- 16 Mar 2009, 17:07
yw
da umem bolje da posavetujem - ja bih
ne znam sta vise reci, i mene muce ista pitanja...
znam kako ti je - ako ti to ista znaci lol
Originally posted by Lion in Winter
Pa da,tako nekako,želeo bih da mu se autujem,jer kao što rekoh ne mogu više ovako,ćutanje me sve više guši i koči,i nije fer da ako smo drugovi da on meni priča sve a ja da prećutkujem osnovne informacije o sebi,i njemu i ostatku društva.Ali mu ne mogu reći da ipak osećam nešto više prema njemu,jer smatram da bi ga to verovatno udaljilo od mene. A i realno,time ništa ne dobijam,i nisam očekivao neku takvu reakciju tipa "padni mi na grudi,volim i ja tebe"... Dosta mi je da me prihvati takvog kakav sam i ništa više i ne tražim,znam da je nemoguće. A što se tiče ishoda koje si naveo mislim da su najverovatniji drugi i peti,eventualno četvrti,ovo ostalo ne baš,jednostavno nije takav čovek koji bi napravio sranje ali opet nikad se ne zna... Osećaj sreće kad bi sve prošlo super bi bio neopisiv,evo kad sam rekao drugarici osećao sam se gotovo preporođeno,ali i gubitak bi bio preveliki tako da stvarno ne znam,nisam pametan
... Baš treba sesti i dobro razmisliti o tome pre bilo kakve akcije,a tebi stvarno hvala na savetu...
yw
da umem bolje da posavetujem - ja bih
ne znam sta vise reci, i mene muce ista pitanja...
znam kako ti je - ako ti to ista znaci lol
Originally posted by Darlingsame here
nemam nikog sa kim bih mogla opusteno da popricam... I, eto me na forumu, prija mi prisustvo gej populacije, makar i "preko zice"...![]()