Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By iWanna
Originally posted by Lion in Winter
Pa da,tako nekako,želeo bih da mu se autujem,jer kao što rekoh ne mogu više ovako,ćutanje me sve više guši i koči,i nije fer da ako smo drugovi da on meni priča sve a ja da prećutkujem osnovne informacije o sebi,i njemu i ostatku društva.Ali mu ne mogu reći da ipak osećam nešto više prema njemu,jer smatram da bi ga to verovatno udaljilo od mene. A i realno,time ništa ne dobijam,i nisam očekivao neku takvu reakciju tipa "padni mi na grudi,volim i ja tebe" :) ... Dosta mi je da me prihvati takvog kakav sam i ništa više i ne tražim,znam da je nemoguće. A što se tiče ishoda koje si naveo mislim da su najverovatniji drugi i peti,eventualno četvrti,ovo ostalo ne baš,jednostavno nije takav čovek koji bi napravio sranje ali opet nikad se ne zna... Osećaj sreće kad bi sve prošlo super bi bio neopisiv,evo kad sam rekao drugarici osećao sam se gotovo preporođeno,ali i gubitak bi bio preveliki tako da stvarno ne znam,nisam pametan :) ... Baš treba sesti i dobro razmisliti o tome pre bilo kakve akcije,a tebi stvarno hvala na savetu...

yw
da umem bolje da posavetujem - ja bih
ne znam sta vise reci, i mene muce ista pitanja...
znam kako ti je - ako ti to ista znaci lol

Originally posted by Darling
nemam nikog sa kim bih mogla opusteno da popricam... I, eto me na forumu, prija mi prisustvo gej populacije, makar i "preko zice"... :grouphug:
same here
:up:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by iWanna
Originally posted by Lion in Winter
Pa da,tako nekako,želeo bih da mu se autujem,jer kao što rekoh ne mogu više ovako,ćutanje me sve više guši i koči,i nije fer da ako smo drugovi da on meni priča sve a ja da prećutkujem osnovne informacije o sebi,i njemu i ostatku društva.Ali mu ne mogu reći da ipak osećam nešto više prema njemu,jer smatram da bi ga to verovatno udaljilo od mene. A i realno,time ništa ne dobijam,i nisam očekivao neku takvu reakciju tipa "padni mi na grudi,volim i ja tebe" :) ... Dosta mi je da me prihvati takvog kakav sam i ništa više i ne tražim,znam da je nemoguće. A što se tiče ishoda koje si naveo mislim da su najverovatniji drugi i peti,eventualno četvrti,ovo ostalo ne baš,jednostavno nije takav čovek koji bi napravio sranje ali opet nikad se ne zna... Osećaj sreće kad bi sve prošlo super bi bio neopisiv,evo kad sam rekao drugarici osećao sam se gotovo preporođeno,ali i gubitak bi bio preveliki tako da stvarno ne znam,nisam pametan :) ... Baš treba sesti i dobro razmisliti o tome pre bilo kakve akcije,a tebi stvarno hvala na savetu...

