Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By mikka
The Curious Case of Benjamin Button

Mislim da film vredi pogledati. Daje zanimljivu perspektivu na zivot, spletove okolnosti, na prilike koje treba ugrabiti. :camac:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by polarlicht4.1

Aurelia Steiner (Melbourne) (Marguerite Duras, 1979) - sve što dobih od ovog (kraćeg) filma je osećaj gušenja a trebalo bi odgledati i Vancouver deo. :sigh: Nisam siguran da želim više Dirasovu da gledam mada ću probati sa još jednim, ionako pravim titl za dotični.

Hm...Sigurno sam gledao još nešto ali trenutno ne mogu da se setim. Može se reći da je bila uspešna filmska nedelja. :carica:
:hail: Koliko filmova :wow: . Meni se taj gleda zbog teta Margerit. :love:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Uzivala...
Ne mogu da dam objektivnu ocenu jer sam pristrasna jer volim filmove o vampirima + Rhona Mitra, ali sam film se ne bavi nekim uzvisem stvarima niti ce vas podstaci da budete bolje osobe. Ali ce vas zabaviti....
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by polarlicht4.1
Oš linkove neš linkove? :giggle:
Necem, jer ne znam da pravim rucak. Ne znam kako se to radi: spajanje skinutog filma sa titlom. Ne znam ni gde titl da nadjem. Hvala! :sesir:
By polarlicht4.1
Imam i titl (engleski doduše). Zar misliš da sam amater? :lol:

Inače, ti ništa ne spajaš. VLC, recimo, titl pušta iz istog foldera u kome je film tako da samo treba kliknuti play i stvar je rešena.

Eto recepta. :vegi:
Korisnikov avatar
By starky
The Dark night...konacno

dobar ;)
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by the1whowished
Slika

Prelep je.
mislis, glavna glumica ima prelepe grudi ;)

sto se vilma tice, nije lose al` ipak slabiji od 'pre kise' sto se i dalo ocekivati.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ima, za moj ukus, nesrazmerno velike grudi u odnosu na svoje drazesno krhko i majusno telasce :bale: .

Ne znam da li je ,,slabiji" ili ,,jaci"... Milco ima svoju izgradjenu poetiku,ali bas poetiku, koja meni izuzetno prija, i to mi je dovoljno.
Sad, ako se desi jos i ta pogodnost sa nekim grudima... ;)
By Ulix
Slika

Prelep je.
I meni je taj film jako lep. Bas lep, vizuelno. Na stranu sto je Makedonija jako lepa, film je stvarno vrlo vesto reziran.

Ali me je sve u svemu razocarao. Moglo je to mnogo bolje. Mislim da je to vise problem scenarija - nedosledan je, bas osrednji. :neznam:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Ulix
Slika

Prelep je.
- nedosledan je, bas osrednji. :neznam:
Bas tako- nedosledan. Tacno se vidi koje tipove junaka Mancevski odradi fenomenalno , a tacno se vidi i koje scene su tu samo (evo jedne lepe reci) збогради toga sto je tako nesto nuzno za pribavljanje informacija za glavni tok radnje. Radi gledalaca, gledalacke recepcije, moze biti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Veceras imam nameru da pogledam domaci film " Variola vera " na RTS2.
:klap:
Dugo ga nisam gledao, bas se radujem sto je na programu.
:klap:
By Garbo
THE READER

Rezija: Stephen Daldry (The Hours)

Uloge: Ralph Fiennes
Kate Winslet

Nominiran za ovogodisnjeg Oskara.
I moj favorit.

:hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By IriS
ja gledala pre neki dan Jelenin svet :sweet:

umalo JJ da mi postane omiljena teniserka, dok negde na sredini filma ne ugledah Anino milo lice :mama: :love: :mazi:

i odgledah sve nominirane za oskara.
moj favorit je Slumdog milioner. a za adaptirani scenario nek oskara dobije The Curious Case of Benjamin Button... tako bih bila 100% zadovoljna.
By Speculum Columbae
Marie Antoinette od Sofije Kopole.
Meni se film jako dopada, iako nema neku konkretnu radnju...Njen psihološki profil i život na dvoru, verno oslikan.
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Jelena Tihi Ubica
Marie Antoinette od Sofije Kopole.
Meni se film jako dopada, iako nema neku konkretnu radnju...Njen psihološki profil i život na dvoru, verno oslikan.
sa sve ljubicastim starkama u jednom kadru :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By hush
The Count Of Monte Cristo 1975

Slika

kao klinka sam ga prvi put gledala
i totalno me je fascinirao
neprevazidjen je:leviathan:
Korisnikov avatar
By Sunce
Upravo gledam "Adaptaciju" na RTS-u 1. Osecam se kao da sam u filmu. Pominju se orhideje :love: i svasta nesto sto mi je vise nego blisko. :yay:

Nazalost, nisam film pratio od pocetka.

Inace, imam dvd sa tim filmom, ali nikada nije proradio. :(
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Jelena Tihi Ubica
Gospode!!!
Nisam ni znao za taj bau-vau!
pa to nije bau-vau :)
ja sam sigurna da je S. Coppola to namernu tu stavila da bi pokazala da je Maria Antoaneta bila samo jedna tinejdzerka koja se tako i ponasala.
By Ulix
Originally posted by Sunce
Upravo gledam "Adaptaciju" na RTS-u 1. Osecam se kao da sam u filmu. Pominju se orhideje :love: i svasta nesto sto mi je vise nego blisko. :yay:

To je genijalan film. Sto se nisi zalio ranije, narezao bih ti ga. :hamlet:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Originally posted by Sunce

To je genijalan film. Sto se nisi zalio ranije, narezao bih ti ga. :hamlet:
Ja sam strpljiv, cekam, kao orhideja. :giggle: Neki ljudi su mi pricali da "nije nesto", a mene je stvarno visestruko prodrmao. Setio sam se i tebe jer znam da smo pricali o filmu.
Ovo je film koji pokrece.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Twilight

Slika

Sladak film, slatki glumci, dopao mi se dosta.
Korisnikov avatar
By Delete
Slika

Posle Hostela i najuzaludnije provedenih sat i kusur u mom zivotu, koje odgledah sa Dracom i Dracovom, na listu mojih uzalud izgubljenih trenutaka dolazi i ovaj film.

Vise ni sa "zvucnim" imenima ne mogu da naprave film da valja.
Veliki shit, ne preporucujem!
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by IriS
ja gledala pre neki dan Jelenin svet :sweet:

umalo JJ da mi postane omiljena teniserka, dok negde na sredini filma ne ugledah Anino milo lice :mama: :love: :mazi:

Mislim da Jelena ima smisla za glumu. One zadatke je odlicno odradila, posebno budjenje, prevrtanje u krevetu, dolazenje do daha. :giggle: Ona ima smisao za pokret, zaista. Zadatak "sa trudnocom" me je malo podsetio na film "Persona". Dopala mi se i kao narator, a scena u kojoj zaplace jeste jaka.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Delete

Posle Hostela i najuzaludnije provedenih sat i kusur u mom zivotu, koje odgledah sa Dracom i Dracovom, na listu mojih uzalud izgubljenih trenutaka dolazi i ovaj film.

Vise ni sa "zvucnim" imenima ne mogu da naprave film da valja.
Veliki shit, ne preporucujem!
Ahaha, nemo' da lazes javnost, ja sam spavala :smilegrin: a vi ste gledale :)

Inace, meni je Burn after reading bio super :)

& Ontopic: sad cu da gledam The Assassination of Jesse James by the coward Robert Ford
By Speculum Columbae
Originally posted by biotherm
Kinsey (2004)
Uh...to je mnogo jak film...potpuno opičen!
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!