- 07 Feb 2009, 00:28
Mogu da se izdrndavaju (pored redovnog nadrkavanja i stava 'svi ste vi bezvredna gomila beskorisnih debila'
) ako nisi podneo zahtev osam dana od, jebem li ga, dana primanja poziva? Ja sam otišao tamo početkom oktobra i sam tražio sve, tako da nisam imao problem te vrste.
Vidiš, to za pribavljanje mi sad pada na pamet - ovde je Odsek u istoj zgradi gde i MUP, tako da im lako da sami nabave. A komisiju su održali bez pribavljenih podataka
. Formalnost.
Treće, postoji spisak institucija u kojima u datoj klasi može da se služi. Institucije zaključuju ugovor sa vojskom na neko vreme i traže neki broj vojnika. Ako imaju ugovor samo sa Univerzijadom, jbg, to je to.
Sad, najbolje ako možete da nađete neku vezu u odseku, da brže sve to prođete, to je super. Ja sam u ovu organizaciju otišao na neviđeno. Preporučujem veće kolektive jer uvek možete da nađete nekog normalnog i sklonite se u neko drugo odeljenje.
Je l' nekako možeš da se proglasiš nesposobnim ili ograničeno sposobnim pa da ti odlože na par godina?
Originally posted by unic0rnRazgovara se sa komisijom tj jednim do dva člana iste. Pitaju te po 43252345 put za podatke i druge gluposti. Traje najviše pola sata. Jednom ideš i popuniš papire, drugi put na komisiju, treći put po rešenje i to je celo cimanje sa Odsekom.
A sa kim se razgovara i koliko to traje, i na koje nacine mogu da se izdrndavaju?
Da dodam, sto se tice Novog Beograda, ta papirologija da li je neko osudjivan ili ne - to se ovde pribavlja od strane regruta, znaci jurnjava po MUPu ne gine.
Takodje su doneli odluku da kompletna martovska i junska klasa ne mogu da se rasporedjuju ni u jednu drugu instituciju sem u prduzece Univerzijada. (Kolko li ce para vojska da dobije za to ne moze niko da nagadja)
Mogu da se izdrndavaju (pored redovnog nadrkavanja i stava 'svi ste vi bezvredna gomila beskorisnih debila'
Vidiš, to za pribavljanje mi sad pada na pamet - ovde je Odsek u istoj zgradi gde i MUP, tako da im lako da sami nabave. A komisiju su održali bez pribavljenih podataka
Treće, postoji spisak institucija u kojima u datoj klasi može da se služi. Institucije zaključuju ugovor sa vojskom na neko vreme i traže neki broj vojnika. Ako imaju ugovor samo sa Univerzijadom, jbg, to je to.
Sad, najbolje ako možete da nađete neku vezu u odseku, da brže sve to prođete, to je super. Ja sam u ovu organizaciju otišao na neviđeno. Preporučujem veće kolektive jer uvek možete da nađete nekog normalnog i sklonite se u neko drugo odeljenje.
Je l' nekako možeš da se proglasiš nesposobnim ili ograničeno sposobnim pa da ti odlože na par godina?