yw

nemam nikog sa kim bih mogla opusteno da popricam... I, eto me na forumu, prija mi prisustvo gej populacije, makar i "preko zice"... :grouphug:
same here
:up:
Pa podeli to s nama?
Korisnikov avatar
By Nocturnal
@ Lion in winter
Ja sam bio u slicnoj situaciji kao ti pre 10-ak godina. Druzio sam se sa deckom dve godine (zapravo poceo sam da se druzim sa njim zato sto mi se svideo :D ). Tad sam bi mlad i naivan i pomislio sam da je gay zato sto je imao izblajhanu kosu i tako je sav bio fin i nenametljiv (tada nisam imao bolju osnovu za prepoznavanje gay osoba od stereotipa :D ). Elem, posle dve godine nisam vise mogao da izdrzim (do tog trenutka smo se vec jako zdruzili, a posebno mi se u um urezala jedna "paklena noc" kada me zvao da prespavam kod njega i spavali smo u istom krevetu. Preznojavao sam se te noci) i rekao sam mu. Rekao sam mu da sam bi (tada jos nisam mogao da se samoprihvatim do kraja) i da sam zaljubljen u njega. NAGLASAVAM da mi je trebalo 2 godine da sakupim hrabrosti za to i da sam imao dovoljno vremena da ga upoznam i procenim kao tolerantnu osobu. Desio se scenario 2. od ovih koje je ponudio IWanna s tim sto se prica zavrsila malo specificno. Par godina kasnije, kada vec vise nismo bili u kontaktu, sreo sam ga u gay klubu :lol: . Ne komuniciramo vise.
Sustina: Po meni ako ti je to jako dobar drug i nije osoba koja bi lose reagovala ako bi mu se out-ovao (a ti to najbolje znas zato sto poznajes tu osobu) treba mu reci, ali ljubav i romantiku trazi na drugom mestu. Ali mozda ti ovaj savet i nije potreban, posto vidim po tvom kucanju da si i sam prilicno realna osoba.
Billy boy
Moje tri drugarice to znaju i sasvim im je ok, stavishe balaze mi i brojeve raznih tipova koje znaju da su gay.
Izvini, ali to je meni malo degute. Jadni, mali pederi, malo ih ima, ugrozena vrsta, cim se sazna da je neko gay daj da ga spandjam sa mojim gay drugom. Kao da mi nemamo neki ukus i kriterijume i da treba da se smuvamo sa drugom osobom samo zato sto je takodje gay.
oscuridad
Nazalost, nemam prijatelja i prijateljica koji su gay,
Kako nemas :) ? Imas koliko sam shvatio dugogodisnju devojku (meni su partneri pre svega i prijatelji), i onog decka koji ti se out-ovao (sad ne znam koliko si bliska sa njim, ali ja se obicno ne out-ujem osobama koje mi nisu bliske :) ).

Uh, mnogo se raskucah :D .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By sleepingsun
najboljoj drugarici..a posto ih imam4 prvo 1..pa posle par meseci 2..
a 4oj sam rekla u prevozu i zamalo je srcka nije udarila:lol: rekla sam joj ej srce zaljubila sam se...i kad je pocela da redja tipove. koje znamo .na kraju sam rekla al nije decko..i zamalo da nije pala na sred prevoza..al bilo je ok..sad su moja biggest support:: :)
By Lion in Winter
Originally posted by Nocturnal
@ Lion in winter
Ja sam bio u slicnoj situaciji kao ti pre 10-ak godina. Druzio sam se sa deckom dve godine (zapravo poceo sam da se druzim sa njim zato sto mi se svideo :D ). Tad sam bi mlad i naivan i pomislio sam da je gay zato sto je imao izblajhanu kosu i tako je sav bio fin i nenametljiv (tada nisam imao bolju osnovu za prepoznavanje gay osoba od stereotipa :D ). Elem, posle dve godine nisam vise mogao da izdrzim (do tog trenutka smo se vec jako zdruzili, a posebno mi se u um urezala jedna "paklena noc" kada me zvao da prespavam kod njega i spavali smo u istom krevetu. Preznojavao sam se te noci) i rekao sam mu. Rekao sam mu da sam bi (tada jos nisam mogao da se samoprihvatim do kraja) i da sam zaljubljen u njega. NAGLASAVAM da mi je trebalo 2 godine da sakupim hrabrosti za to i da sam imao dovoljno vremena da ga upoznam i procenim kao tolerantnu osobu. Desio se scenario 2. od ovih koje je ponudio IWanna s tim sto se prica zavrsila malo specificno. Par godina kasnije, kada vec vise nismo bili u kontaktu, sreo sam ga u gay klubu :lol: . Ne komuniciramo vise.
Sustina: Po meni ako ti je to jako dobar drug i nije osoba koja bi lose reagovala ako bi mu se out-ovao (a ti to najbolje znas zato sto poznajes tu osobu) treba mu reci, ali ljubav i romantiku trazi na drugom mestu. Ali mozda ti ovaj savet i nije potreban, posto vidim po tvom kucanju da si i sam prilicno realna osoba.
Jbt,čitam tvoj i prethodne postove i neverovatno koliko prepoznajem neke svoje situacije u njima :) ... Ovaj tvoj post kao da sam ja pisao,do onog dela gde se pominje "paklenu noć",a o gay klubu i da ne pričam :) ... A ja,narcis,mislio da na celoj zemaljskoj kugli jedino ja imam takve probleme,ali dobro, to je verovatno posledica toga što nisam imao s kim da pričam na tu temu :) ... Znaš kako,koliko god da si realan,a trudim se da budem,tuđi saveti i iskustva su dragoceni i uvek ih je lepo čuti,i hvala ti na tome :)

