Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by bigirl
Samo šarm.
That's my girl :)

A bigirl ga vala ima za izvoz :kiss:
By Skydiver
glumim nevinasce sa prljavom mastom ;)
Korisnikov avatar
By blenta
i jel ti ide nebeski ?
ta gluma mislim? :drama:
By Skydiver
*odmjerava, cilja*

ali ja jesam nevinashce :sweet:
Korisnikov avatar
By pindjur-pindzur
apsolutno nema potreba navoditi ga/je. doci ce on/ona sama.:eureka:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
definitivno ne reci mu direktno da ti se svidja....hehe...
Korisnikov avatar
By Instruare
Budi ono sto jesi, drugih je i onako previse
By srbija
e pa nije fora sad da otkriwam,ali uwek uspe znam taktiku i nacin da se uwucem pod kozu,,,,,, :teg:
Korisnikov avatar
By mrle
Originally posted by gorilica
:lol:

Uzmeš krilce od slepog miša, pola kg prašine od prošle nedelje, 2 pera Buljine i 5 kesica vanilinog šećera. :lol: Sve to prokuvaš u 3 litra kipuće vode uz reči:
Muti se muti, razum mu pomuti,
Nek me voli, neka ludi
nek mu srce zamnom poludi! - to ponoviš 3x
Nakon toga, nedelju dana ne smeš da se kupaš i svake noći u ponoć trebaš da se umiješ ovom čorbicom. :lol:

- Trebalo bi da deluje. :smeh:
:lol: :lol: :lol:
mislim da od ovog nema boljeg recepta. sta ima efikasnije od vanilinog secera? :lol:

mada, nije lose s vremena na vreme upotrebiti lorealovu maskaru volumissime, rihterova skala poludi cim pocnes da trepces :D
Korisnikov avatar
By m..
Ma fora je u nekupanju, zapatish australopitekusa odmah.
Korisnikov avatar
By leobg
Moja baka mi pomaze da zavedem decka :) ) Mucka kojekakve trave i pticije nogice, ahahahah
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Hmm... Ne bih da se hvalim ali to mi nikada nije bio problem. Volim kada sve pocne sa nekom romanticnom atmosferom, upaljene mirisljave svecice, boca vina, odabrana muzika... Zatim masaza sa nekom dobrom cokoladom za masiranje koja se topi od toplote tela, vatreni sex i na kraju zavrsimo u kadu punu mirisljave pene.
Korisnikov avatar
By Dirrty
xa, pa ne postoji bas recept. ili mozes da zavedes ili ne mozes. mada to zavisi i od osobe koja zavodi i od osobe koju ta osoba zavodi :)

malo sam to napisao neshvatljivo cak i za mene ali valjda se poenta moze izvuci :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Ah, drago mi je da ovde ima još poklonika krilca slepog miša. :lol:
Work every time!!! :smeh:
Korisnikov avatar
By Spring
Originally posted by _Crazy_Fox_
Kada bi umeo da primenim neku tehniku verovatno bi imao decka sada:) :D ;)
kralju, potpisujem
Originally posted by _Crazy_Fox_definitivno ne reci mu direktno da ti se svidja....hehe...
1000% tacno
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Dobro,posto nista nije detaljnije napisano o ovoj temi...recimo ovako..
:deda:
1)Pogled.Oci su jako bitne,to mora da bude onaj pogled "I want you",ali toootalno diskretno.Pomalo stidljivo.I kada se uhvati pogled nikako da traje duze od 4 sec. :blenta:

2)komunikacija.Dakle slusaj pazljivo dok prica,zanimalo te ili ne!Dakle ako vec hoces nekog da nateras da se zaljubi u tebe,pokazi interesovanje.Svakome imponuje kada ga neko slusa sa puno paznje sirom otvorenih ociju i klimucka glavom.(E,naravno najidealnije je kada te interesuje bas bas sve sto kaze...)
I s vremena na vreme baci pogled na njegove/njene usne dok prica,i pritom ze zagledaj u njih kao da si krenuo/la da ih poljubis.Kada plen zacuti,trepni zbunjeno i nasmesi se najzavodljivije sto mozes u fazonu "ne ne ..ovaj nastavi..."

