Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by polarlicht4.1
Aurelia Steiner (Melbourne) (Marguerite Duras, 1979) - sve što dobih od ovog (kraćeg) filma je osećaj gušenja a trebalo bi odgledati i Vancouver deo.Nisam siguran da želim više Dirasovu da gledam mada ću probati sa još jednim, ionako pravim titl za dotični.
Hm...Sigurno sam gledao još nešto ali trenutno ne mogu da se setim. Može se reći da je bila uspešna filmska nedelja.![]()
Originally posted by UlixBas tako- nedosledan. Tacno se vidi koje tipove junaka Mancevski odradi fenomenalno , a tacno se vidi i koje scene su tu samo (evo jedne lepe reci) збогради toga sto je tako nesto nuzno za pribavljanje informacija za glavni tok radnje. Radi gledalaca, gledalacke recepcije, moze biti.Originally posted by the1whowished- nedosledan je, bas osrednji.
Prelep je.![]()
Originally posted by SunceTo je genijalan film. Sto se nisi zalio ranije, narezao bih ti ga.
Upravo gledam "Adaptaciju" na RTS-u 1. Osecam se kao da sam u filmu. Pominju se orhidejei svasta nesto sto mi je vise nego blisko.
![]()
Nazalost, nisam film pratio od pocetka.
Inace, imam dvd sa tim filmom, ali nikada nije proradio.![]()
Originally posted by UlixJa sam strpljiv, cekam, kao orhideja.Originally posted by SunceTo je genijalan film. Sto se nisi zalio ranije, narezao bih ti ga.
Upravo gledam "Adaptaciju" na RTS-u 1. Osecam se kao da sam u filmu. Pominju se orhidejei svasta nesto sto mi je vise nego blisko.
![]()
Nazalost, nisam film pratio od pocetka.
Inace, imam dvd sa tim filmom, ali nikada nije proradio.![]()
![]()
Originally posted by IriSMislim da Jelena ima smisla za glumu. One zadatke je odlicno odradila, posebno budjenje, prevrtanje u krevetu, dolazenje do daha.
ja gledala pre neki dan Jelenin svet![]()
umalo JJ da mi postane omiljena teniserka, dok negde na sredini filma ne ugledah Anino milo lice![]()
![]()
![]()
Originally posted by DeleteAhaha, nemo' da lazes javnost, ja sam spavala
Posle Hostela i najuzaludnije provedenih sat i kusur u mom zivotu, koje odgledah sa Dracom i Dracovom, na listu mojih uzalud izgubljenih trenutaka dolazi i ovaj film.
Vise ni sa "zvucnim" imenima ne mogu da naprave film da valja.
Veliki shit, ne preporucujem!
Originally posted by biothermUh...to je mnogo jak film...potpuno opičen!
Kinsey (2004)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!