Originally posted by iWanna
yw

Ma,sve što si rekao je više nego korisno baš zato što pišeš iz iskustva.Nije da se radujem tuđoj nesreći,ali da,znači mi što neko zna kako mi je :) ... a što se tvojih pitanja tiče,iznesi ih ako želiš,jeste da ne znam baš ni sam sebi da pomognem,ali možda me potrefi,pa kažem koju pametnu :)
Što kaže E.M.O. a da podeliš to sa nama? Ne bih da se ponavljam,ali možda čuješ nešto pametno :)
By Lion in Winter
Originally posted by sleepingsun
najboljoj drugarici..a posto ih imam4 prvo 1..pa posle par meseci 2..
a 4oj sam rekla u prevozu i zamalo je srcka nije udarila:lol: rekla sam joj ej srce zaljubila sam se...i kad je pocela da redja tipove. koje znamo .na kraju sam rekla al nije decko..i zamalo da nije pala na sred prevoza..al bilo je ok..sad su moja biggest support:: :)
Hehehe,na tu foru sam i ja započeo razgovor sa svojom najboljom drugaricom kao,znaš ja se zaljubio a onda je i ona počela da ređa devojke,na šta sam ja zanemeo,pa je onda i ona ućutala,razmislila malo i rekla: "pa hajde progovori...znam ja da se ti ložiš na mene,nije to tako strašno,samo se opusti" :roflmao: ... kad sam joj objasnio o čemu se zapravo,radi ista je bila reakcija opusti se nije strašno,a ostatak priče znate,već sam ga naveo.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Originally posted by Nocturnal
oscuridad
Nazalost, nemam prijatelja i prijateljica koji su gay,
Kako nemas :) ? Imas koliko sam shvatio dugogodisnju devojku (meni su partneri pre svega i prijatelji), i onog decka koji ti se out-ovao (sad ne znam koliko si bliska sa njim, ali ja se obicno ne out-ujem osobama koje mi nisu bliske :) ).
Jeste, meni je ona pre svega prijatelj pa onda partner, saputnica, ali nijedna od nas dve nije imala ranijeg iskustva, tj. kroz sve smo nekako zajedno prolazile.. Nisam imala nekoga ko je prolazio kroz isto ili slicno makar da ga/je pitam za savet, nisam mogla ni sa kim da porazgovaram o tome, a da je ta osoba u potpunosti mogla da me razume.. Mislim da bi mi mozda bilo lakse oko nekih stvari da sam imala takvu neku osobu.. Tad kad je sve to pocinjalo sa mojom devojkom, jedino je tadasnji najbolji drug bio od neke pomoci, na cemu mu naravno zahvaljujem.. A taj drug sto mi se outovao, mi se znamo svega par meseci.. Tako da je on prva i jedina osoba koja mi se outovala i sa kojom se druzim..

Zao mi je sto ranije nisam dosla na ovaj forum, kontam da bi mi uspesno zamenio onu osobu koja mi je trebala da me posavetuje.. xD
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Hehehe,na tu foru sam i ja započeo razgovor sa svojom najboljom drugaricom kao,znaš ja se zaljubio a onda je i ona počela da ređa devojke,na šta sam ja zanemeo,pa je onda i ona ućutala,razmislila malo i rekla: "pa hajde progovori...znam ja da se ti ložiš na mene,nije to tako strašno,samo se opusti" :roflmao: ... kad sam joj objasnio o čemu se zapravo,radi ista je bila reakcija opusti se nije strašno,a ostatak priče znate,već sam ga naveo.
[/quote]

