Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by ZwezdicaEto ja sam bivsi simpatizer:lol: Mladost ludost:lol:
Joj videla sam..
Prvo mi je bilo smešno što prikazuju tog lika koji se slikao u uniformi kaludjerice.![]()
Mukica, mozda mu je to fetish, mozda se pali na uniforme, mozda je to iz mladosti ludosti... Ali, onda kada sam videla koji je cilj te propagande, da se prikaze kako SVI pederi ne poštuju crkvu i crkvene simbole, prosto mi se zgadilo !![]()
![]()
![]()
Počinjem da se pitam, KAKO bilo ko normalan, obrazovan, sa svojim shvatanjem stvari i društva moze da bude pristalica radikala, kada su oni oličenje neukusa, ograničenosti i današnjih pećinskih ljudi???![]()
*peder-zbog dramatičnijeg momenta![]()
Originally posted by Blond BratOriginally posted by ZwezdicaEto ja sam bivsi simpatizer:lol: Mladost ludost:lol:
Joj videla sam..
Prvo mi je bilo smešno što prikazuju tog lika koji se slikao u uniformi kaludjerice.![]()
Mukica, mozda mu je to fetish, mozda se pali na uniforme, mozda je to iz mladosti ludosti... Ali, onda kada sam videla koji je cilj te propagande, da se prikaze kako SVI pederi ne poštuju crkvu i crkvene simbole, prosto mi se zgadilo !![]()
![]()
![]()
Počinjem da se pitam, KAKO bilo ko normalan, obrazovan, sa svojim shvatanjem stvari i društva moze da bude pristalica radikala, kada su oni oličenje neukusa, ograničenosti i današnjih pećinskih ljudi???![]()
*peder-zbog dramatičnijeg momenta![]()
Originally posted by Blond BratAjde onda zeno idi u kuhinju, kuvaj kafu i ne pametuj mnogo. Nije dobro za lepotu.
Zasto svi misle na sebe? Da,sebe bi ogranicila... Ali... Bolje da ne pocinjem,nece biti kraja![]()
Uz kafu 1 on 1 , ti i ja ... klanje:lol:
Salim se;)
Originally posted by Blond Brat
Kako narkoman moze biti realan?
Originally posted by J...Bila sam na Kosovu i imam dosta rodbine tamo i znam kako im je...Originally posted by Blond Brat
Kako narkoman moze biti realan?
Da da i radikali kazu da su pederi bolesni.
BB, jesi ti nekad bila na Kosovu? Jel mozes tamo da odes u zadnjih 10 godina? Pola tvog zivota? Koji jos argument ti treba da shvatis da to na zalost odavno nije Srbija? Prouci malo istoriju i sta se sve desavalo sto je dovelo do svega sto danas imamo. To je odavno resena stvar.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!