3)body language.Uvek deluje.gledaj da uvek nekako "slucajno" dodjes u sitaciju da treba da se dodirnete.(Te neka dlacica na jakni,pa guzva u wc-u...)
I tada uspostavi harmoniju...jednostavno let your body talk...

Eto,kao mala pomoc a..???Valjda...ufh sada ko ovo procita mislice da sam odlepila....hehe al' ok..drago mi je I JESAM!!!!!

:boxer:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Delete
Tako sto mu/joj das povod da misli kako osecas nesto prema njemu/njoj, dozvolis da ti se priblizi i onda pocnes da se distanciras...to prvo dovede do ludila, a posle ti jedu iz ruke :)

Ovo mi uvek govore...a sta ako se ti zaljubis, pa jednostavno ne mozes da se distanciras ?
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Mystica_lady
1)Pogled.Oci su jako bitne,to mora da bude onaj pogled "I want you",ali toootalno diskretno.Pomalo stidljivo.I kada se uhvati pogled nikako da traje duze od 4 sec. :blenta:

2)komunikacija.Dakle slusaj pazljivo dok prica,zanimalo te ili ne!Dakle ako vec hoces nekog da nateras da se zaljubi u tebe,pokazi interesovanje.Svakome imponuje kada ga neko slusa sa puno paznje sirom otvorenih ociju i klimucka glavom.(E,naravno najidealnije je kada te interesuje bas bas sve sto kaze...)
I s vremena na vreme baci pogled na njegove/njene usne dok prica,i pritom ze zagledaj u njih kao da si krenuo/la da ih poljubis.Kada plen zacuti,trepni zbunjeno i nasmesi se najzavodljivije sto mozes u fazonu "ne ne ..ovaj nastavi..."

3)body language.Uvek deluje.gledaj da uvek nekako "slucajno" dodjes u sitaciju da treba da se dodirnete.(Te neka dlacica na jakni,pa guzva u wc-u...)

Eto,kao mala pomoc a..???Valjda...ufh sada ko ovo procita mislice da sam odlepila....hehe al' ok..drago mi je I JESAM!!!!!

Extra....pogtovo deo sa pricanjem, to mogu, posto me uvek zanima sve sto kaze...:trampolina:
Korisnikov avatar
By Galadriel
igra toplo hladno pali, nazalost, ali tako je
Korisnikov avatar
By majacd
Originally posted by Mystica_lady

posebno mi se svidja druga tacka, mislim da je to nesto nalepse i najistinitije sto je receno na forumu
Korisnikov avatar
By emo_haos_
kako nekoga izludeti?

odgovor je 42

[/daglas adams mode off]
By pipinveliki
Originally posted by blenta

ja i drugarica koja zna za mene u hipermarketu i neki decko pilji u nas...

...

pridjem a on prebledeo vetj, uhvatim ga za nadlakt i malo mu odignem ruku i taman se spremio da se izderem i smisljam text u glavi a lik samo spusti glavu na moje rame...

:rotflmao:

prisao si nepoznatom liku u supermarketu
odlapio ga za nadlakt
a on ni manje ni vise
nego spustio glavu na tvoje rame :kakodane:

:shtap:
By alexandermagic
Originally posted by Delete
Tako sto mu/joj das povod da misli kako osecas nesto prema njemu/njoj, dozvolis da ti se priblizi i onda pocnes da se distanciras...to prvo dovede do ludila, a posle ti jedu iz ruke :)
:love:

Ovo je tačno i primjenjuje se za osobe kojima je bolje prepustiti prvi korak.

U svakom slučaju, kad je zavođenje prošlo uspješno, da bi se osoba zadržala, recept ( moj ) je jednostavan: 'led' van spavaće sobe, 'požar' u krevetu.
Možda me zato nisu ni ostavljali. :merlinka:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ja sam popila optuzbu da moje drzanje i moji pogledi i uopste sve u vezi sa mnom provocira. Da li je to tacno ili ne- ne znam, ali, sto da ne, neka bude da imam nesto seksipila u ovom svom telu. :)

Trenutna strategija je strategija igranja, jer nista drugo i ne priznajem u celom odnosu- iskazi mi postaju sve ambivalentniji, teme sve prisnije a moji zakljucci doneseni naglas sve realniji- a sto sam ja realnija to je ona svesnija koliko joj je dobro u nerealnom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!