jadna mozda se ponadala da se lozis na nju?!xexe najgore je to stvarno kada kazes onom ko ne ocekuje..posle da zajedno idete u hitnu :smeh:
By Speculum Columbae
Ja sam (neminovno) morao da kažem jednoj prijateljici.Naizgled, primila je to bez reči, šoka, ili sličnih stvari.I onda povremeno daje takve homofobične izjave, da se prosto začudim.Od skora, shvatio sam da njoj verovatno gospoda i dame iz LGBT populacije i nisu toliko omiljeni, ali da ćuti...valjda zbog mene.
Sada mi je žao, ne zato što zna (neće nikome reći), nego zato me verovatno neće isto gledati.
Znam da ne bi trebalo, ali mi je ipak žao, jer mi je draga...kroz dosta toga smo prošli.
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Jelena Tihi Ubica
Ja sam (neminovno) morao da kažem jednoj prijateljici.Naizgled, primila je to bez reči, šoka, ili sličnih stvari.I onda povremeno daje takve homofobične izjave, da se prosto začudim.Od skora, shvatio sam da njoj verovatno gospoda i dame iz LGBT populacije i nisu toliko omiljeni, ali da ćuti...valjda zbog mene.
Sada mi je žao, ne zato što zna (neće nikome reći), nego zato me verovatno neće isto gledati.
Znam da ne bi trebalo, ali mi je ipak žao, jer mi je draga...kroz dosta toga smo prošli.
Isti problem, zapravo ja sam sad ubedjen da je veci homofob nego ranije. Skoro mi je rekla da ja nemam buducnost i da bi mi bilo bolje da se menjam ako hocu da je imam. :invalid:
By Speculum Columbae
Originally posted by walt333
Originally posted by Jelena Tihi Ubica
Isti problem, zapravo ja sam sad ubedjen da je veci homofob nego ranije. Skoro mi je rekla da ja nemam buducnost i da bi mi bilo bolje da se menjam ako hocu da je imam. :invalid:
Bljak!
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
prvo sam rekla bivsem decku, koji je to sasvi opusteno prihvatio, i onda sam rekla poznanici-drugarici (sta god mi dodje) i to zato sto je lez i zato sto znam da me razume...
imam jako veliki problem da kazem najboljim drugaricama, jer se bojim reakcije, jer znam da su 2 dosta protiv toga :grom: i sad dolazim u veeeeeeeeeliko iskusenje da jednoj kazem preko msn-a :drama: sad sam se skrooooz izgubila... :( :( :(
By iWanna
eej pa nije losa ideja ali vidi da zavrsis sa aprilili ako krene da drami :eureka:

da je neki drugi dan rekao bih ti ALO BRE 'SI TI LUDA? bolje face to face...
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
imam jos 25 min da vidim reakciju, i sva se tresem... mislim da ne znam sta da mislim, jer nije prvi da pravim fore neke.... jednom nije cak pricala samnom 3 dana... i neeee znam...odlepice kad shvati da sam ozbiljna :povez:
By iWanna
e nemoj da se salis sa tim, nemoj mene da slusas da ne bude belaja :kesa:

znas je dobro, proceni sama... srecno enivej :fige:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
jutro :)
mislim da je sve ispalo ok, ja rekla, ona pocela da se sprda, ja rekla da sam mrtva ozbiljna, da me bas briga sto je prvi april, ona malo cutala i pitala me "zato ti gledas onu tvoju zensku seriju :) " :blenta: a danas kad je vidim, videcemo kako stvarno stoje stvari :blush: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ja sam se najboljem drugu outovao prvo... Ne znam zašto, ali imao sam potrebu da mu to kažem da bih mogao da funkcionišem kak' valja... Dobro je podneo, mada, u početku nije bio sretan nimalo... I dalje smo najbolji drugovi i ništa se, manje - više nije promenilo..
On ima ribu, ja dečka.. superiška :D
By Speculum Columbae
Pre neki dan sam sedeo u Mekiću i proždirao sto (uključujući i sam sto) i pričao sam sa drugaricama o njihovim tajnama.Jedna jako dobra drugarica (hoću reći prijateljica, a ne drugarica) ne zna za moje sklonosti.Ostale dve da.I povedoh sa ove dve razgovor o "mojoj tajni" i treća krenu da pogađa.U jednom trenu pita - Jesi li ima dečka.
Ja odgovaram čedno i kao monahnja - Ne, naravno...zaboga!
A ona mrtva 'ladna - I da jesi, pa šta.
BIlo mi je žao i razmišljam da joj kažem, jer me voli, i siguran sam da mi me prihvatila, jer je jedno toplo i tolerantno biće.
Šta misle ostali članovi?
By iWanna
pa reci joj... cim te to pita - zna.
Korisnikov avatar
By Leptir
Joj, ja sam se mnogima out-ovala... Medjutim, roditelji i dalje ne znaju (zbog komentara 'gay ljudi ne bi trebalo da se vencavaju i da usvajaju decu', i sl... mada, nema niceg poput 'spalite ih na lomaci', na svu srecu..). Vecina prijatelja me je zgotivila jos vise, i svi su dobro reagovali... Mada, sad kad vratim film - svi su bili poprilicno iznenadjeni... :) Najbolja drugarica me je, cak, pola sata ubedjivala da nemam devojku, da se samo tripujem (iako sam bila u vezi vise od godinu i po' dana)... :P Ima nas raznih, je l'... :) No, kao sto sam i mislila da ce biti - sasvim dobro je to prihvatila (bolje od ocekivanog :) ), bez ijedne zatrazene reci objasnjenja ili senke gadjenja na licu... Moje srce... :) Ali, prvi ljudi kojima sam se out-ovala su bili drugovi... Heh, sad kad sam napisala to bas mi zvuci neobicno... :) Inace, moja sestra je skroz OK sa tim i slaze se da je moja devojka savrsen izbor za mene... I ja se sa tim slazem, naravno... ;) (ovo pisem samo zato sto znam da ce ona to da procita :P ) Sto se tice onoga da li znam nekoga ko je gay/lez... Odgovor je svakako potvrdan, ali je broj poznanika jednocifren...
Korisnikov avatar
By little_boy
evo, upravo sam danas rekao najboljoj drugarici... najpre je bila u šoku, a onda joj je konačno postalo jasno zbog čega se viđam sa jednim dečkom skoro svaki dan(samo simpatija nažalost)... :)

