Prouci malo istoriju i sta se sve desavalo sto je dovelo do svega sto danas imamo. To je odavno resena stvar.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by A.F.K.A.OB

Ako moze lezbejka, moze i narkoman.
Radikal je menju nama.. :shok:
By Ulix
Jel treba da glasam za Canka aka SREM HRVATSKOJ?
To je naziv manifestacije. Srem Hrvatskoj. Trebalo bi da znaci Od Srema Hrvatskoj.
Najlakse je od svega napraviti antisrpsku zaveru. :down: :down: :down: :down: :down:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by J...

Da da i radikali kazu da su pederi bolesni.

BB, jesi ti nekad bila na Kosovu? Jel mozes tamo da odes u zadnjih 10 godina? Pola tvog zivota? Koji jos argument ti treba da shvatis da to na zalost odavno nije Srbija? Prouci malo istoriju i sta se sve desavalo sto je dovelo do svega sto danas imamo. To je odavno resena stvar.
Bila sam na Kosovu i imam dosta rodbine tamo i znam kako im je...
Slazem se da je resena odavno stvar i to nema veze sa Milosevicem, vec sa Titom.
By iWanna
da li jos neko ima problem sa youtubetom?

ja ne mogu ceo dan nista da otvorim :(
By J...

Slazem se da je resena odavno stvar i to nema veze sa Milosevicem, vec sa Titom.
Pa lepo, kad sve to znas sta onda hoces? :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!