najpre sam rekao drugu. :)
bilo je cool...
on je bio u manjem šoku nego drugarica :)
sve u svemu, drago mi je da sam joj rekao.
Korisnikov avatar
By boy89
Pre jedno mesec dana priznao sam najboljoj drugarici, a pre dve nedelje najboljem drugu, i zaista su dobro reagovali, cak smo jos bolji prijatelji, dok ostali, hm, ne znaju, a i ne nameravam jos da im kazem, ko zna kako bi reagovali. Ali ko zna mozda jednog dana i ostalima se outujem.:cekam:
By Pending-For-A-Bending
Jao! Smesna prica, ali stvarno istinita!
Bili smo na nekom fashion weeku i ja sam sedeo sa mojoj drugaricom Sekom Aleksic. Oduvek sam hteo da joj se outujem, ali nekako nisam smeo. To vece sam konacno smogao snage da joj kazem, jer je moj decko radio za jednu veoma poznatu modnu kucu za koju je moja firma u to vreme radila i PR (nevezano sa ovim, sa ovim deckom sam se upoznao u Nju Jorku na koncertu Kajli Minog kad sam tamo bio nesto poslom a on radio reviju za Armani. Necu reci ko je u pitanju, ali sam siguran da ce neki provaliti o kome se radi ;) ).
I tako posle revije ja Seku odvedem u backstage (posto ona nije ima propusnice za backstage) da je upoznam sa mojim deckom i konacno joj se outujem. I dolazimo do njega i taman da ga upoznam sa Sekom, a Seka meni "Ovo je Vukasin, a ovo je ********". On zabezeknut, ja zabezeknut. On promrmlja "Znamo se", na sta ce Seka s puno entuzijasma "Stvarno? Pa kako to?". Ja kazem:"To mi je decko"
A Seka...
Kakva je Seka carica! Ma skidam joj Dolce&Gabana kapu!
A Seka...
Hihihi. Dan danas mi je smesno
A Seka uz smeh odgovara "Pa to je i moj decko!"
Odjednom smo svi prsnuli u smeh. Smehu su se pridruzili i ostali manekeni i manekenke, pa cak i Boris Tadic koji je tu slucajno zalutao (Jao moracu da vam jednom ispricam i za neke dozivljaje s njim!)
Posle smo svi otisli na pice u jedan fancy kafic, a posle smo celu noc obilazili splavove.
Tako da, moje prvo outovanje je bas super proslo
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Jao! Smesna prica, ali stvarno istinita!
Bili smo na nekom fashion weeku i ja sam sedeo sa mojoj drugaricom Sekom Aleksic. Oduvek sam hteo da joj se outujem, ali nekako nisam smeo. To vece sam konacno smogao snage da joj kazem, jer je moj decko radio za jednu veoma poznatu modnu kucu za koju je moja firma u to vreme radila i PR (nevezano sa ovim, sa ovim deckom sam se upoznao u Nju Jorku na koncertu Kajli Minog kad sam tamo bio nesto poslom a on radio reviju za Armani. Necu reci ko je u pitanju, ali sam siguran da ce neki provaliti o kome se radi ;) ).
I tako posle revije ja Seku odvedem u backstage (posto ona nije ima propusnice za backstage) da je upoznam sa mojim deckom i konacno joj se outujem. I dolazimo do njega i taman da ga upoznam sa Sekom, a Seka meni "Ovo je Vukasin, a ovo je ********". On zabezeknut, ja zabezeknut. On promrmlja "Znamo se", na sta ce Seka s puno entuzijasma "Stvarno? Pa kako to?". Ja kazem:"To mi je decko"
A Seka...
Kakva je Seka carica! Ma skidam joj Dolce&Gabana kapu!
A Seka...
Hihihi. Dan danas mi je smesno
A Seka uz smeh odgovara "Pa to je i moj decko!"
Odjednom smo svi prsnuli u smeh. Smehu su se pridruzili i ostali manekeni i manekenke, pa cak i Boris Tadic koji je tu slucajno zalutao (Jao moracu da vam jednom ispricam i za neke dozivljaje s njim!)
Posle smo svi otisli na pice u jedan fancy kafic, a posle smo celu noc obilazili splavove.
Tako da, moje prvo outovanje je bas super proslo
Can't top this even if I include LOTR and Starwars characters together in the whole story :D

Meni je prvi odnos i bio sa jednim od najboljih drugova, tj. on je mene zaskochio pa se mozhe reci da sam autovan sebi samom od strane najboljeg druga... :D
Nakon toga poshao po totalno obrnutom sistemu. Pocheo da se autujem ljudima ali po gradaciji od onih koji mi najmanje znache i chiji ce me gubitak najmanje pogoditi, pa redom prema onima koji mi znache vishe... Za divno chudo, josh uvek nisam imao ni jednu jedinu loshu reakciju, chak se ljudi osete pochastvovanim shto imam poverenja da im se otvorim po tom pitanju.

Medjutim, josh uvek nisam rekao najboljem prijatelju i prijateljici iz detinjstva, mada znam da znaju, ali svi se uspeshno pravimo Englezi... On mi bar jednom dnevno ostavi neshto na FB gde mi u profilu jasno pishe da sam u vezi sa mushkarcem kog josh i lichno poznaje, a ona nas je par puta uhvatila u krevetu... Shta josh da dodam...:oskar:
By Speculum Columbae
Мени је остало још јако мало да се аутујем другарици...бројим дане до матуре.
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Ja sam se postepeno outovao ... Prvo sam poceo sa bi (a znao sam da sam gay) i na kraju sam priznao da sam sa gay. Naglasavam da je to bilo kada sam imao 14 god pa jos nisam bio siguran u sebe (zbog toga bi faza).
Bilo mi je lakse da se outujem devojkama jer su, bar ove koje ja znam, tolerantije. Osecam se prijatnije kada se outujem drugu jer, ipak se vise druzim sa decacima, pa mi vise znaci njihovo prihvatanje.
Imao sam jako dobro iskustva jer sam pazljivo birao kome cu reci, a danas me je bas briga i iskreno, mislim da svi iz moje okoline znaju jer svoju sexualnost uopste ne krijem a cak je iz nekog bunta pre homofobiji prenaglasavam.
Inace, mislim da su devojke mnogo hrabrije po pitanju prihvatanja svoje sexualnosti i da se ranije outuju same sebi.
Korisnikov avatar
By beodecko
Rekao prvo jednom drugaru, u to vreme najbolje. Profalio sam da je skroz prijateljski nastrojen prema gay populaciji pa sam okusao srecu. Prihvatio super, imao sam str8 drugara deset dana, a onda mi saopstio da je i on gay... Jbg...

Tri godine kasnije, outovao sam se svojim najboljim drugaricama. Znam ih 9 godina, obozavam i verovao sam da ce prihvatiti, ali nisam ni slutio koliko ce zapravo biti cool povodom toga...

Nisam vise pokusavam outovanje muskarcima, mnogo mi je to stresno. Jedna od ove dve drugarice ima brata, on mi nije bas blizak prijatelja li je fini decko sa kojim se uvek rado ispricam i redovno ga vidjam kada dodjem kod nje - rekla mu je i on je sasvim cool sa tim... Tako da eto, imam prilicno dobra iskustva do sada. Naravno, najbitnije je KOME se outujete i KAKO ste pripremili teren...
By geyboy
Malopre sam se autovao mojoj drugarici sa kojom redovno delim krevet. Zove se Mala, ima crnu kratku dlaku, mesanka je i ima labradorske krvi i super je prihvatila masuci repom.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!